Dodaj do ulubionych

Czy masz jeszcze wątpliwości..................

20.10.11, 21:20
Wiedziałam, że ten wątek na SZ zostanie wykasowany z powodu naszych wpisów i nie trzeba było długo czekać. Jestem ciekawa co by zrobił, gdyby nie miał nożyc w łapach.
Obserwuj wątek
    • andnow2 Dziwi mnie, że Gazeta.pl to toleruje 22.10.11, 20:13
      To, co się dzieje na Forum Służby Zdrowia dawno przestało już być normalnym. Zastanawia mnie jedynie, czy to samodzielna akcja moderatora, czy też jakaś zorganizowana akcja lekarskich trolli forumowych...?
      • 1951b Re: Dziwi mnie, że Gazeta.pl to toleruje 24.10.11, 12:23
        Niestety toleruje. Uważam, że to snajper wycina Twoje posty i wątki.
        • 1951b Re: Dziwi mnie, że Gazeta.pl to toleruje 24.10.11, 13:22
          Dzisiaj w wątku "Czy lekarze leczą dla pieniędzy czy z powołania?"
          napisałam mniej więcej tak do snajpera:
          trzeba mieć niebywały tupet aby bezpośrednio pod chamskim i napastliwym postem loraphenusa napisać coś takiego.

snajper napisał:
          "Na forach Gazeta.pl nikomu nie jest dane prawo do swobodnego pisania, gdyż swobodę każdego piszącego ogranicza Regulamin."

Mój post nie przetrwał nawet godziny, został wykasowany bez śladu natomiast chamski post loraphenusa nie łamie netykiety i ma się dobrze.
          • andnow2 Moderacja na ForumSZ jest żenująca, 24.10.11, 20:16
            przypomina stadionowe kibolskie gonitwy i im podobne zachowania. Nie stwarza atmosfery dla merytorycznej dyskusji.
            • 1951b Re: Moderacja na ForumSZ jest żenująca, 24.10.11, 21:29
              Może właśnie w tym szaleństwie jest metoda.
              Wszystko się robi, aby nie dopuścić do merytorycznej dyskusji.
              • andnow2 Trudno wykluczyć, ze to dzięki moderacji 24.10.11, 21:52
                dyskusja na ForumSZ zdecydowanie osłabła w porównaniu do lat ubiegłych...
    • andnow2 Moderator ForumSZ kompletnie odjechał... 26.10.11, 11:44
      Wątki i posty szybciej znikają, niż się pojawiają...

No i jeszcze te problemy z opanowaniem klawiatury przez moderatora w poniższym cytacie:

"Ale nie w tym przypadku, jak wznika y artzkuuŁ" -

forum.gazeta.pl/forum/w,305,130050908,130056554,Re_widzisz_gamdan_.html

• 1951b Re: Moderator ForumSZ kompletnie odjechał... 26.10.11, 21:05
        Jeżeli chodzi o wycinkę postów i wątków to już chyba nie masz wątpliwości kto to robi.

W wątku „Kol Sitwa” zadałam pytanie, które było skierowane do slava i brzmiało tak:
        „No to w ilu procentach wykrywa się raka piersi we wczesnym stadium?”

Slav nie odpowiedział natomiast snajper napisał. Cytuję: „W bardzo wczesnym stadium wykrywalność jest równa 0%.

Odpowiedziałam: „Kiedyś myślałam, że manipulujesz a ty najzwyczajniej nie rozumiesz o czym ja piszę. Czy ja pisałam o bardzo wczesnym stadium? NIE !!! Ja pisałam o wczesnym stadium.”

snajper napisał: „Skoro wprowadzasz pojęcie bardzo wczesnego stadium, to musisz określić graniczną wielkość guza między bardzo wczesnym a wczesnym stadium.”

Ta wymiana zdań świadczy dobitnie o tym, że nie umie czytać i nie rozumie o czym piszą inni.
        Na domiar złego, nie rozumie nawet tekstu, który sam napisał.
        Pisze bzdury i zadaje idiotyczne pytania. To jest dramat. Takich „kwiatków” jest więcej. Czasami to aż mi jest zwyczajnie wstyd za niego. Jak wynika z zacytowanych zdań sam wprowadza pojęcie „bardzo wczesnego stadium”, potem twierdzi, że to ja i na dodatek chce abym określiła graniczną wielkość guza między bardzo wczesnym a wczesnym stadium, co jest oczywiście kretyństwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka