Dodaj do ulubionych

Witajcie lekarze proszę o pomoc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:13
Powiedzcie jak pozbyc się wsciekłej dzikiej świni,co noc przychodzi i ryje w
moim ogródku ,charcząc i chrzakając okropnie,krzyczałam na nią i nic,rzucałam
czym popadnie i nic.Nie mam broni palnej i nie wiem jak ja uspokoić,może
prądem?albo jakąs trutke wysypac?.Do kogo się zwrócić i gdzie szukać
pomocy ,może ja zwyczajnie napadne samą sobą?
Obserwuj wątek
    • travel_wawa Polubić ją :) 18.03.06, 21:20
      • Gość: Yersinia Pestis Re: Polubić ją :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:55
        Polubić nie da się żebys widział jej ryj paskudny,i to co ona robi ochyda!
        • travel_wawa Re: Polubić ją :) 19.03.06, 01:14
          Przygotuj jej korytko z parzonymi ziemniakami. One to uwielbiają. Jest zima,
          ona jest głodna. Jak ja nakarmisz, może nie zryje Ci ogródka.
          W Gdańsku dziki chodza już po ulicach, sa do tego stopnia zsynantropizowane.
          Z drugiej strony, jak ludzie je dokarmiają, to przychodzą.
          • Gość: Yersinia Pestis Re: Polubić ją :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:43
            Nie tak nie mozna ,najgorze że świnia umie piasać ,i jak pomysle żę mam z nia
            wiele wspolnego,ciarki mi przechodzą po plecach ostatnio napisała że ma IQ 140.
    • Gość: anna Re: Witajcie lekarze proszę o pomoc IP: *.aster.pl 20.03.06, 00:07
      Może samotna jest i nieszcześliwa? Świnie się wtedy lubią wściekać. Pomyśl o
      sprowadzeniu towarzystwa dla niej do swojego ogródka. Tylko wykształconą jakąś
      druga świnkę weź, skoro ta ma taki wysoki iloraz. Mogą być z takiej parki
      całkiem niezłe małe różowe... A, niestety, mamy sporo z nimi wspólnego. Jak nam
      jest źle, to niech Kowalskiemu będzie jeszcze gorzej. Widać ta Twoja świnka też
      taka. Jak będzie zadowolona, to i tobie ryć w ogródku nie będzie.
      • Gość: Yarsinia Pestis Re: Witajcie lekarze proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:16
        Upierałabym sie jednak za exterminacją i zakopaniem glęboko pod ziemia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka