Gość: ewa IP: 213.17.144.* 27.10.07, 20:46 witam serdecznie.Mam dwa pytanka : 1.Czy jest ktos w posiadaniu przykładowych testów z egzaminu końcowego( piosemnego). 2.Jak myślicie co będzie na egzaminie zawodowym(moze tym razem mixturka)? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k.b. Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 23:28 mam przykladowy egzamin pisemny teoretczny z poprzedniego roku (2007) podaj maila to przesle mozeuda mi sie tez odnalezc kilka przykladowych pytan z teoretycznego a jesli chodzi o to co bedzie wtymroku to stawiam na masc:)wubieglym rokubyly proszki i byla niezgodnosc aleposzlodobrze:):)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: technik farmaceutyczny IP: 195.117.117.* 15.02.08, 18:03 ja tam stawiam na czopki a zresztą w ubiegłym roku nie było nizgodności w recepcie w proszkach tylko Oke jest jakieś nie edukowane i nie rozumiem jak można dac na egzaminie zawodowym taką recepte skoro smai nie potrafią jej poprawnie rozwiązać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 12:20 Witam, byłabym wdzięczna za przekazanie przykładowego egzaminu na adres polangel@onet.eu dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:59 ja bardzo tez bym była wdzięczna o przekazanie przykladowego egzaminu na e-mail yupi87@wp.pl a swoja droga na egzaminie obstawiam krople :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 07:37 Równiez poszukuję przykładowych zadań na końcowy egzamin. Bardzo proszę o pomoc. kochalina@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danutka Re: technik farmaceutyczny IP: *.ds.amg.gda.pl 07.05.08, 12:10 witam, jestem słuchaczem 1roku studium farnaceutycznego i poszukuje pytan z egzaminu zawodowego, wiec jesli ktos posiada takowe moglby mi przesłac na maila k.danutka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kachna48 Re: technik farmaceutyczny 06.06.08, 18:30 Witam! Mam prosbe, czy moglabym prosic na przeslanie testu z zeszlego roku na adres kachna48@wp.pl. Bylabym Ci bardzi wdzieczna. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: technik farmaceutyczny IP: *.chello.pl 07.06.08, 12:30 Hej. Możesz mi przesłać zeszłoroczny test jesli tak to podalę moj mail magdzi_a@wp.pl. dzieki z gory i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość k.b Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:52 czy moge prosić o przesłanie przykładowego testu na adres aga_zg@poczta.fm??? :)) bardzo byłabym wdzięczna pozdrawiam :)i DZIEKUJE Z GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anicia Re: technik farmaceutyczny IP: *.chello.pl 21.09.08, 22:21 Hej b prosze o przeslanie mi jakichkolwiek materiałów związanych z testami!!!!Z góry dziękuję!!! wolowsky@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: technik farmaceutyczny IP: *.magma-net.pl 19.10.08, 12:57 jesli ktos jest w posiadaniu testow na technika farmaceutycznego z wczesniejszych egzaminow bylabym wdzieczna za przeslanie na emaila kmr300@wp.pl z gory dziekuje pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: technik farmaceutyczny IP: *.ezbit.pl 21.10.08, 20:10 mam prozbe , jezeli ktos posiada taki test przykładowy bardzo prosił bym o przesłanie mi go na meila w celu zorirntowania sie czego moge sie spodziewac z góry dziekuje mój meil ;pigulaa1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: technik farmaceutyczny IP: 77.252.183.* 15.11.08, 23:12 Witam serdecznie ,jeśli możesz to bardzo roszę ,prześlij mi test na e maila ilonagl@interia.pl. z gory bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek Re: technik farmaceutyczny IP: 193.23.61.* 03.02.09, 15:51 Hej. Mam ogromną prośbę........ mógłbyś/mogłabyś przesłać mi ten egzamin na maila?? woyteko@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_k_2 Re: technik farmaceutyczny IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.02.09, 19:08 hej:D ja również jestem zainteresowana przesłaniem przykładowych egzaminów oto mój e-mail kamila_k_2@wp.pl z góry dziękuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: technik farmaceutyczny IP: 80.50.127.* 07.03.09, 16:35 WYŚLIJ MI NA ADRES KARUSIA238@GMAIL.COM PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:47 hej możesz mi przesłać na poczte ten test z egzaminu końcowego( piosemnego). mój e-meil ewa_jastrzebska@interia.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ciaciek1985 Re: technik farmaceutyczny 19.05.09, 17:57 ja rowniez się pisze na egzaminy na technika, wszystko co macie przeslijcie jeśli możecie na lolek1919@o2.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaydyna Re: technik farmaceutyczny IP: 194.181.130.* 28.05.09, 11:35 Witam serdecznie :) Bardzo bym chciała się dowiedzieć o egzaminy wstępne na farmacje, wogóle o wszelkie egzaminy związane z farmacją. jestem po Kosmetologii. Wybieram się teraz na ten kierunek i chciła bym przed rozpoczęciem roku się pod-uczyć, mało tego , dnia 28 sierpnia mam egz wstępny z biologii i też nie wiem czego mam się spodziewadz, dlatego jeśli ktoś mógły mi pomóc bardzo bym była wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ani321 Re: technik farmaceutyczny 15.04.08, 11:37 Ja również poprosze o jakieś materiały z góry dziękuje.Na adres ania_jelinska@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: technik farmaceutyczny IP: *.daminet.pl 08.05.08, 20:42 Czopków raczej nie bedzie bo recznie sie nie powinno robic a aparatury na studium nie ma. Mysle ze bedzie masc lub mieszanka.Moga dac tez cos z galenowki.Ja zdawalam w styczniu i byly proszki do zrobienia z lekow gotowych ale bylo proste.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: technik farmaceutyczny 11.05.08, 14:04 ja tez poprosze o test na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 28.05.08, 00:12 technik farmaceutyczny Medyczne Studium Zawodowe medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:17 witam ! miałabym ogromną prośbę czy masz może jakięs testy czy przykładowe projekty jakiee pisaliście w szkole i mogłabyś mi je przesłąc na maila? Jeśłi tak bylabym Ci ogromnie wdzięczn, gdyż egzmain zdaję w czerwcu a chciałabym robić sobie jakięs powtórki...a czy były pytania z anatomi na tescie? pzdrawiam oto mój mail sylwia84w@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:41 ale są też takie metody jak wytłaczanie i wylewanie( wykonanie czopków) i one jak najbardziej mogą zdażyć się na egzaminie końcowym Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 28.05.08, 00:11 technik farmaceutyczny medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: technik farmaceutyczny IP: *.gprs.plus.pl 15.09.08, 14:16 Cześć. jeśli masz przykładowe testy z egzaminu zawodowego z tego roku i może z poprzednich lat na technika farmacji,proszę o przesłanie mi jeśli to nie sprawi Ci większego problemu, byłabym wdzięczna . Jestem już na drugim roku a jeszcze nie widziałam takich testów. Mój e mail : jchmm@interia.pl Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:48 witam,jesli ktos ma jakies materialy to poprosze o przeslanie na maila asia-julka@o2.pl bylabym bardzo wdzieczna, coprawda zaczynam dopiero od wrzesnia ale ccialabym sie jakos przygotowac przez te wakacje aby miec pozniej lzej na 1 roku :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 28.05.08, 00:10 medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 01.06.08, 16:52 technik farmaceutyczny medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Medyczne Studium Zawodowe www.medyk.zgora.pl/ Proszę o opinię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:44 ma kto9s testy z ekonomii????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: day Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 18:08 prosze o przeslanie mi testow farmaceutycznych the_days@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minagi Re: technik farmaceutyczny IP: *.um.katowice.pl 02.07.08, 09:54 Jak wszyscy to wszyscy - ja też:) Bardzo proszę o wysłanie testów i materiałów także mnie - minagi@o2.pl. I na zapas serdeczne dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 13.07.08, 12:31 technik farmaceutyczny medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Medyczne Studium Zawodowe www.medyk.zgora.pl/ Proszę o opinię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mailcash12 Re: technik farmaceutyczny 13.07.08, 12:32 Gość portalu: ewa napisał(a): > witam serdecznie.Mam dwa pytanka : > 1.Czy jest ktos w posiadaniu przykładowych testów z egzaminu > końcowego( piosemnego). > 2.Jak myślicie co będzie na egzaminie zawodowym(moze tym razem > mixturka)? > Pozdrawiam. Sprawdź tutaj technik farmaceutyczny medyk.zgora.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=38 Medyczne Studium Zawodowe www.medyk.zgora.pl/ Proszę o opinię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tf Re: technik farmaceutyczny IP: *.eranet.pl 20.07.08, 23:28 Od czasu do czasu przeglądam wątki poświęcone naszemu zawodowi rozrzucone na różnych forach i zastanawiam się nad tym, czy nie czas żeby powstał jakiś kącik w internecie poświęcony tylko nam - technikom farmacji. Co o tym myślicie ? Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:11 witam serdecznie! Bardzo Was proszę jeśli macie jakieś materiały dotyczące egzaminów, arkusze z ubiegłych lat i oczywiście z 2008roku. Interesuje mnie wyszystko co dotyczy technika farmacji. Będę bardzo zobowiązana. Pozdrawiam Doszka85@wp.pl Doszka85@wp.pl Doszka85@wp.pl Doszka85@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: technik farmaceutyczny IP: *.cable.smsnet.pl 02.10.08, 12:23 Ja również będę bardzo wdzięczna za wszelkie materiały dotyczące egzaminów:) kulca@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: technik farmaceutyczny IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 20:40 bardzo proszę o przesłanie testu soneczkooo@o2.pl z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia87 Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 20:59 Cześć. jeśli macie przykładowe testy z egzaminu zawodowego z tego roku i może z poprzednich lat oraz jakis cwiczen które wykonywaliscie na lekcjach dla technika farmacji,proszę o przesłanie mi jeśli to nie sprawi Wam problemu, byłabym wdzięczna. to mój e-mail: dziedzic1987@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:51 Witam serdecznie! Bardzo Was prosze o wszystkie materiały dotyczące egzaminu praktycznego. Będę bardzo wdzięczna! Mój e-mail: m_122@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: technik farmaceutyczny IP: *.cust.tele2.pl 30.12.08, 14:37 Witam!! Jeżeli macie testy i przykładowe pytania na egzamin główny to proszę o przesłanie e_mailem jeśli to nie będzie problem. Z góry dziękuję. Adres JUSTYNOLA@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.09, 19:51 jesli posiada ktos materialy dla technika famracji to bede wdzieczna, ja posiadam arkusze z egzaminow, wiec moge sie wymienic:) jak cos to myszkaa20@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jager86@o2.pl Re: technik farmaceutyczny IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 12:20 Ja się zastanawiam,czy wszyscy dostaliście w końcu te testy i notatki. Gorąco przychylam się do pomysłu Huberta, byśmy zorganizowali sobie własny kącik techników farmacji. P.S. Obstawiam w czerwcu na mieszankę(znów) lub krople i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.09, 21:26 Ja na czopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:38 Witam. Posiada może ktoś test z 2006 roku? Jeśli tak bardzo byłabym wdzięczna za przesłania: justyna_1@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobain Re: technik farmaceutyczny IP: *.eranet.pl 18.01.09, 23:06 witam:) czy ma ktoś może projekty z tplu? odplace sie tym samym, dzieki wielkie. galezewski86@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.09, 20:10 Poszukuje arkusza egzaminacyjnego na technika farmacji z 13 stycznia 2009 roku. Moge sie wymienic innymi arkuszami. Bede bardzo wdzieczna o przeslanie na myszkaa20@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 14:28 witam. ja także bardzo proszę o jakiekolwiek przykładowe testy do egzaminu. justyna_1@buziaczek.pl Ja jak coś znajdę to też prześle. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia7@onet.eu Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:32 Również byłabym wdzięczna za testy najlepiej z rozwiązaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
kemotp.1 Re: technik farmaceutyczny 12.02.09, 13:17 > Czy ja też, mogę prosić o przesłanie testów + rozwiązania ( a może ma ktoś z praktycznego również? -ja mogę przesłać poprzedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemotp.1 Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:39 zapomniałem o adresie kemotp.1@gazeta.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
salcia1974 Re: technik farmaceutyczny 19.02.09, 22:38 Gość portalu: Sylfka> Poszukuje arkusza egzaminacyjnego na technika farmacji z 13 stycznia 2009 roku. > Moge sie wymienic innymi arkuszami. Bede bardzo wdzieczna o przeslanie na > Sylfka74@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysior Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:13 ja mam ten egzamin przeslac ci go czy juz moze masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Możesz przesłać :) vaboom1@o2.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:46 Możesz przesłać :) vaboom1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukadry@interia.pl Re: technik farmaceutyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.09, 00:42 szukam testów styczeń 2009 technik farmacji albo linku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaf5 Re: technik farmaceutyczny 05.03.09, 20:51 cześć!!! SZUKAM EGZAMINÓW z różnych lat na technika farmacji,także próbnych. gdyby ktoś miał prosze o przyslanie nataliaf5@wp.pl Z góry dziękuje;-* Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkas1986 Re: technik farmaceutyczny 06.03.09, 18:51 cześc szukam różnych materiałow, bardzo proszę o przesłanie mi materiałów, testów na egzamin na technika na e-maila agabart86@buziaczek.pl bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:40 Cześć, szukam opracowanej recepty od A do Z łącznie ze schematem, krok po kroku tak jak to ma wyglądać na egzaminie praktycznym, jeżeli ktoś ma porządnie opracowaną receptę, obojętnie jaką to bardzo proszę o przesłanie na aszpilakowska@op.pl Z góry dziękuję :* Jak myślicie jaka będzie recepta tym razem do opracowania na egzaminie? Odpowiedz Link Zgłoś
spermophilus Re: technik farmaceutyczny 09.03.09, 16:30 Hej! Mam ogromną prośbe, prześlijcie mi równiez arkusze tech. farmaceutycznego, wszystkie chetnie przejrze... Bo za niedługo exam... Moj mail: madziorekmm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:56 Witam! Może ktoś wie, jaki projekt był do wykonania na egzaminie w styczniu 2009r?...Mój mail: bkowalkowska@gmail.com Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: technik farmaceutyczny IP: 212.160.209.* 18.03.09, 23:02 witam, jak większość powyżej proszę o wysłanie mi jakich kolwiek arkuszy egzaminacyjnych na agres gacuch88@interia.pl z góry dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzynek Re: technik farmaceutyczny IP: 195.117.179.* 22.03.09, 23:56 Bardzo bym prosil rowniez o arkusze , najlepiej ze stycznia 2009 ale inne tez moga byc : girrand@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinM Re: technik farmaceutyczny IP: *.owens-ill.com 23.03.09, 10:07 Będę bardzo wdzięczny za arkusze, wszystkie lata jakie macie. DZIĘKI OGROMNE > kelnermm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex1889 Re: technik farmaceutyczny IP: 82.160.240.* 26.03.09, 08:42 hej mam ogromna prosbe o wysłanie mi arkuszy z egzaminu na techinka farmacji jakie tylko macie będę wdzięczna :) asia.karpowicz18@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex1889 Re: technik farmaceutyczny IP: 82.160.240.* 26.03.09, 08:44 bardzo proszę o wysłanie mi egzminów na techinka farmacji takich jakie macie będę wdzięczna :) asia.karpowicz18@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: technik farmaceutyczny IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 19:40 witam! jestem zainteresowana tym samym tematem co ty tj. jaki byl projekt i może masz test ze stycznia. bardzo bylabym ci wdzieczna jeśli masz i mogłabyś mi go przesłać. ja moge wysłać tobie z poprzednich lat jeśli cie to interesuje. mój e-mail: asiulka_1412@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza71_0 Re: technik farmaceutyczny 25.03.09, 23:31 Ja również potrzebuję porządnie opracowanej recepty tak krok po kroku i arkusze ze stycznia i starsze (najlepiej z rozwiązaniami) na tech. farmaceutycznego. Dzięki wielkie za pomoc. mój mail jaroslaw_brzoza@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggrażynka Re: technik farmaceutyczny IP: *.31.136.226.rybnet.pl 26.03.09, 09:20 Witam! Mam do zaoferowania materiały do nauki na egzamin technika farmacji, w zamian za przykładowe testy, egzaminy itp. gg5071240 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 11:54 Cześć czy udało się może komuś dowiedzieć jaki był projekt do wykonania na egaminie w styczniu 2009? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.09, 13:13 Podobno byl dokladnie ten sam co w czerwcu 2008 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylfka74@wp.pl Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:29 Posiadam test ze stycznia 2009r.Moge wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzenty Re: technik farmaceutyczny IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 30.03.09, 20:08 prosze o przeslanie arkuszy na ten adres czaro1810@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesium@interia.pl Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:35 Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie tego testu. Z góry dziękuję cesium@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:35 Bardzo proszę o wysłanie testu. To mój mail: kelnermm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:19 hej.ja tez prosze o ten test.moj dres pakula3@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: technik farmaceutyczny IP: *.75.52.86.debica52.tnp.pl 02.04.09, 19:05 JA TEZ PROSZE BARDZO BARDZO <PLISSSSSSS> WSZYSTKIE TESTY JAKIE MACIE <alez ja zachłanna jestem heh;p> dziekuje:)))) basiunia18@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzen Re: technik farmaceutyczny IP: 212.244.229.* 14.04.09, 22:30 ja proszę o test ze stycznia 2009 madzenka207@interia.pl, z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzen Re: technik farmaceutyczny IP: 212.244.229.* 14.04.09, 23:48 tutaj znajdziecie przykładowe rozwiązania (błędne i poprawne) zadań egzaminacyjnych etapu praktycznego egzaminu zawodowego dla techników www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=302&Itemid=170 2007- pobierz.cke.edu.pl/images/stories/Spraw_zaw_07/t_farm_kom.pdf 2008- pobierz.cke.edu.pl/images/stories/08_przykl_rozw_4/t_farma_cz_1.pdf pobierz.cke.edu.pl/images/stories/08_przykl_rozw_4/t_farm_cz_2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguniawitkowska@o2 Re: technik farmaceutyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 12:14 Cześć mam do Ciebie wielką prośbę, potrzebuję testy ze stycznia 2009r.Zdaję egzamin w czerwcu i nie mam skąd ich wziąć. Bardzo proszę jeśli możesz, prześlij mi je. Z góry dziękuję Pozdrawiam Agnieszka Witkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:03 witam!proszę o wysłanie testu ze stycznia 2009r na adres:asia.r17@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: technik farmaceutyczny IP: 62.69.219.* 19.04.09, 13:57 Witam! Jeśli ktokolwiek znajdzie chwilkę, żeby mi przesłać przykładowe zadania egzaminacyjne, albo te, które były, to będę wdzięczna :) Mail: sanguinarius@wp.pl lub gg: 11781745 Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: technik farmaceutyczny IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:49 jeżeli istnieje taka możliwość prosiłabym o jakiekolwiek materiały przydatne do egzaminu:)zwłaszcza porządnie rozpisane jak sporządzić projekt recepty... mój e-mail: dzesika.b@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:18 Dobra przesle ci tylko jak ty mi ze stycznia 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasianti Re: technik farmaceutyczny IP: *.CNet.Gawex.PL 20.04.09, 22:52 proszę prześlij mi testy z egzaminu styczniowego. kasianoga@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaxk Re: technik farmaceutyczny 23.04.09, 19:31 Bardzo proszę o przesłanie testu egzaminacyjnego ze stycznia 2009 na adres kasiaxk@o2.pl Będę bardzo wdzięczna. Posiadam inne testy, które mogę przesłać. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: technik farmaceutyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 10:47 jeśli ktoś jest w posiadaniu testów na technika farmaceutycznego z ubiegłych lat byłabym bardzo wdzięczna za ich udostępnienie :) z góry wielkie dzięki :) anusia8885@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc:) Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.09, 11:49 Jak myslicie jaka postac leku bedzie w tym roku w czerwcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka-myszka Re: technik farmaceutyczny 27.04.09, 12:10 Proszę o przesłanie arkuszy egzaminacyjnych najbardziej zależy mi na tym ze stycznia 2009. Jeśli któs ma proszę o przesłanie na adres ewelka-myszka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylfka74@wp.pl Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.09, 18:49 Jeśli możesz wyślij mi ten test? z góry dziękuje kamilaka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasek.only Re: technik farmaceutyczny 05.05.09, 10:40 witam wszystkich.jesli ktos ma egzaminy z zeszlych lat to bardzo prosze o przeslanie na emaila wiola_d-88@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovitka Re: technik farmaceutyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.09, 23:20 Jeżeli jest ktoś w posiadaniu testów i opracowań recept na egzamin, to byłabym wdzięczna, za przesłanie na adres jovitka7@o2.pl Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klotka Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 15:54 Witam czy mogę poprosić testy ze stycznia 2009 z góry dziękuję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozka Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 15:55 Witam czy może ktoś mi wysłać testy ze stycznia 2009 z góry dzieki podaję meila: klotka_86@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: technik farmaceutyczny IP: 80.51.118.* 07.05.09, 19:09 czy mogłabys mi przeslac test ze stycznia na adres ulastryjek@wp.pl. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
k23mis Re: technik farmaceutyczny 16.05.09, 14:32 Witam proszę o wysłanie na meila k23mis@o2.pl przykładaowych projektów w zamian również wyślę swoje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: technik farmaceutyczny IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 09:02 Cześc, przeczytałam, że posiadasz testy ze stycznia 2009. Mogła byś mi przesłac? Ja mam niestety tylko z 2007, bo chyba za późno się za to wzięła, ale miałam trudności życiowe. Byłabym wdzięczna bardzo. Pozdrawiam, Monika mój adres : moncia555@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: technik farmaceutyczny IP: *.mobile.playmobile.pl 02.06.09, 10:10 Witam czy może ktoś mi wysłać testy ze stycznia 2009 z góry dzięki podaję maila: desertrose12@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:08 poszukuje testow wszystkich jakie tylko są pliiss za 1.5 tyg egzamin chciałabym sprawdzić czy zdam moj mail: mrrraauuu@buziaczek.pl pozdrawiam i dziękuje:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: technik farmaceutyczny IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 09:02 Cześc, przeczytałam, że posiadasz testy ze stycznia 2009. Mogła byś mi przesłac? Ja mam niestety tylko z 2007, bo chyba za późno się za to wzięła, ale miałam trudności życiowe. Byłabym wdzięczna bardzo. Pozdrawiam, Monika mój adres : moncia555@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: technik farmaceutyczny IP: *.mobile.playmobile.pl 02.06.09, 10:15 Witam czy może ktoś mi wysłać testy ze stycznia 2009 z góry dzieki podaję maila: desertrose12@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: technik farmaceutyczny IP: 81.15.156.* 03.06.09, 01:53 HEJKA MAM PROŚBĘ CZY MOŻE MI KTOŚ WYSŁAĆ TESTY ZE STYCZNIA 2009 Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ;) MÓJ MAIL:AGATA99991@OP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
flyinganusska Re: technik farmaceutyczny 19.05.09, 15:46 Witam!! PROSZĘ SREDECZNIE O PRZESŁANIE NA MOJ ADRES ARKUSZY EGZAMINACYJNYCH <CHODZI MI W SZCZEGOLNOSCI O PYTANIA TESTOWE> MAM DO ZAOFEROWANIA PROJEKTY PISANE PRZEZE MNIE NA ZAJĘCIACH Z TPL'U -SPRAWDZONE PRZEZ NAUCZYCIELA anuuska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś