Dodaj do ulubionych

Sorki laski ;)

06.11.10, 10:41
Mysle, ze nalezy Wam sie pare slow prawdy i kubel zimnej wody.

Bo jak widac to tylko znudzone pannice i nic wiecej. Tylko narzeac potrafia i nie potrafia wziac spraw w swoje rece.
Przykro mi to pisac, ale jakis czas temu na tym forum przebywal pajac,. Atakowal was rowno wszystkie, porownujac to platnych kurewek, robiacych lody swoim szefom i tylko sie do tego nadajacyh.
ZADNA nie reagowala. Co wiecej - wygladalo, jakbyscie byly bezwolnymi kuklami, ktore sie dobrowolnie zgadzaja na takie ponizanie.

Przyszlam, zaczelam korespondencje z administracja portalu i co?? Jakos udalo sie porzadek zrobic.
Niestety. Osoba, ktora teoretycznie powinna teraz dbac o forum jak swoje tez nie dba. Forum bowiem nie bedzie sie samo rozwijac, ludzie sami nie przyjda. Umrze smiercia naturalna.
A kolejne wcielenia zaslepionego nienawisci ado kobiet maniaka beda sie pojawiac.

No niestety jest mi przykro to stwierdzic, ale tak jak bylam w stanie zmienic stan forum jakis czas temu tak teraz znow bede pisac do administarcji. Tym razem o to, by bylo to jednak forum gazety, redakcyjne.
Bo nie umiecie sobie poradzic.
Taka jest prawda.

Oczekuje, ze wrzeszcie cos zrobicie z tym miejscem. Oczekuje, ze sie tu wreszcie cos zacznie dziac.
No i oczekuje, ze zgodnei z obietnicami ktos wreszcie zrobi porzadek (bo nadal nie jest zrobiony)
Obserwuj wątek
    • lil_a_12 Re: Sorki Madziulec 06.11.10, 11:50
      Ale mogłabys przestac rządzić się na tym forum, bo naprawdę nikt Cię o to nie prosi?
      Dziwne, że nie zauważyłaś ewidentnego zwiazku miedzy Twoją nadaktywną obecnością na tym forum a spadkiem aktywności pozostałych uczestniczek...
      W rozmówki z owym "pajacem" (jak go okresliłasz) wchodzisz tylko Ty, reszta go ignoruje, słusznie zresztą.
      Założyłaś z tego co wiadomo własne forum o podobnej tematyce, może się nim zajmij?
      Wiesz, mam wrażenie, że uknułaś sobie plan, by to forum stało się forum redakcyjnym, a Ty chętnie widziałabyś się wtedy w roli moderatora, prawda? Ach ta władza, dostęp do IP....
      Oczywiście administarcja nigdy nie uczyniłaby Ciebie takim moderatorem, ale Ty zdajesz się w to wierzyć.
      Czy mogłabyś zatem odpuścić, nie obrażać dziewczyn tutaj, a z "pajacem" porozmawiać sobie na priv, skoro tak to lubisz?

• madziulec Re: Sorki Madziulec 06.11.10, 13:57
        Wiesz dziubdziusi ;)
        Gdybys byl aktywnym uczestnikiem forum to .. ogolnie moze o bym podyskutowala ;)

Tak to zlewam to totalnie i zycze milego zakladania dalszych nickow. Rozumiem, ze za okren deszcz, ale moze trzeba sie udac do psychiatry a nie dawac sie ogarniac tej wszechogarniajacej chorobie?
        • lil_a_12 Re: Sorki Madziulec 06.11.10, 19:33
          madziulec napisała:

> Wiesz dziubdziusi ;)
          > Gdybys byl aktywnym uczestnikiem forum to .. ogolnie moze o bym podyskutowala ;
          > )

Ale ja z tobą "dziubdziusi" (??) w ogóle nie chcę dyskutować. A na forum może zostanę aktywnym uczestnikiem, jak ty z niego znikniesz.
          • madziulec Re: Sorki Madziulec 06.11.10, 21:37
            Jasne ;)
            Nie znikne ;)
            Zapewniam Cie ;)

Nawet dlatego, ze szantazystow wszelkiej masci nie toleruje. I traktuje takie zagrania jako szczeniackie.

Poza tym , wybacz, ale ten ksztalt forum to MOJA praca, nie niczyja. Wie cbadz uprzejmy umilknac.
    • lady.godiva Re: Sorki laski ;) 06.11.10, 17:17
      Bardzo przepraszam ale:
      - skasowałam kilka wątków
      - zablokowałam kilka wcieleń dodka,
      - zaproponowałam kilka nowych tematów
      Staram się zaglądać codziennie, ale ja pracuję, a w pracy staram się nie korzystać z netu nadmiernie w sprawach prywatnych, a doba ma tylko 24 godziny. Nie wiem o co ci chodzi?
      Jeśli się to nie podoba- to naprawdę uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe.
    • mojewariactwo Re: Sorki laski ;) 08.11.10, 11:26
      O dzięki Ci wielka Madziulec za uratowanie forum bo byłoby niczym gdyby nie Ty królowo!
      Masz dużo czasu na pisanie na forum.. fajnie! Proponowano Ci zajęcie się forum - wybrano kogoś innego...lady się sprawdza, mnie się podoba i tyle w temacie - przecież zawsze jak masz ochotę możesz coś napisać, nie? możesz współuczestniczyć, nie?więc do kogo te gorzkie żale?Jeżeli masz chęć to przecież możesz założyć podobne(nie znam się ale to chyba nie przestępstwo)i będziesz prowadzić po swojemu...ALBO możesz pokazać nam jak się prowadzi takie forum jeżeli czujesz się eskpertem...i już:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka