drugi_sympatyk_po 29.04.09, 08:51 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,W-czesci-szpitali-brakuje-lekow-na-swinska-grype,wid,11078396,wiadomosc_prasa.html Czy ewa kopacz bedzie leczyc chorych ulotkami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat-3 Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 08:53 mieli być zwarci, gotowi ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_sympatyk_po Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 08:54 Jak zawsze ! Nic, tylko okłamuja Polaków ! Jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:00 Szczepionkami się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
warsawwoman Sposob na wyleczenie ze swinskiej grypy 29.04.09, 09:03 W Polsce nie ma lekow na swinska grype, o czym informuja juz szpitale. W zwiazku z tym , aby przezyc , nalezy pojechac albo do Niemiec albo do innych osciennych krajow, tam zglosic , ze sie wlasnie mialo kontakt z osoba , ktora powrocila z Meksyku .To wystarczy by zostac umieszczonymw szpitalu i wyleczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
cat-3 Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:05 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Szczepionkami się leczy? ============================================================ "...W części specjalistycznych szpitali zakaźnych brakuje leków na świńską grypę. Ich dyrektorzy bezskutecznie pytają o nie w hurtowniach i u producentów..." Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:15 Ponawiam pytanie do twego klona: czy szczepionkami się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cat-3 Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:31 www.rp.pl/artykul/9129,298011_Co_musisz_wiedziec_o_swinskiej_grypie.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyd3 Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 10:05 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ponawiam pytanie do twego klona: czy szczepionkami się leczy? =================================================== tamiflu (oseltamiwir) oraz relanza (zanamiwir) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:08 drugi_sympatyk_po napisała: > Co za przyglupi pismak to napisal? "W części specjalistycznych szpitali zakaźnych brakuje leków na świńską grypę". Nigdzie matolku nie ma tych "lekow". Mam jednoczesnie nadzieje, ze nie jestes az taki durny i wiesz, ze to o szczepionke chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cat-3 Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 09:13 pies_na_czarnych napisała: > Nigdzie matolku nie ma tych "lekow". Mam jednoczesnie nadzieje, ze > nie jestes az taki durny i wiesz, ze to o szczepionke chodzi. ========================================================= w czasie stanu zagrożenia "szczepionki" powinny być w szpitalach zgodnie z instrukcjami ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: W szptalach nie ma szczepionek przeciwko gryp 29.04.09, 10:07 > Nigdzie matolku nie ma tych "lekow". Mam jednoczesnie nadzieje, ze > nie jestes az taki durny i wiesz, ze to o szczepionke chodzi. Zaraz "matolku". Chcesz powiedziec, ze rzad zaniedbal zakupow oseltamiwiru? Ja wiem, ze to nie jest lek doskonaly, ale moze lepiej niz nic... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Ale PO ma większość w sejmie 29.04.09, 09:43 drugi_sympatyk_po napisała: > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,W-czesci-szpitali-brakuje-lekow-na-swinska-grype,wid,11078396,wiadomosc_prasa.html > > Czy ewa kopacz bedzie leczyc chorych ulotkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_ja_bylam Marketing internetowy.... 29.04.09, 13:36 ....najlepszym lekarstwem na wszelkie boleści! A pracowników działu marketingu firm farmaceutycznych R.... i G.... uprasza się o trochę więcej finezji..... I oczywiście wszystkim: obyśmy zdrowi byli. Na umyśle też;) Odpowiedz Link Zgłoś