maggie.b86 17.04.12, 16:08 Macie jakieś ciekawe pomysły na lunch do pracy? Znacie jakieś ciekawe przekąski? Co jecie w pracy? Naprawdę skończyły mi się pomysły, a mam juz serdecznie dość kanapek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.malinowska24 Re: przekąski do pracy 18.04.12, 10:08 Możesz wziąć jakąś sałatkę, wafle ryżowe, jogurty, bakerollsy, coś słodkiego?:) Odpowiedz Link
milenka.0 Re: przekąski do pracy 19.05.12, 18:29 Jogurt z waflem ryzowym, owoc, sałatka jakaś ( w sklepach są przerózne do wyboru)... moja koleżanka ostatnio je przeciery dla dzieci z waflami ryżowymi, ale takich skrajności Ci nie radzę :D Odpowiedz Link
pinacolada777 Re: przekąski do pracy 19.05.12, 22:53 Ja ostatnio do pracy na drugie śniadanie robię sobie sałatkę z mięska podsmażonego z przyprawą do kebaba do tego pomidorek, ogórek, kukurydzy, kapusta pekińska no i oczywiście odrobina sosu zrobionego z czosnku, ziół prowansalskich jogurtu naturalnego lub jeśli się ktoś nie liczy z kaloriami to z majonezu i śmietany. Pycha :) Odpowiedz Link