nekroskop88 15.07.06, 08:37 "Oto moja żona, Nudna Stara Pierdziocha." :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Z cyklu: opisy na gg 15.07.06, 12:39 taaa uwielbiam te przysłowia i złote cytaty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Z cyklu: opisy na gg 17.07.06, 21:13 "Masz 0 nowych wiadomości. Nikt cię nie kocha." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Z cyklu: opisy na gg 27.08.06, 22:07 tylko chuck norris potrafi spalić ognisko Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Z cyklu: opisy na gg 27.08.06, 22:10 H.W.D.P- holenderski worek dobrego palenia Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit To nie prawda,że nikt mnie nie kocha,dziś miałam 17.07.06, 21:27 w skrzynkach 3 wiadomości:-))))))))))))))))))) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: To nie prawda,że nikt mnie nie kocha,dziś mia 17.07.06, 21:29 Kocha Cię: Gazeta Wyborcza, TelePizza i Eurobank? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: To nie prawda,że nikt mnie nie kocha,dziś mia 17.07.06, 21:31 nieee;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: To nie prawda,że nikt mnie nie kocha,dziś mia 17.07.06, 22:32 From: "Mohammed Mccarty" <bezfksjkzintf@walla.com> aż sie wzruszyłem po wiadomości od niego "Yes? aleck atwood She eyes Look she eyes! It had been damp; Scotch tape did not like the damp; in many cases her Ludlumesque little traps had undoubtedly just peeled off and floated away on some random draft. Mrs Roman D. The refrigerator was old but quiet. "That stuff is very rich. ""Yes. That testimony her attorney hadn't been able to keep out of the trial (although he had nearly ruptured himself trying), and while Annie had never confessed to anything in so many words during the three days in August she had spent "up there on the stand in Denver", he thought that she had really confessed to everything. He looked down into the spillage from the drawer, but there was only the change, a pen, a comb, and his watch. ciceronian Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Z cyklu: opisy na gg 27.08.06, 21:36 "Doda odwiedza prowincję. Wszyscy pobiegli." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Z cyklu: opisy na gg 28.08.06, 10:15 nawet ja tej Dody nie widziałem. Bo pilem piwo w pubie, chyba wile straciłem:) P.S. czy mogę ściągnąć ten opis??:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd wybarabońmy sobie herbatke:))) 14.09.06, 14:53 (ot P. jak zawsze ma fantazję:) Odpowiedz Link Zgłoś