Dodaj do ulubionych

Drogie polozne- co w prezenciku?

30.03.06, 13:12
Panie polozne!Chcialabym abyscie poradzily co mozna dac Wam w podziekowaniu
za dobra opieke,usmiech i rade?Domyslam sie,ze musicie juz miec dosc kawy i
czekoladek.Podsuncie jakis fajny pomysl.To ma byc podziekowanie
tzw "zbiorowe" bo nie jestem w stanie "dziekowac" kazdej poloznej z osobna. I
moze podpowiecie co dla lekarza prowadzacego.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: tosia Re: Drogie polozne- co w prezenciku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:20
      Może nam załatw podwyżkę u Religi.Ale minimum o 1000 procent.Nic innego nas nie
      satysfakcjonuje .
      • Gość: gość MAJA Re: Drogie polozne- co w prezenciku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:35
        A kiedy ostatnio dałaś kawę ? A może wogóle nie dawałaś?To kpina jak mogłaś
        zapomnieć a z tą podwyżką jestem za ,jak ci się uda to my kupimy tobie też
        prezencik tylko powiedz kim jesteś panią w biurze czy kasjerką a może
        nauczycielką, zresztą nie ważne prezencik masz jak w banku-tz. tak jak my podwyżkę.
    • pacjentka7 Re: Drogie polozne- co w prezenciku? 30.03.06, 17:18

Mój mąż kupił 4 olbrzymie pudła małych babeczek z owocami - w sumie ze 150
      sztuk. Zaniosłam z córeczką do pokoju pielęgniarek i położnych, podziękowałam
      ładnie za miłą opiekę. Nie sądzę żeby Panie oczekiwały jakichś specjalnych
      podziękowań (w końcu pomoc przy porodzie to ich praca), ale mam nadzieję, że
      było im przyjemnie, a ciacha smakowały.

A lekarzowi dałam cash + plus zdjęcie malucha - na wyraźne życzenie (podobno
      kolekcjonuje wszystkie "swoje" dzieci).
      • poloznik-gin Re: Drogie polozne- co w prezenciku? 30.03.06, 19:34
        Cie choroba a gdzie to było?
        • pacjentka7 Re: Drogie polozne- co w prezenciku? 31.03.06, 12:50
          > Cie choroba a gdzie to było?

podejrzewam, że w szpitalu...
      • Gość: gość prezencik Re: Drogie polozne- co w prezenciku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:54

> Mój mąż kupił 4 olbrzymie pudła małych babeczek z owocami - w sumie ze 150
        > sztuk. Zaniosłam z córeczką do pokoju pielęgniarek i położnych, podziękowałam
        > ładnie za miłą opiekę. Nie sądzę żeby Panie oczekiwały jakichś specjalnych
        > podziękowań (w końcu pomoc przy porodzie to ich praca), ale mam nadzieję, że
        > było im przyjemnie, a ciacha smakowały

---To bardzo miłe tylko lepiej owoce i warzywka bo po słodyczach bioderka rosną,
        człowiek jest ociężały i za wysoki poziom cukru też jest zgubny. A po
        jabłuszkach i marcheweczce to i wypróżnienie w porządeczku i waga w normie i
        zdrówko lepiej dopisuje i humorek .
        • poloznik-gin Re: Drogie polozne- co w prezenciku? 30.03.06, 20:02
          Króliczki też tak myslą.
          • Gość: prezencik Re: poloznik-gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:05
            A kotki i kogutki?
            • poloznik-gin Re: poloznik-gin 30.03.06, 20:10
              Tez ale foki mówia ółółółół i chca orzeszki albo śledzie.
              • Gość: prezencik Re: poloznik-gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:12
                tego chyba w prezenciku dla położnych nie będzie oj biada foczkom biada:))))
                • poloznik-gin Re: poloznik-gin 30.03.06, 20:19
                  To może chociarz fajanki foki uwielbiaja kurzyc fajanki cały dzien.
                  • Gość: prezencik Re: poloznik-gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:31
                    Fajanki beeeeee obrzydlistwo :((((
                    • poloznik-gin Re: poloznik-gin 30.03.06, 20:34
                      Foki lubia i w lodówce siedza ,siedza i kurzą ,dlatego leci dym jak otworzysz
                      zamrażalke.Prezencik dowcipna jestes.
                      • Gość: prezencik Re: poloznik-gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:43
                        czasami za bardzo jak już nie mam siły w tym cud światku to uciekam do humorku.
    • asias73 Do Tosi i Mai 31.03.06, 12:58
      Drogie panie ja tez pracuje w sluzbie zdrowia,skonczylam studia i zarabiam
      niewiele ponad 700 zl,wiec i mi podwyzka by sie przydala. Prosilam was o rade
      bo gdy rodzilam 1 dziecko spotkalam wiele zyczliwych poloznych, ktorym
      dziekowalam nie za "sluzbowe obowiazki" ale za usmiech,otarcie lzy, za
      dobroc,za zwykla ludzkaz zyczliwosc,ktorej tak malo w dzisiejszych
      czasach.Wtedy byla wlasnie to dobra kawa i czekoladki.Tyle,ze gdy jedna z
      poloznych otworzyla szafe okazalo sie,ze polki uginaja sie od roznego rodzaju
      kawy, bo ilez tej kawy mozna wypic?
      Wkrotce przyjdzie na swiat moje drugie dziecko,bede rodzic w tym samym szpitalu
      co poprzednio bo wiem,ze moge liczyc na fachowa i zyczliwa mi opieke i dlatego
      chcialabym jakims drobnym gestem podziekowac,gestem ktory sprawi przyjemnosc.
      pozdrawiam
      • Gość: Aśka Re: Do Tosi i Mai IP: 62.29.138.* 08.04.06, 11:48
        podziękuj nam, uśmiechem, nie mijaj nas w korytarzu jakbyś nie znała powiedz
        zwyczajnie dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka