Dodaj do ulubionych

Stomatolog w W-wie

09.07.03, 22:13
Wiem, że taki temat może już był ale...
Poszukuję dobrego i w miarę niedrogiego dentysty w W-wie. Chętnie Bemowo lub
okolice ale jestem też skłonna wybrać się troszkę dalej jeśli naprawdę jest
godny zaufania. Dodam, że piekielnie sie boję dentysty :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Aska Re: Stomatolog w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:43
      kara13 napisała:

> Wiem, że taki temat może już był ale...
      > Poszukuję dobrego i w miarę niedrogiego dentysty w W-wie. Chętnie Bemowo lub
      > okolice ale jestem też skłonna wybrać się troszkę dalej jeśli naprawdę jest
      > godny zaufania. Dodam, że piekielnie sie boję dentysty :(

Chetnie polece Ci moja dentystke Pania Kasię Ratyńską! Jest cudowna i chodzac
      do niej przestalam sie bac, a nawet polubilam te wizyty! Przyjmuje w malym
      gabineciuku o nazwie Heliodent na Chomiczowce (ul. Boguslawskiego 16a) tel. 817
      83 85.

POWODZENIA :-)
      Aska
      • kara13 Re: Stomatolog w W-wie 10.07.03, 19:56
        A jakas przybliozna cena plomby ze znieczuleniem...
        • Gość: Aska Re: Stomatolog w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 20:23
          kara13 napisała:

> A jakas przybliozna cena plomby ze znieczuleniem...

hmmm - dawno nie bylam (ok. roku), ale mysle, ze max 100, 110 zl. (to jeszcze
          zalezy od plomby - mniejsze na pewno sa tansze - ok. 80 zl). Radze jednak
          zadzwonic i sie upewnic, bo moglo sie pozmieniac...

A.
    • variacja Re: Stomatolog w W-wie 16.07.03, 14:16
      Podam CI namiary na dwie dentystki - obie znakomite i profesjonalne.
      Jedna ciut droższa, ale pracuje cały czas naukowo, jest bardzo dokładna i zna
      najnowsze techniki stomatologiczne - jest to Pani Dr Anna Kwiatkowska -
      przyjmuje w gabinecie przy ul. Karmelickiej - tel. 635-44-82, druga tańsza i
      równie dobra, choć nie pracuje już naukowo - przyjmuje w Centrum Medycznym LIM
      we wtorki przy ul.Domaniewskiej 41 (MARS) - tel. 458-70-00 jest to Dr Barbara
      Ciepielewska. Obie gorąco polecam!

Przestaniesz bać się dentysty jak odwiedzisz któąś z nich! Bezboleśnie jest za
      dopłatą za znieczulenie (jak wszędzie) ok.60 zł

VARIACJA
    • Gość: m.pw Re: Stomatolog w W-wie IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 15:50
      Dr Piotr Sobol - naprawdę cudowny lekarz chirurg, lecz. zachowawcze,
      protetyka. Zawsze znieczula, a na dodatek opowiada kawały. Leczenie odbywa sie
      w znakomitej atmosferze, zupełnie sie nie czuje fotela. Moja córka jest
      zawiedziona, ze ma całe zęby i nie ma po co chodzić do dentysty. Leczy sie u
      niego mój syn i wieku znajomych. Przyjmuje w Spółdzielni, na Mokotowie, na
      Stegnach. My dojeżdżamy z pod W-wy. Naprawdę warto!
      Namiar:642 89 06 M.
    • Gość: Aska Re: Stomatolog w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 21:57
      a ja ciekawa jestem, czy wybralas sie do ktoregos z polecanych lekarzy?? i
      jakie wrazenia???
      pozdrawiam,
      Aska
    • Gość: @ Re: Stomatolog w W-wie IP: *.lama.net.pl / 192.168.12.* 05.10.03, 01:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka