Dodaj do ulubionych

alfa star-nie polecam

IP: 80.249.0.* 09.08.04, 21:07
O zmianie hotelu dowiedziałem się na miejscu.Byłem tym faktem bardzo
zaskoczony,ponieważ rezerwacji dokonywałem w marcu b.r.Z dziećmi wożono mnie
przez całą noc.Chcieli mnie zepchnąć do domków na plaży.Byłem
uparty ,kazałem jechać do pierwotnie rezerwowanego hotelu,dopiero tam po
rozmowie z pracownikiem hotelu załatwiono nam pokoje w innym o podobnym
standardzie i warunkach.Ogólnie - pozostał
niesmak,niezadowolenie,nerwy.Wg.mnie alfastar jest mało profesjonalną
firmą,na której nie można polegać.Odradzam wszystkim.Ja już nigdy nie dam
zarobić tym patałachom ani złotówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: alfa star-nie polecam IP: *.chello.pl 09.08.04, 21:36
      No to mnie nie pocieszyles a raczej bardzo sie zdenerwowalam! jade z tym biurem
      23.08 do Sharm i zaczynam naprawde sie obawiac:( czy mozesz mi powiedziec w
      jakim hotelu byles? moze jeszcze sie okaze ze to moj?!:(
      Wiesz czytalam na forum wiele rzeczy i nawet dowiedzialam sie ze wlasnie
      Alfastar pewnych hoteli juz dawno nie posiada w swojej ofercie tzn. nie moze
      tam lokowac swoich klientow a mimo wszystko w katalogu wycieczki sie znajduja!
      Dlatego zawsze nastepuje natychmiastowa zmiana hotelu!
      Z gory dziekuje za informacje
      • Gość: iza Re: alfa star-nie polecam DO KASI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:43
        Kasiu!
        Tak jak napisalam po nizej...jezdze od kilku lat z alfa i naprawde to biuro jest
        jak kazde inne i czasem naprawde niewiele zalezy od nich.W oststnim roku ich
        profesjonalizm poszedl do GORY!!!Uwierz ze mozesz spokojnie czekac na swoj
        wylot(moze suie tylko czasem zmienic godzina lotu ale to juz wina linni)wiec ja
        zycze Ci tylko niezapomnianych wrazen!!!!!pozdr
    • Gość: iza Re: alfa star-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:39
      Czesc!
      przeczytalam z uwaga twoja opinie i nie dziwie sie ze jestes rozczarowany...bo
      to kosztuje i nie male pieniadze zapewne.Ale nie mozna od razu nie polecac ALFA
      STAR!
      Czasem takie zmiany sa od nich dalece niezalezne.Ja od kilku lat jezdze wlasnie
      z tym biurem i absolutnie nie spotkalam sie jakimis powaznymi wpadkami.Biuro jak
      wiekszosc...jednym sie spodoba a drugim nie..bywa ze zmieniaja hotele,ale w
      kazdym biurze mozna to spotkac niestety.Wiec moze nie generalizujmy,ze alfa jest
      do d...
      Pozdrawiam....
      • Gość: marek r Re: alfa star-nie polecam IP: 62.233.171.* 10.08.04, 15:58
        popieram to co pisze Iza
        nie ma co generalizowac :)
        sa nr 1 w Polsce n aEgipt - ifakt że komus czasmi zdarzy sie zmaina hotelu - to
        nic nadzwyczajnego

not abene - o zmianach decyduje nei alfastar tylko egipskie biuro wspolpracujace
        z Alfa
        • Gość: iza Re: alfa star-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:09
          dokladnie tak...tak samo jak godziny lotow sa zalezne od linii,a opiernicz
          zbieraja niewinni z biur-a w kazdym zdarzaja sie jakies ALE!
          Pozdrawiam wszystkich ktorzy podrozuja do Egiptu...i nie strasznesa im zmiany
          hoteli....bo tak naprawde to nie o hotele chodzi tylko opiekno kraju,a prawda
          jest taka,ze nawet jesli zmienia hotel....to na szczescie nie chodza po nas w
          nich jaszczurki;)
          Pozdrawiam
          • Gość: grazyna Re: alfa star-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:09
            Ja też nie polecam tego BP.Byłam z nimi w Egipcie od 16.07 przez 2 tygodnie i
            nie mam siły ponownie opisywać tego jak nas potraktowało biuro i ich
            rezydentki.Już napisalismy skargę na to BP i na pewno napiszemy też do Polskiej
            Izby Turystyki.Spotkaliśmy wiele osób oszukanych przez to BP.Ale może są i
            takie ,którym przypadkowo nic złego się nie przytrafiło,czego życzę wszystkim
            udającym się na urlop z Alfa Star.Ja na pewno z nimi więcej nie pojadę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka