Dodaj do ulubionych

Globalne GTA

27.03.10, 16:06
Fajnie wygląda, czekałem na coś takiego big_grin
Obserwuj wątek
    • eloshav Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:09
      gra dopiero jest ukonczona w 60% wiec czego sie spodziewac po tak wczesnej fazie
    • dyefox Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:25
      Pomineliscie istotna informacje w newsie tongue_out
      Caly czas RTW prowadzi nabor do zamknietej bety ktora trwa mniej wiecej od grudnia juz. Zapraszam wiec do rejestracji na chwile obecna calkiem spora grupe testerow stanowia polacy i dosc niespodziewanie wyszlo ze jeden z developerow ma polskie korzenie tongue_out. Z faktu bardzo rygorystycznego NDA za duzo powiedziec nie mozna ale odnosnie samej rozgrywki moge powiedziec ze jest niesamowicie intuicyjna zarowno dla kryminalistow jak i policjantow.
    • deamon-pl Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:26
      jeśli za to płaci jakiś abonament to na pewno z tej gry zrezygnuję.
    • jediwolf Re: Globalne GTA 27.03.10, 17:32
      gra bardzo przyjemna, jak nie przepadałem za gta to tutaj gra się bardzo miło. Parę rzeczy muszą dopracować. A skąd wiem? Otóż jestem zostałem wybrany na beta-testera;]
    • ullb Re: Globalne GTA 27.03.10, 17:48
      Ja też już zostałem wylosowany, ale dzięki temu systemowi 'sesji' nie byłem w stanie jeszcze zagrać. No bo kto normalny gra w sobotni wieczór.. <trollface>

@deamon-pl

Z tego co słyszałem na grę NIE będzie nałożony żaden abonament.
    • mindmaster Re: Globalne GTA 27.03.10, 18:05
      no nareszcie coś o All Points Bulletin

ta gra wymiata

mam nadzieję że nie będzie płatna confused
    • keep_right Re: Globalne GTA 27.03.10, 19:48
      ja w ankiecie do bety zaznaczylem ze jestem z prasy ;P, jak cos to sie powolam na lokalna gazete z sekcja z grami tongue_out
    • epic_rulez Re: Globalne GTA 27.03.10, 20:48
      Mialem okazje pograc bo dostalem klucz do bety. Fizyka jazdy jest slabsza od tej w gta3... Strzelanie wyglada ubogo a instancje sa strasznie male. Jedyna rzecz, ktora mi sie spodobala to customizacja bohatera.
    • sex-login Re: Globalne GTA 27.03.10, 23:02
      aż się wypowiem.. tak się składa, że gram w betę .. niestety, straszna jest w tej grze fizyka jazdy jak wspomina przedmówca.. jak na razie świat jest bardzo ubogi, więc gra głównie polega na złapaniu jakiejś misji i w ramach niej bronienia danego punktu.. czy intuicyjna ? niby tak, biegasz, jeździsz a strzelasz celownikiem wink
    • nycus91 Re: Globalne GTA 27.03.10, 23:18
      mam pytanie.. czy wiadomo cos na temat tego czy wyjdzie beta tej gry?
    • h3tman Re: Globalne GTA 28.03.10, 01:08
      potwierdzam, jestem w CB i musze przyznać że gra ma potencjał
    • el_rybnik Re: Globalne GTA 28.03.10, 11:20
      "The game will be available as a full-price PC title. We'll offer you flexibility on ongoing costs to guarantee great value - APB won't require a subscription commitment, nor will it rely on traditional micro-transaction offerings."
      Cytat z FAQ na stronie gry, w którym dowiadujemy się że nie trzeba będzie niczego płacić miesięcznie.
    • zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 14:24
      poprawią styl jazdy, strzelanie i jestem gotowy zabierać się za ten tytuł. Zapowiada się fajny pościg za bandytami. Wreszcie przyskrzynię kilku ważniaków big_grin Jak EA zabierze się za coś to nie może nie wyjść smile
    • eloshav Re: Globalne GTA 28.03.10, 15:00
      nycus google nie boli ;d
    • dj_sasek Re: Globalne GTA 28.03.10, 16:00
      Ile za miecha? Jak się dowiem to się zdecyduję, bo to chyba jest kluczowy motyw dla tej gry. Będzie drogo nikt nie będzie grał, będzie rozsądnie, w granicach 20-30 zł m-ce zagram.
    • zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 17:12
      @dj_sasek
      Płacisz ras i grasz cały czas wink
    • dj_sasek Re: Globalne GTA 28.03.10, 18:54
      @zycie_is_simple
      W takim razie tytuł obowiązkowy dla każdego fana GTA, Mafii i innych tego typu.
    • pikej6 Re: Globalne GTA 28.03.10, 23:07
      no tak, mój tytuł obowiązkowy, ale fanem nie jestem

www.gameo.pl
    • zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 23:36
      ja czekam aż GC coś więcej nam opowie o tej grze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka