Dodaj do ulubionych

operacja kolan - pomocy w znalezieniu lekarza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:12
od roku czekam na wizyte kwalifikujęcą! na operacje polegającą na
przesunięciu guzowatości piszczeli. z tego co się dowiedziałam to bez tego
zabiegu przestanę chodzić za ok.10 lat <informacja od lekarza>. i tu zaczyna
się problem. w takim tępie przeprowadzania operacji to poczekam sobie
jeszcze. jeśli wiecie gdzie można coś takiego zrobić troszkę szybciej to
proszę o namiary <jestem z warszawy>.
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: spioch Re: operacja kolan - pomocy w znalezieniu lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:26
      mysle, ze musisz poszukac czegos prywatnie, bo inaczej mozesz sie nie doczekac.
      Carolina Medicar Centerm, drogo podobno jak cholera, ale dobrzy sa dr
      Smigielski np. na Wawelskiej mozesz sprobowac, taniej..., no i nic innego mi
      nie przychodzi do glowy. POwodzenia
      • Gość: ADAM Re: operacja kolan - pomocy w znalezieniu lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:29
        POLECAM:Pan doktor Grela, ul.Górczewska 89. Przychodnia Attis. Zapisy
        telefoniczne lepiej potwierdzić i upewnić się,że "pani w okienku" dobrze
        zapisała, bo to, że lekarz jest O.K. nie znaczy że panie z recepcji(wyjątkowo
        nieuprzejme) też...

321 14 83 Mają podpisaną umowę.
        Czeka się miesiąc. Trzeba mieć skierowanie do LEKARZA ORTOPEDY.oczywiście można
        tez prywatnie u tego samego lekarza.cen nie znam....
        • Gość: spioch do adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:55
          a co to za lekarz, bo nie slyszalam o nim, a tez mam problemy z kolanami i u
          wielu juz bylam, mozesz napisac cos wiecej, on jest od kolan?
          • Gość: ADAM Re: do adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:25
            ..oj, miałem już nie pisac na tym forum ale trudno...POTRZEBA CHWILI...
            he, he...na pytanie : -"a co to za lekarz?" aż chce się napisać....
            wysoki, szpaaaaakowaty.... :-D

ale na poważnie, WĄTEK: już nie mogę- tam go chwalę...(per FACHOWIEC)
            a poza tym. poleciła mi go koleżanka, która do niego trafiła miesiąc wcześniej
            ja leczyłem staw skokowy i zespół Sudeck'a, ona miała gorzej- robił jej
            operację kolana,
            poza tym ,leczy sportowców, kolejka pod gabinetem jak w latach osiemdziesiątych
            po mięcho...
            przyjmuje w tej przychodni, niestety tylko raz w tygodniu-wtorki
            cóż więcej?: przeznacza na pacjenta ok.10 minut przy pierwszych wizytach i te
            10 minut całkowicie wystarczą. Jest: KRÓTKO, KONKRETNIE, NA TEMAT... i chyba o
            to chodzi...pozdrawiam i polecam.
            • Gość: spioch Re: do adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:37
              no to dzieki, ze zechciales odpiosac... to dla mnie wazne, bo mam straszne
              problemy z kolanami i szukam jakiegos dobrego speca..., a nie rzeznika, ktory
              tnie czy trzeba czy nie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka