marie_ann 27.10.07, 23:54 Czy Ty poza Forum SZ masz jeszcze jakies "zycie"? Jestes tu tak zadedykowana. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki Re: felinecaline 28.10.07, 01:09 > Czy Ty poza Forum SZ masz jeszcze jakies "zycie"? Jestes tu tak zadedykowana. Moze zadekowana? Co sie czepiasz? Przeciez forum mozna administrowac z kazdego miejsca. Komputery z dostepem do internetu sa wszedzie, na salach operacyjnych tez. Odpowiedz Link Zgłoś
eureka501 marie_ann 28.10.07, 05:51 Czy ty nie masz co robic, tylko troszczyc sie o "zycie" innych? Nie powinnas ty czasem podlogi w kuchni umyc? A moze przepierka czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: marie_ann 28.10.07, 10:20 Mam, mam, od czasu do czasu czytam jeszcze slowniki wyrazow obcych ;- P Odpowiedz Link Zgłoś
eureka501 Re: marie_ann 28.10.07, 10:55 > Mam, mam, od czasu do czasu czytam jeszcze slowniki wyrazow obcych a bliskoznacznych juz nie czytujesz? moze cos by sie znalazlo na okreslenie wscibskiej marie_ann zwariowani ludzie sa na tym forum na innych forach zreszta jeszcze gorzej internet pozwala na tak wiele Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: marie_ann 28.10.07, 11:19 No wieeeesz, juz TYLE czasu to nie mam, z rzadka jeszcze jakies czule tête à tête calkiem blisko- i jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: marie_ann 29.10.07, 04:41 felinecaline napisała: > Mam, mam, od czasu do czasu czytam jeszcze slowniki wyrazow obcych ;- > P A czemuz ta odpowiedz na czerwono?! Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 może to taki czerwono-czarny charakter, 29.10.07, 07:22 daria45-net napisała: > A czemuz ta odpowiedz na czerwono?! bez odcieni pośrednich? Odpowiedz Link Zgłoś