Dodaj do ulubionych

bledna diagnoza lekarza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:07
przez 2 lata lekarz leczyl mnie na rzekoma nerwice dajac rozne psychotropy
podczas gdy ja mialem astme, sami widzicie jak to jest
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: bledna diagnoza lekarza 24.01.06, 22:29
      welcome to the club.
      Mnie przez prawie 3 lata lekarka uparcie leczyla na kregoslup. Masaze,
      cwiczenia korekcyjne, leki przeciwbolowe i przeciwzapalne, zastrzyki z wit.B,
      stosy badan.... Im dluzej, tym bardziej moje dolegliwosci nasilaly sie.
      Przez ten czas nie potrafila odroznic kregoslupa od nerek....
      Na szczescie zmienilam lekarza i dzis wiem, ze mam kamice nerkowa, ktora nasila
      sie podczas wysilku fizycznego (tak bardzo zalecanego przez poprzednia lekarke)
      • Gość: Wader ale za to możecie być pewni, że dołożyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:24
        wszystkich starań i użyli całej swojej wiedzy by wam pomóc :-)
        A że się pomylili jak uczniowie? No cóż - nowbody is perfect.

Cieszcie się, że jeszcze żyjecie :-)
    • Gość: magda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bellabionda Re: bledna diagnoza lekarza 27.01.06, 15:51
      zal mi was,
      tylko nagonki na lekarzy,a to ze pracuja po60 h w tygodniu,zeby na reke nawet
      2000 nie dostac to o tym sie nie mowi.............
      moze gdybys skonczyla tak ciezkie studia jak med.nie pisalabys takich bzdur
      • sp1mhx Re: bledna diagnoza lekarza 29.01.06, 15:52
        bellabionda napisała:

> zal mi was,

a mi Ciebie ;-(

> tylko nagonki na lekarzy,a to ze pracuja po60 h w tygodniu,zeby na reke nawet
        > 2000 nie dostac to o tym sie nie mowi.............
        > moze gdybys skonczyla tak ciezkie studia jak med.nie pisalabys takich bzdur

Jak za malo zarabia, niech zmieni zawod i prace - skoro leczy niech robi to
        solidnie i uczciwie. Jezeli nie jest czegos pewien niech skonsultuje to z kims
        albo skieruje na badania lub skieruje do specjalisty.

Moge tak napiusac bo mnie tez spotkalo cos bardzo przykrego i do tej pory
        odczuwam skutki. Lekarz rodzinny stwierdzil i mnie nerwice i przypisal mi dawke
        Neurolu (alprazplamu) 2x0,5mg na dobe, poczatkowo bylo SUPER ale po 6-ciu
        tygodniach objawilo sie uzaleznienie. Ta niby mala dawka okazala sie
        rownowartoscia 20mg Relanium .... wrrrr....To zdazenie mialo miejsce rowno rok
        temu, okres odstawiania leku trwal ponad pol roku o objawach mozna sobie
        poczytac tu: www.benzo.org.uk/polman/ (uwierzcie mi sa OKROPNE) od pieciu
        miesiecy nie biore zadnej chemii, wspomagam sie ziolami i nadal mam objawy
        abstynencyjne. Najpradopodobiej mialem niedobor potasu i magnezu oraz innych
        pierwiastkow w organizmie, a przyczyna bylo zazywanie leku moczopednego o czym
        bylo wiadomo lekarzowi. Co najsmutniejsze w tym wszystkim to to, ze zaden z
        lekarzy nie poiformowal mnie o koniecznosci uzupelniania t/zw pierwiaskow zycia
        podczas kuracii lekiem moczopednym. Niedobor magnezu i potasu w organizmie
        objawia sie dolegliwosciami bardzo podobnymi do nerwicy.

Jak mozna w takim przypadku wyrazac sie dobrze o lekarzach skoro popelniaja
        podstawowe bledy. Tak na marginesie Znam kilka przypadkow z najblizszego grona
        ktore tez wolaja o pomste do nieba ze mozna popelniac tak kadrdynalne bledy.
        • Gość: anabel Re: bledna diagnoza lekarza IP: 80.146.176.* 31.01.06, 20:10
          po 5miesiacach masz objawy abstynencyjne? troche dlugo. A nerwica na pewno ci
          ustapila? Skad czerpiesz ze znajomymi wiedze medyczna? "Zyjmy dluzej"?
          • mmagda12 Re:Przeciez to jest troll z neostrady ,ktory 31.01.06, 20:57
            " szuka zaczepki"
            Autor: Gość: hg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Data: 24.01.06, 22:07
            przez 2 lata lekarz leczyl mnie na rzekoma nerwice dajac rozne psychotropy
            podczas gdy ja mialem astme, sami widzicie jak to jest
            • Gość: anabel Re:Przeciez to jest troll z neostrady ,ktory IP: 80.146.176.* 31.01.06, 21:28
              dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka