mat115a 29.04.20, 15:09 Witajcie, czy są tutaj osoby które stosowały Lufenuron na Candide. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami, czy są konkretne efekty itd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconis6k Re: Lufenuron na Candide 28.08.20, 23:41 ja nie stosowałem. znalazłem tylko link: www.pepsieliot.com/czego-lekarz-nie-powie/11296/lufenuron-skuteczny-lek-na-grzyby-oraz-pchly-dla-goryla-dlaczego-nie-dla-ludzi.html Odpowiedz Link
naturopata-mazowsze Re: Lufenuron na Candide 04.04.23, 18:22 Wiele lat chorowałem na grzybicę ogólnoustrojową (przerost Candidy). Przeszedłem wiele różnych terapii, bez żadnego efektu. Dopiero kuracja lufenuronem okazała się skuteczna. Rodzina i znajomi również przeszli nim skuteczne terapie. Mam spore doświadczenie w temacie. Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem i wiedzą z zainteresowanymi. Kontakt na naturopata"małpka"op.pl Odpowiedz Link
alexx20111 Re: Lufenuron na Candide 29.07.23, 22:19 Co najlepiej jeść przyjmując Lufenuron? Odpowiedz Link