kasiakkoch 05.11.08, 08:05 piszecie o diecie staram sie z nia zapoznac a mam pytanko (moze glupie) chodzi o kefir lekarka kazala mi go pic w duzej ilosci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anathe0 Re: ???????? 05.11.08, 09:58 kefir dopiero w drugim etapie był z tego co pamiętam Odpowiedz Link
asaofetida Re: ???????? 05.11.08, 10:49 pierwsze 6 tygodni restrykcyjna dieta wg Janusa. Potem mozna juz kefir ale najlepiej ze sklepu ze zdrowa zywnoscia. Pani dr miala na pewno na mysli bakterie probiotyczne...mozna takie zakupic w aptece i zazywac. Odpowiedz Link
grakit Re: ???????? 26.11.08, 08:54 Twój organizm sam ci podpowie czy dobrze mu z kefirem w dużej ilości. Ja osobiście nie piję go, tylko zażywam bakterie probiotyczne. Odpowiedz Link
christa61 Re: ???????? 26.11.08, 12:56 ja zazywam probiotyki ,no ale jak ktos ma ochote na kefir to moze troche sie napic z tym ze te kupne to..Boze zlituj sie.!są dla nas trujace. Odpowiedz Link
kasiakkoch Re: ???????? 26.11.08, 14:40 a jakie priobiotyki polecacie? dzieki wielkie z gory Odpowiedz Link
christa61 Re: ???????? 26.11.08, 15:17 jest duzo rożnych ,ja polecam te z apteki.np Laci Bios femina,sa drogie ale skuteczne,wlasnie ostatnio je biore.dobrze jest zmieniać,za kazdym razem inne.Probakti4 tez są nie zle. Odpowiedz Link