Dodaj do ulubionych

uklony dla Poloznika

02.08.05, 14:22
musisz byc aniolem, jesli wytrzymujesz z ciezarnymi. z kazdym tc obniza sie
moj prog tolerancji i niezla malpa ze mnie... jak Ty wytrzymujesz codziennie
z liczna populacja takich jak ja?
kwachu powinien odznaczyc mojego meza za wyrozumialosc i za inne zaslugi:)
Obserwuj wątek
    • bozia2 Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:35
      Pimpek,dziobiesz,bo twój lekarz ma wakacje?:)))
      • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:44
        bozia2 napisała:

> Pimpek,dziobiesz,bo twój lekarz ma wakacje?:)))

nie... wkurza mnie wszystko, lacznie ze mna sama:)
        a lekarz niech sie dobrze bawi. na porod bedzie wypoczety:DDDD
    • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:44
      eeeee tam ...jesteś taka w szczytnym celu:))) pozdrawiam!!!
      • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:47
        pszczolaasia napisała:

> eeeee tam ...jesteś taka w szczytnym celu:))) pozdrawiam!!!

wczoraj w tym szczytnym celu wyygrzmocilam sie na chodniku. ja juz mam dosc
        ciazy.
        • bozia2 Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:50
          Cierpliwości,to końcówka,a końcówki są zajefajne:)
          • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:54
            bozia2 napisała:

> Cierpliwości,to końcówka,a końcówki są zajefajne:)
            zartujesz, prawda?:)

bolacy kregoslup
            zle sie lezy
            zle sie siedzi, ciezko stac, ciezko spac, ZGAGI, skurcze....
            ciezko sie ubrac itd... mozna wyliczac te "pozytywy" dluuuuugo!:D
            • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:55
              i ten brak seksu..
              • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:58
                hmmmmm..... :DDD
                • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:59
                  Dzień Dobry Kochanie. No co się śmiejesz?
                  • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:05
                    a tak sobie Słonko... :))))
                    • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:09
                      Pimpek mo już ostatnie trymestry ciąży..... Więc już nie mogą. Czy Ty zdajesz
                      sobie sprawę jak Ona cierpi??
                      Trzymaj się Pimpek!! Wierzę, że wytrzymasz....
                      • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:22
                        ja niestety zaliczyłam tylko początki ciąży, ale w obydwu wypadkach pamiętam
                        tą "posuchę" bo od razu miałam zakaz wystawiony na piśmie!!!!!!!! także
                        pamiętam a jakże....ale krotkie to były zakazy....także Pimpek powodzenia!!!
              • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 14:59
                Gość portalu: Swan Ganz napisał(a):

> i ten brak seksu..

a skad wiesz?:))))))))))
                • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:01
                  bo ja wiem wszystko!.
                  A tak na poważnie to wczoraj był to news dnia w Telexpresie....
                  • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:10
                    Gość portalu: Swan Ganz napisał(a):

> bo ja wiem wszystko!.
                    > A tak na poważnie to wczoraj był to news dnia w Telexpresie....

ostatnio malo tv ogladam. jesli juz cos "leci" w pudle to tvn 24:)
                    odmozdzam sie.... gazet nie czytam.
                    wszystko byloby git gdyby nie putin... ten to wczoraj podniosl mi cisnienie!
                    • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:16
                      Daj spokój Putinowi. Frustruje się chłop bo traci - po kolei -kolejne terytoria
                      i wraz z nimi poparcie. Więc sobie razem z tym z Białorusi szukają tematów
                      zastępczych... Rozumiesz ?? Piarowa robota :))

• pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:20
                        PR to budowanie POZYTYWNYCH relacji Swan!:))))
                        • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:25
                          no tak. I mu budują wizerunek "obrońcy narodu". Śmieszne jest tylko, że do tego
                          celu muszą używać szczeniaków, którzy dostali oklep w jakimś parku. A w tym
                          samym czasie w Moskwie inne rosyjskie dzieciaki umierają z głodu..
                          • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:27
                            szczerze się w tej chwili zastanawiam, czy nie będzie jakiejś, kuwa, zimnej
                            wojny...ale byłaby jazda... aż mnie ciary przechodzą, bo z tą głoującą masą
                            ludzką byłby to bardzo nierozważny krok...chyba.
                            • Gość: Swan Ganz Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:32
                              jedyne co nam się w ciągu ostatnich 15 lat udało to zagwarantowanie nam
                              bezpieczeństwa. NATO.
                              Możemy więc z politowaniem i rozbawieniem przyglądać się jak się pienią na
                              wschodzie...
                              • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:48
                                czy jesteś autentycznie przekonany, że przyjadą na białyh koniach nam na pomoc?
                                ja jakoś dziwnie nie...
                                • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 02.08.05, 15:48
                                  ło matko białych miało być...
                  • Gość: pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:22
                    się doczytałam...to był news dnia w telexpresie???????? zero seksu u
                    Pimpka???????? ło matko...czy mogę prosić Pimpek o autograf? :)))
                    a jeśli chodzi o te "niedogodności" to jakoś wierzę szczerze, że znosisz je z
                    godnością :DDD
            • Gość: JOLA Re: uklony dla Poloznika IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 02.08.05, 17:14
              Pomyśl sobie ,że w brzuchu siedzi cicho i jest grzeczny :)
              • bozia2 Re: uklony dla Poloznika 03.08.05, 14:07
                Pimpuś,a może ty najzwyczajniej w świecie masz cykora,bo to już niedługo będzie
                darcie?:)))
                • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 03.08.05, 14:21
                  bozia2 napisała:

> Pimpuś,a może ty najzwyczajniej w świecie masz cykora,bo to już niedługo
                  będzie
                  > darcie?:)))

cykora mialam jeszcze jakis tydzien temu. teraz jestem na etapie, ze mam dosc
                  ciazy. niech sie dzieje co chce a ja pragne za dwa tygodnie urodzic i juz:)
                  ps. moze taka odwazna jestem bo mam anestezjologa do porodu:DDDD
                  • bozia2 Re: uklony dla Poloznika 03.08.05, 14:48
                    no,chyba żeby nie zdążył przyjść:).Sam urok w tym,żeby się bać,żeby mieć dość,a
                    potem ta radość i ulga jednocześnie-i dla Położnika pewnie też:)))
                    • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 03.08.05, 15:09
                      zdazy!:)
                      to moj pierwszy porod zatem ekspresem nie pojdzie:)
                      poza tym mam dzwonic jak zaczna sie regularne skurcze, wtedy on bedzie w
                      pogotowiu:)
                      • bozia2 Re: uklony dla Poloznika 03.08.05, 15:16
                        Troszkę ci zazdroszczę,ale nie oczywiście porodu(ja mam za sobą dwa i może niech
                        tak już zostanie)tylko tej pierwszej chwilki,kiedy kobieta może spojrzec na ten
                        mały cudzik,który tyle miesięcy nosiła w sobie i przytulić.To jest to na co
                        warto czekać te wszystkie miesiące.
                      • Gość: JOLA Re: uklony dla Poloznika IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 04.08.05, 01:51
                        Nigdy nic nie wiadomo,możesz bardzo szybko urodzić .To wcale nie jest regułą ,że
                        pierwszy to długo. Ja doświadczyłam tylko raz,ale expresowo.Około godz 12 szyjka
                        na półtora palca a o 14.30 już był słodziutki aniołeczek.Zaznaczam ,że był to
                        poród przedwczesny 32 tydzień.No i oczywiście żadnych prowokacji.Pomimo tego
                        synuś ważył 2.70. No i na koniec całkiem poważnie: staraj się zapamietywać to
                        co teraz czujesz ,myślisz bo jest to sytuacja wyjątkowa,i chyba macierzyństwo
                        jest najlepszą rzeczą ,która może nam sie w życiu przytrafić. Ja w każdym razie
                        nadal tak uważam. Pimpku będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki!
                      • Gość: POłożnik Re: uklony dla Poloznika IP: *.one.pl 05.09.05, 18:56
                        Pimpek czy Ty jeż jesteś szczęśliwą mamuśia??
                        • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 19:34
                          Gość portalu: POłożnik napisał(a):

> Pimpek czy Ty jeż jesteś szczęśliwą mamuśia??

mamusia synka, ktory ciagle w brzuchu:)
                          • Gość: Położnik Re: uklony dla Poloznika IP: *.one.pl 05.09.05, 19:53
                            Chyba będziesz musiała wysłac mi zdjęcie swojego dziecka jak moje
                            pacjenki ,znam Cie tak samo dobrze.
                            • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 19:53
                              pewnie, ze pokaze kajtka:)
                              • draconessa Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 20:26
                                PImpek, Ty masz wszystkim pokazac Kajtka!!!!
                              • agulha Kajtek? 05.09.05, 22:09
                                Pimpuś, sadełko Ty moje, a mnie trawi ciekawość. Czy to dziecię naprawdę
                                pokarzesz imieniem Kajetan, czy tylko masz na myśli, że to będzie taki mały
                                kajtek, a imię będzie insze? Oczywiście czuj się zobowiązana pokazać potomka
                                naszej małej społeczności :-)). Mógł Doki, możesz i Ty!!
                                • pimpek_sadelko Re: Kajtek? 06.09.05, 08:19
                                  pokaze, a kajtus to naprawde bedzie imie:)
                        • swan_ganz Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 20:32
                          Gość portalu: POłożnik napisał(a):

> Pimpek czy Ty jeż jesteś szczęśliwą mamuśia??

Długo Cię nie było Położniku, więc nie wiesz... Skończyły się limity przyjęć do
                          szpitali w tym roku, więc Pimpek (czy chce czy nie) musi poczekać z koceniem
                          się do stycznia przyszłego roku...
                          • draconessa Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 20:39
                            Tiaaa, przed Pimpkiem jeszcze ladnych kilka miesiecy:))) Teraz rodzic nie
                            wolno:)))
                          • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 05.09.05, 22:10
                            a feeee... a co to za stwierdzenie..kocenie się...niedobry Swan!!!!
                            • pimpek_sadelko Re: uklony dla Poloznika 06.09.05, 08:19
                              pszczolaasia napisała:

> a feeee... a co to za stwierdzenie..kocenie się...niedobry Swan!!!!

no feeee:)
                              • pszczolaasia Re: uklony dla Poloznika 06.09.05, 08:26
                                to widzę, że moje czary- mary nie pomogło? kurde no... Pimpek czym się!!!
                              • Gość: Położnik Re: uklony dla Poloznika IP: *.one.pl 09.09.05, 21:19
                                Pakuj te swoje rzeczy i do mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka