iwna19 Re: Candida Clear 21.05.06, 21:40 przepraszam, zle mi sie wcisnal Enter Ostatnio kupilam sobie Candida Clear. Szczerze nie wierzylam, ze to dziala, bo wydawalo mi sie, ze na ta Candide nic nie dziala, ale... Biore te tabletki dopiero kilka dni, a zauwazylam ze minely moje codzienne poranne bole brzucha. Od kilku ladnych lat tuz po przebudzeniu zwijalam sie z bolu przez kilka minut nie wiadomo czemu. Nie zwiastowalo to ani zaparcia, ani biegunki, ani zadnego problemu zoladkowego, a jednak te bole zawsze byly, codziennie. A teraz biore ten Candida Clear od kilku dni i bol jak reka odjal! Po prostu go nie ma! Cud!!! Myslalam, ze juz zawsze kazdy moj poranek bedzie zaczynal sie od tego bolu, a tu taka niespodzianka! Na tym etapie moge powiedziec, ze polecam ten specyfik. Wiecej powiem, jak skoncze opakowanie i zrobie badanie na poziom wzrostu grzyba. Zobaczymy czy sa efekty Pozdrawiam! Odpowiedz Link
monikx2 Re: Candida Clear 21.05.06, 21:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=30109912 Smialo moglas kontynuowac ten watek. Odpowiedz Link
asiabed pare linkow 21.05.06, 21:43 wklejam pare linkow nt candida clear, dla tych, ktorzy wiele na temat tego specyfiku jeszcze nie wiedza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=30109912&a=35854337 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=32603554&a=32610427 pozdrawiam Odpowiedz Link
iwna19 Re: pare linkow 21.05.06, 21:44 dzieki, ostatnio rzadko tu bywam, a szczerze mowiac, wczesniej na forum nie spotkalam sie z watkiem o candida clear. pozdrawiam! Odpowiedz Link
umpala Re: pare linkow 22.05.06, 10:57 Czytałam poprzedni wątek o candidzie clear: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=30109912 stąd wiem, że co najmniej kilka osob skusiło sie na ten lek. Chciałabym sie dowiedzieć czegos na temat jego (miejmy nadzieje niezwykle pozytywnego) działania, czy on naprawdę pomaga, czy może ktos wyleczył się stosując ten specyfik?? Odpowiedz Link
babucik Re: Candida Clear 23.05.06, 19:00 Iwna19 napisz czy są zmiany na lepsze w trakcie stosowania Candida Clear. Chcę jutro kupić ten specyfik miałam podobne do Ciebie objawy tzn.szczękościsk,bóle głowy,zawoty,złe widzenie itp. Odpowiedz. Odpowiedz Link
iwna19 Re: Candida Clear 23.05.06, 22:47 Wiesz, ciezko mi powiedziec cos wiecej procz tego co napisalam, bo biore Candida Clear dopiero chyba tydzien. Ale to ze te bole brzucha ustapily to na prawde duzy sukces. Ogolnie musze przyznac ze od tych kilku dni czuje sie dobrze objawy ze szczeka prawie calkiem ustapily, glowa nie boli i kreci mi sie w niej tez o wiele mniej. Tylko jeszcze mnie stawy w nadgarstkach bola, ale trudno oczekiwac cudu po tyg stosowania preparatu Nie wiem czy to wszystko zasluga Candida Clear, ale wydaje mi sie ze ten brzuch na 100%. na dzien dzisiejszy bardzo polecam! pozdrawiam! Odpowiedz Link
masia45 Re: Candida Clear 08.02.07, 11:06 Mamy coraz więcej doświadczeń z preparatem Candida Clear. Efekty są pozytywne.Coraz więcej osób nabywa i chwali ten preparat. Odpowiedz Link
nikkkoleta Re: Candida Clear 26.02.07, 15:38 a czy są jakieś przeciwskazania do stosowania dla matek karmiących? Odpowiedz Link
masia45 Re: Candida Clear 28.02.07, 09:53 Candida Clear oprócz wyciągów ziołowych zawiera kwas kaprylowy dziłający silnie anty grzybiczo, dlatego na wszelki wypadek nie polecam tego prep dla kobiet w ciąży, matek karmiących i dla małych dzieci. Odpowiedz Link
v2e Re: Candida Clear 03.03.07, 21:28 >>Upłynęło już sporo czasu od założenia wątku i w związku z tym mam pytanie(prośbę) do osób, które stosowały Candida Clear, by podzieliły się swoimi refleksjami na temat tego specyfiku. Czy są efekty? Jak długo trzeba na nie czekać?<< przyłączam się do zapytania. Odpowiedz Link
candidek2 Re: Candida Clear 04.03.07, 23:54 jakis czas temu zjadlem 2 opakowania razem z innymi ziolowymi lekami obecnie stosuje candida clear z paraprotexem, pau de arco, citrosept i inne leki i rewelacji nie widze szkodzic nie szkodzi, ale jakiegos super widocznego dzialania tez nie ma Odpowiedz Link
stokrotka7.online Re: Candida Clear 18.07.14, 11:41 Zaczelam stosowac Candide Clear od 3 dni 2 x 2 kaps, jak rowniez podaje mojemu 6,5 letniemu dziecku (nieco mniej niz polowe dawki doroslego) Moje dziecko bylo leczone sterydami, grzybica jest tego skutkiem. Ja natomiast od niepamietam kiedy mam bialy jezyk. Przeczytalam teraz mnostwo watkow aby dowiedziec sie jak pomoc dziecku, przy okazji dowiedzialam sie ze moje samopoczucie, zmeczenie, ospalosc jest wlasnie skutkiem kandydozy. Ciesze sie ze dzis wiemy na ten temat duzo wiecej niz jeszcze pare lat temu (dzieki temu forum i podobnym). Przykra jest tylko swiadomosc, ze pomoc lekarzy med. konwencjonalnej jest jaka jest. Candida Clear wyglada na dosc skuteczny sposob. U siebie zauwazam lekka poprawe, tak wiec stosuje dalej . Oczywiscie dieta musi isc w parze. Zaopatrzylam sie jeszcze w inne specyfiki typu olejek oregano, orzech czarny itd. Czekam na dalsze efekty Odpowiedz Link