Dodaj do ulubionych

rezydentury-info

IP: *.sieci.netglob.com.pl 31.01.05, 19:54
Czy ktos zna juz wyniki egzaminów na rezydentury w swoich miastach...?? Ja
jeszcze czekam0znam swój wynik z rozmowy i znam swój wynik LEP-u i zsumowałam
to sobie ale nie mam nawet orientacyjnego pułapu jak to sie przedstawia u
Was. Nie moge juz usiedziec a komisja na ogłoszenie wyniku dała sobie 3
tyg....Czy ktos mi choc troche podpowie jak to moze być?
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: rezydentury-info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:51
      jestem jeszce studentka, i chcialam sie dowiedziec na jakich zasadach odbywa
      sie rezydenture, na czymto polega, czy latwo jest sie dostac na rezydenture i
      czy mozna robi z tego czego sie chce a nie tego na czym jest miejsce????????
      Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
    • 19alicja Re: rezydentury-info 01.02.05, 20:00
      Podobno we wszystkich województwach mają ogłosić wyniki dopiero 15 lutego. Ja zdawałam dwa tygodnie temu i od tego czasu wariuję przez to czekanie i niepewność. Nam nie podali nawet wyników z rozmowy :((
      • Gość: dora Re: rezydentury-info IP: *.sieci.netglob.com.pl 01.02.05, 21:34
        to trzymam kciuki!!U mnie dalej nic nie wiadomo i pewnie bedzie tak jak
        mówisz...Zwariowac mozna od tego czekania..A skąd jestes, bo u mnie wystarczy
        wejsć na strone regionalnego centrum zdrowia publicznego i tam gdzies jest
        telefon do nich i na podstawie swojego peselu mozna uzyskać info o wyniku
        rozmowy-spróbuj może sie uda!!
        • ankra7 Re: rezydentury-info 02.02.05, 17:26
          Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, czy można podczas 1 sesji zdawać na >
          1 rezydenture, np z pediatrii i interny?Czeka mnie to za rok....dzieki
          • 19alicja Re: rezydentury-info 02.02.05, 20:01
            Nigdzie nie jest napisane, że nie można tego robić.
            Chyba wszystko zależy od ośrodka, gdzie składasz dokumenty, czy będą chcieli przyjąć podanie na 2 specjalizacje.
            Natomiast można zdawać w kilku województwach na tą samą lub różne specjalizacje, kilkoro znajomych robi tak w tej sesji, bo tym sposobem mają dużo większe szanse, że gdzieś się dostaną. Problem pojawi się dopiero wtedy, gdy dostaną się w więcej niż 1 miejsce, bo po ogłoszeniu wyników, jeżeli ktoś zrezygnuje, to dana rezydentura przepada, nie można jej przyznać następnej osobie na liście.
    • Gość: Grażyna Re: rezydentury-info IP: *.autocom.pl 04.02.05, 11:48
      Czy ktoś może wie czy mozna się odwołać po nie przyjęciu na rezydenturę,wiem ze
      kilku znajomych odwoływało sie zpozytywnym skutkiem
    • Gość: dora Re: rezydentury-info IP: *.sieci.netglob.com.pl 04.02.05, 16:34
      Nadal czekam na wynik....dziś mijają 2 tygodnie...Może jednak ktoś okaże sie
      łaskawy i nie pozwoli nam czekać kolejnego całego tygodnia.
      Grazyno! Kolezanka mojego narzeczonego sie odwoływala rok temu i udało sie!!Ale
      brakowało jej ok.1,5 punkta.Czy nadal to sie udaje...nie wiem
      Pozdrawiam wszystkich czekających!!1
      • krka1 Re: rezydentury-info 04.02.05, 17:06
        Jeśli masz wysoką punktację ,to możesz dostać rezydenture po dowołaniu i tym
        samym pieniądze , ale gdzieś za ok. rok. A składać w jednym ośrodku na dwie
        rezydentury nie można.
    • Gość: dora Re: rezydentury-info IP: *.autocom.pl 09.02.05, 20:13
      czy ktoś zna stronę internetową gdzie można sprawdzic czy dostało na rezydenture
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka