asmielaczek Re: czuję sie okropnie 22.03.06, 21:30 za wczesnie nacisnełam.. Witam wszystkich, jak w temacie fatalnie się czuję dopadło mnie jakieś przeziębienie i juz nie wiem jak sobie radzić, kicham, boli mnie gardło mam stan podgorączkowy.......okropność. Do tego wszystkiego mam jeszcze biegunkę i boli mnie brzuch.Też nie wiem czemu ale to chyba moja candida daje o sobie znać. Poradźcie co robić bo już mam czarne myśli i wydaje mi sie ze umieram, znowu zyje jak w innym swiecie nie mając kontaktu z rodziną, ratunku!!! Odpowiedz Link
asmielaczek Re: czuję sie okropnie 22.03.06, 21:54 chyba nie bo kicham od 3 dni a biegunke miałam tylko dziś, tak mi sie czasem zdarza ze bili mnie silnie dół brzucha wszystko mi sie w jelitach przewraca i wtedy mam biegunkę, a po kilku godzinach jak ręką odjął, tylko to rzeziębienie męczy nadal Odpowiedz Link
andrzej.janus Re: czuję sie okropnie 23.03.06, 10:49 Proponuję 2 leki homeopatyczne: Baptisia tinctoria 9 CH 4 x dz 5 granulek pod język Podophyllum peltatum 15 CH 4 x dz 5 gran Odpowiedz Link
asmielaczek Re: czuję sie okropnie 24.03.06, 15:48 Dziękuję za radę własnie tak zrobiłam, Jak narazie jakoś się trzymam mimo że przeziebienie też sie mnie trzyma Jeszcze na dodatek dziś rano wstałam z wielkim zimnem (opryszczką) na ustach - oktopność. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: czuję sie okropnie 24.03.06, 16:52 asmielaczek, napij sie wlasnego moczu, tak ze 3 kubki na noc i rano znow ze 2 kubki- i sie obserwuj, bo mi po tym piciu zdrowie sie poprawilo...Tego to ym sie nie spodziewala, ze akurat mi pomoze...ale jakos nic mnie nie gnebi, cofnal sie katar. Warto sprobowac,. Ja tam jeszcze nie chwale, bo na mnie na poczatku wszystko dziala, a potem candida sie uodparnia,ale kto wie, moze na mocz nie ma mocnych... Odpowiedz Link
asmielaczek Re: czuję sie okropnie 25.03.06, 08:12 kurcze dzięki za radę ale chyba nie dam rady........ Odpowiedz Link