paszczak44 09.11.05, 08:52 Vernikadis to nalewka ziołowa przeciw pasożytom. Jaki ma skład i gdzie można kupić? Na jakie pasożyty działa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiabed Re: Vernikadis 09.11.05, 14:40 Szukalam tego przez net, z ciekawosci. I strasznei trudno znalezc ten produkt i punkt sprzedazy. Jedyne do czego dotarlam - to to, ze mozna go zamowic u jakiegos ojca grzegorza... i badz tu madry..... Odpowiedz Link
listek_na_wietrze Re: Vernikadis 09.11.05, 23:34 Popytajcie przy kościołach. Wyczytałam w książce dr Ożarowskiego pt."Nerwice i depresje" o tym preparacie i że jest do kupienia w punkcie przyklasztornym w Rychwałdzie. Już szukałam tego na mapie, ale poszłam po rozum do głowy- zapytałam na plebanii i okazało się, że rozprowadzają. Niestety nie zdążyłam kupić, bo sklepik był już zamknięty i nie wiem ile kosztuje. Dodam, ze było to w Katowicach, jeśli ktoś jest zainteresowany bliższymi info, chętnie napiszę. Odpowiedz Link
golden24 Re: Vernikadis 10.11.05, 10:27 Ciezko jest kupic Vernicadis.Ja kupilam przypadkiem na targach medycyny naturalnej w Wawie.Pytalam w kilku sklepach z ziolami,ale nigdzie nie maja. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Vernikadis 10.11.05, 12:17 W Warszawie może mają w apetce przy klasztorze Bonifrtatrów na ul Sapieżyńskiej. Odpowiedz Link
listek_na_wietrze Re: Vernikadis 13.11.05, 12:03 Słuchajcie, znalazłam producenta preparatów ziołowych Ojca Grzegorza, problem jednak w tym, że w ofercie internetowej nie ma Vernikadis. Ale może trzeba zadzwonić i zapytać? Podaję namiar: BONIMED Żywiec, ul. Stawowa23, tel.(033) 8618671 www.bonimed.ig.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
grazia30 Re: Vernikadis 14.11.05, 12:08 Właśnie, z czego jest ten vernikadis? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link
5_monika Re: Vernikadis 14.11.05, 12:47 AMARA,ABRATANI ,HYPERICI,MENTHAE,EXTY.:THYMI FLUIDI,TYNACETUM WULGARI,HB.CHELIDONI ,ARTEMISI ABSINTHIUM,WULGARTS,INTR.RHAMUSFRANGULAE,SEMENCURVI,ORAZ CHOLEOSOL HERBOGASTRIN Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Vernikadis 14.11.05, 15:41 A jak długo należy zażywać? Czy jedno opakowanie wystarczy na kurację przeciwpasożytniczą? Zamierzam kupić na targach medycyny naturalnej. Odpowiedz Link
golden24 Re: Vernikadis 14.11.05, 16:38 Stosuje sie ja dwa razy dziennie, rano na czczo i wieczorem przed snem przez 7- 8 dni, robi sie tydzien przerwy i pozniej znowu 7-8 dni. Co 3-4 miesiace sie takie kuracje powtarza. Odpowiedz Link
asiabed Re: Vernikadis 16.11.05, 09:38 Znalazlam w necie takie namiary na osobe, u ktorej mozna vernikadis zamowic (tylko dane sa z 2004 roku wiec nie wiem czy dzis aktualne): nr 0 33/861 25 08, dr Jóźwik wysylali ponoc poczta. pozdarwiam, Asia Odpowiedz Link
bachatka Re: Vernikadis 17.11.05, 09:28 Ojca Grzegorza pijalam ziolka na choroby przewodu pokarmowego (dokladnie na worzdy) - i bardzo je sobie chwale. Ostatnio mnie do nich jakos mniej ciagnie wiec slucham organizmu, i odstawilam. Odpowiedz Link