Dodaj do ulubionych

Prowokuje c. II

25.08.05, 20:13
Czym i czy wizyta u lekarza rózni sie od wizyty u fryzjera?
Po dzisiejszym tekscie rozumiem ,ze dla niektorych ta druga jest wazniejsza...
Obserwuj wątek
    • aloalo2001 Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:20
      Jestem za fryzjerem! Jest to wydarzenie przyjemne i odprężajace, dlatego za nie
      się płaci.

• Gość: Nocny Piotruś Re: Prowokuje c. II IP: 81.219.249.* 25.08.05, 20:21
      Tym, że fryzjer nie składał przysięgi Hipokratesa (czy może raczej Apolla ?) i
      trzeba mu słono płacić :)))
      • aloalo2001 Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:23
        Ja w czasie składania przysięgi mówiłam "pod Twoją obronę" :-)
        • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 09:46
          :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD faktycznie, czasem to juz tylko boska opieka
          pozostaje:DDDDDDDDDDDDDDDDD
    • connie1 Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:23
      Juz pisalam o tym tekście jak pacjentka wparowuje do poczekalnie pelnej
      pacjentów. czeka chwile , sprawdza , o potem wbiega do gabinetu_czemu pani tak
      wolno przyjmuje , spóźnie sie do fryzjera"
      • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:36
        Conka ...Baba zażartowała sobie bezbłędnie...;DD w każdym razie ja tak to
        odczytałam:)))) może źle...ale wydaje mi się , ze nasza Baba dziś w
        wystrzałowym nastroju jest i tyle...gości dzisiaj gości:)))
        jeśli chodzi o wizytę to wybieram fryzjera...moja fryzjerka tak fantastycznie
        myje głowe, taki masaż mi robi, ze szok po prostu!!!!! poza tym po fryzjerze
        czuję się nowym, lepszym, piękniejszym czlowiekiem :DDD (ale kłamie..prawie
        zawsze jestem niezadowolona:DD)
        a wiyzta u lekarza..taaaa. tu jest inaczej... nastawienie jest inne. połowa
        ludzkości idzie ze strachem do lekarza, wiadomo dlaczego. bo moga usłyszeć coś
        co im się nie spodoba, bo się boją choroby, albo boją sie, ze usłyszą, ze nigdy
        przenigdy nie będą mogli mieć dzieci... (to mój strach) więc Conka..wybieram
        fryzjera.
        • connie1 Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 21:54
          EEe w wypowiedzi Baby nie ma nic obrazliwego , a prowokacje tycza uslyszanej
          dzis historii
    • striga Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:30
      1.Za frzyzjera mniej sie płaci (mówie o leczeniu prywatnym - niestety coraz powszechniejszym ze wzgledu na wszyscy wiemy na co)
      2. Prawdopodobienstwo trafienia na partacza takei samo.
      3. Kolejki - zero różnicy - albo umówienie na godzine albo i tak czekanie, na tym to juz chyba niestety polega.
      3.Atmosfera i nastawienie lekarza/ fryzjera do klienta jako człowieka hmmm z takim samym prawdopodobienstwem ?(niestety).

Osobiscie nie jestem zrażona ani do tego ani tego , na lekarzy jak na fryzjerze trzeba szybko sie poznac, zostac albo uciekac.
      • connie1 Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 20:32
        U fryzjera pewnie nie poganiają D
        • Gość: Też ze wsi Re: Prowokuje c. II IP: 195.205.6.* 25.08.05, 22:18
          Jak świat światem za wizytę u fryzjera trzeba było zawsze płacić i nikt nigdy
          nie powiedział że "fryzjer" się należy i nikt nigdy nie żądał powszechnego
          dostępu do usług fryzjerskich . Ostatnio po wizycie u lekarza byłam bardziej
          zadowolona ,koszt 60 zł Natomiast pani od grzebienia wzięła 135,0 i jeszcze tak
          jakby czekała na zwyczajowy napiwek -nie dałam a ja patrzę w lustro i
          twierdzę ,że nie wyglądam (zepsuła mi humor).
          Teraz jest okazja w kampani wyb. może ktoś rzuci hasło -Wolny dostęp do usług
          fryzjerskich.Stwórzmy Narodowy Fundusz Usług Fryzjerskich wyznaczmy ile się
          komu należy .Pani fryzjerki nie można pganiać a niech jej się nożyczki "omskną"
          Wynik meczu medycy kontra fryzjerzy 0:1
          • maszar Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 23:19
            oczywiście bezpłatne dla wszystkich powinny być nie tylko usługi fryzjerskie,
            ale również manicure i pedicure - przecież wszyscy na to płacimy podatki!
            • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 09:47
              Jestem za!!!!! Poza wizytami u fryzjera powinien byc bezp[latny wstep na baseny
              i do osrodkow rekreacji, bo tez na nie placimy podatki. W ogole wszystko
              powinno byc za darmo - a wiec czekam na tego darmowego bentleya....
              • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 10:09
                Boshe...naprawdę możemy tego zażądać?????? dlaczego ja nic o tym nie wiem?????
                wy tu ciągle o jakichś składkach, a ja mogę zażądać fryca, manicure, pedicure,
                basen, wille nad morzem, NISSANA bo PODATKI PŁACĘ????????? do kogo trza się
                zwrócić?????? czy mogę się zwrócić o bezpłetne książki..moge zrezygnować
                z ..... hmmm....ciężki wybór... nieh będzie..NISSAN..wybiorę coś
                mniejszego...:DDDDD
                się nie mogłam powtrzymać, wybaczcie mi..mam głupawę..:DDDD paaaa!!!!!!!!!!
                • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:04
                  tez mam glupawe, ale w zasadzie...moze ten komunizm w jego fazie ostatecznej (
                  do ktorej nigdy nie doszedl) nie bylby taki zly??? Od kazdego wedlug
                  mozliwosci, kazdemu wedlug potrzeb??? Raj na ziemi, co??????
                  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • amistan Re: Prowokuje c. II 25.08.05, 21:47
      no nie wiem, ostatni raz byłem u fryzjera ze 4 lata temu. u lekarza chyba jeszcze dawniej... zaraz zaraz, co ja wypisuję? bez przerwy przecież jestem
      • bozia2 Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:22
        Wizyta u gina i wizyta u takiego specjalnego fryzjera,żeby walnąc sobie fryzurkę
        no...,no wiecie-tam/np.gwiazdki wyciąć,albo serduszko,albo motylka/niewiele się
        różni-też trzeba wejść na "pilota",i ten masażyk przy myciu grzyweczki,nie
        Asiu?:DDDDDDDDDDDDD Odlocik:)))
        • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:28
          Myslicie???Hmmm, moze sie wybiore na fryzurke:))))
          • Gość: łona Re: Prowokuje c. II IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.08.05, 11:31
            Gadajo, ze Frania wackow, to ma tam i kolcyk jakis i tatulaz. Tyle chlopakow za
            nio tera lata, ze chocho. łodrazu popiekniala i jaka zdrowa i dohtora nie
            trzeba. A tak to mdlala i mdlala.
            • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:35
              Wlasnie!!! O kolczyku i tatuazu zapomnialam!!! Musowo to tez!!!!! Ale bede
              rwala facetow:))))) TYlko, ze chyba z golym miedzynozem trzeba wtedy po miescie
              chodzic, zeby sie pochwalic, co sie tam ma????
              • Gość: łona Re: Prowokuje c. II IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.08.05, 11:38
                Chlopaki sie dowiedzo, łoni jeden do drugiego. No niech uwaza, zeby jakiego
                CIVA nie zlapała łod tego latania za chłopami. Bo ło wtedy i ten co tego
                dohtor, jak tam mu było, to bedzie mial roboty. A tera wie, jak ciezko do
                dohtora sie dostac.
                • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:42
                  To bede uwazala. A teraz ide porobic tam tego, co tam trzeba kolo tego, co to
                  wiecie:)))
                  • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:45
                    Boshe..jak zrobisz to powiedz jak było, bo powiem szczerze, ze TAM właśnie nie
                    mam odwagi się ani przekuć, ani wytatuować :DDDDD
                    • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:50
                      Nie boj sie, cale forumj est z Toba:))):P
                      • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:52
                        aaaaaaaaaaa o w takim wypadku wchodze w to:DDDD
        • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:43
          :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          jeszcze tylko 5 godzin i urlop....ludzie!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))
          • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:45
            To co, za piec godzin do fryzjera, na kolczyki i tatuaze?:))))
            • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:56
              + Żywczyk!!!!!!! i jedziemy:)))
              • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 22:18
                A jak...elegancko znieczulone:)))
          • bozia2 Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:45
            To na odchodne proponuję zaszaleć:fryzurka,kolczyk,zrobić temu zdjęcie,nakleić
            na koszulkę i podpisać:"Waginka na urlopie-popatrz sobie chłopie":DDDD
            • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:46
              OPLULAM MONITOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:50
                BOZIA MNIE ZWOLNIĄ PRZEZ CIEBIE...:DDDD Boshe....
              • bozia2 Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 11:51
                Sama nie wiedziałam,że umiem rymować...też mi się coś dzisiaj porobiło...:)))
                • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 14:22
                  cosik wisi w powietrzu:))))))
                  • Gość: Też ze wsi Re: Prowokuje c. II IP: 195.205.6.* 26.08.05, 16:50
                    Kiedy zrobicie już wszystko co się należy i co się komu podoba to proponuję
                    zawiesić tam zamiast kolczyka mały dzwoneczek , zresztą niektóre osoby od kilku
                    dni o tym informują i to jest to !

-cyt.Sygnaturka zawieszona. Sygnaturki mam itd. :)
                    • bozia2 Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 17:31
                      A,i to jest dobry pomysł,bo w razie jakby ktoś nie zauważył,że
                      ktoś/coś/wchodzi,to usłyszy dzwoneczek:)))Brawo Też ze wsi,normalnie prowokujesz:)))
                      • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 21:38
                        Dzwonweczek???? Na to bym nie wpadla:))) To moze i zegarek - jakby ktos chcial
                        bic rekordy na czas:)))
                    • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 17:33
                      ładna sygnaturka :DDDD
                      • Gość: Też ze wsi Re: Prowokuje c. II IP: 195.205.6.* 26.08.05, 17:42
                        Bim ,bam sygnaturkę już tam mam :)
                        • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 22:22
                          Ale masz dzisiaj natchnienie:)))
    • bonawentura22 Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 18:02
      a ile zarabia fryzjer?
      • jozica Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 21:28
        Wczoraj mnie fryzjerka skasowała na 70 zł, Tylko za łobcięcie. A, no i głowę
        umyli...
        Szkoda, ze Jarre tylko w telewizorni :-)))

bonawentura22 napisała:

> a ile zarabia fryzjer?
        • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 21:38
          Ale tylko wymyli, czy jeszcze wymasowali i gawedzili mile?:)
          • jozica Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 21:48
            Ano właśnie nie. Jak na taśmociągu, myk myk mycie, myk strzyżenie, no i myk do
            kasy. No ale jak mi się zachciało saloonu w centrum stolycy to mam :-)))
            • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 21:57
              u mnie w Gdyni za koloryt na wlosy jakoweś paseczki pierdzielną to tu, to tam,
              wymasują głowę, wymyją, kawka, woda do picia, ploteczki ze świata i muzyki i
              150 zybli jak nic pęka:)))
              • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 22:21
                I badz tu,. kobieta, piekna...faceci nawet nie maja pojecia , ile samozaparcia
                i pieniedzy potrzeba...:)))
                • pszczolaasia Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 22:24
                  mój niestety ma to pojęcie...:DDD płaci:DDD przecież ja nie będę!!!!!! :))))
                  • draconessa Re: Prowokuje c. II 28.08.05, 22:04
                    i slusznie!!!!!
            • draconessa Re: Prowokuje c. II 26.08.05, 22:20
              A to ja bym zaprotestowala, bo powinni chociaz pomasowac!!!!
    • czarna_rozpacz fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:16
      a doktorki,
      na ogol sa grube i brzydkie:)
      • jozica Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:21
        A fryzjerzy? Czy są gdzieś fryzjerzy przyjmujący z gołą, z przeproszeniem
        klatą? Ja poproszę o namiary

czarna_rozpacz napisała:

> a doktorki,
        > na ogol sa grube i brzydkie:)
        • draconessa Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:22
          No wlasnie. Jakis specjalny salon dla Pan????
          • pszczolaasia Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:26
            dzie on jest, taki saloon???????
            • jozica Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:30
              No i to jest własnie słaby punkt, bo chyba nie ma takich. No, ale to jest pomysł
              na biznes. Wyobrażacie sobie? Drzwiami i oknami kobity będą walić.
              Blondyni, bruneci, różne typy klatki z pierwsiami, uff...
              Tylko jak oni włosy będa klientkom farbować, to się pobrudzą, nie?

pszczolaasia napisała:

> dzie on jest, taki saloon???????
              • pszczolaasia Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:35
                no to już trudno!!kobity jak farbują włosy to sie też brudzą!!! się Panowie
                musza poświęcić:))))) wchodze w te byznesy!!!! chociażby, zeby tylko sobie
                popatrzeć, amoże się i dotknąć coś da...:DDD
                • czarna_rozpacz wolodia cimoszko, najladniejszy fryzjer damski.... 26.08.05, 22:51
                  wszystko sobie dotknac da,
                  za glosa:)
                  • jozica Re: wolodia cimoszko, najladniejszy fryzjer damsk 28.08.05, 20:17
                    Może i da, tylko co u niego dotykać? Faksymile chyba tylko. Eeee...

czarna_rozpacz napisała:

> wszystko sobie dotknac da,
                    > za glosa:)
      • draconessa Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 26.08.05, 22:21
        A dziekuje Ci bardzo!!!! Ja gruba i brzydka???? JA??? Bez
        przesady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Też ze wsi Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... IP: 195.205.6.* 26.08.05, 23:18
          Nie chcę aby nijaki "cimoszko"robił mi fryzurki wystarczy że próbuje mi robić
          wodę z mózgu.
          A tak w ogóle drodzy medycy weźcie to pod rozwagę :

>Śmiech i długi sen są najlepszymi lekarstwami w księdze lekarstw.

Dobranoc wszystkim :)
      • aloalo2001 Re: fryzjerki przyjmuja w toplessie.... 28.08.05, 20:07
        A niezadowlonemi faceci to w większości impotenci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka