Dodaj do ulubionych

Tanio a dobrze [ps3]

13.11.10, 20:26
Tak się zastanawiam co warto teraz kupić z drugiej ręki... co kupiliście co was oczarowało ostatnio i co najważniejsze było w sumie tanie...dodam że sam posiadam PS3 wiec fajnie jakby ktoś pisał właśnie o tej konsoli... sam zastanawiałem sie nad Dead Space, InFamous, czy Resistance 2 ... czy aby czasem te gry nie zestarzały się za bardzo i czy opłaca się na nie wydać teraz kaskę
Obserwuj wątek
    • blademaster_pl Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:34
      Dead Space bardzo fajne.Straszny klimat,akcja,straszne potwory,ciemne miejsca przez caly czas gry itd.Dead Space warto kupić chyba ze nie lubisz horrorow.

Resistance 2 sam teraz mam i jestem zadowolony.Single bardzo fajny,klimatyczny i wciagajacy.Multi też fajne.

Infamous nie grałem ale kazdy bardzo chwali ta gre i ja tez przymierzam sie do kupna big_grin
      • paulinea Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:37
        @blejdmaster, Dead Space jest od 18 lat. suspicious
        Jeśli lubisz takie klimaty, to polecam FF XIII, LBP czy Red Dead Redemption (ale na razie jest drogie)
        • kacperlezajsk Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:39
          RDR dzisiaj skończyłem... Szok ; )) superrrr...po napisach koncowych wcale nie mialem dosyc
        • kacperlezajsk Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:43
          RDR dzisiaj pękł...po napisach końcowych wcale nie miałem dość POLECAM jak ktos jeszce sie waha
      • kacperlezajsk Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:41
        miedzy 30-40 zł już mozna INfamous kupic...troszke boje sie ze czas zrobił swoje ...na dead space chyba sie pokusze, INfamous chyba tez.......a coś innego polecacie co macie
    • misiakk89 Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:39
      Grałem w Dead Space i gra mi się podobała, graficznie sie nie zestarzała aż tak bardzo jeszcze. Co do InFamous to dostałem go razem z konsolą i nie wiem czemu odrzuciło mnie po 15 minutach. Polecam Assasin's Creed 2 jako przedsmak tego co dostaniemy w Brotherhood
      • blademaster_pl Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:46
        Polecam :
        Killzone 2,God of war 1,2,3,Little big planet,Uncharted 1 i 2,Wipeout,Heavy rain,Call of duty Black Ops,Motorstorm pacific Rift.

+ Nowe Gran Tursimo jak wyjdzie big_grin
      • ninesly Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:52
        Potwierdzam: Assassin's Creed II - doskonała pozycja. Wciągająca fabuła, przyjemna i łatwa rozgrywka ( co może być też minusem - zależnie od podejścia ). FF XIII - tylko i wyłącznie jak jesteś fanem serii, ale gdybyś nim był to pewnie już byś trzynastkę miał smile Od siebie polecam Heavy Rain, kolejna wciągająca gra z jedną wadą - dwa dni i po niej. Nawet nie do końca dlatego, że jest krótka tylko dlatego, że rzucisz pracę, szkołę, dziewczynę, obowiązki i póki nie pojawi się 'the end' nie odejdziesz od konsoli wink Ze starszych gier to Borderlands, Army of Two albo Resident Evil 5 - jeśli masz kumpla do co-op'a to będziesz miał frajdy jak mało kiedy big_grin
        • blademaster_pl Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:57
          No właśnie Borderlands to w CO-OP super gra.Satrczy ci na 80 godzin jak nie lepiej big_grin
    • blademaster_pl Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:46
      Resistance 2 i kilka innych ale juz niepamietam big_grin
      • kacperlezajsk Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 20:49
        Black OPS zaczej chyba nie dla mnie bardziej bym sie skłaniał ku Bad COmpany 2
    • eliot_ness Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 21:05
      Batman Arkham Asylum - naprawdę zajebista gra, właśnie katuję. Polecam każdemu.
    • sora_no_iro. Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 21:24
      paulinea - powrót polygamowego złośnika tongue_out
      • paulinea Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 21:31
        To był tylko dodatek, a przecież wypowiedziałam się na temat smile

@kacperlezajsk, to co z FFXIII i LBP? suspicious
        • kacperlezajsk Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 22:18
          LBP tak Final chyba nie moje klimaty... kiedyś dawno dawno temu jakieś X callów i NFS'sów temu miałem na PC jakąś część ...średnio sie bawiłem ale pewnie to tez kwestia tego ze jako mlodzieniaszek nie wszystko rozumiałem
    • marko1005 Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 21:37
      Resistance 2 grałem ostatnio, polecam- extra akcja big_grin oraz assassins creed 2 też świetne smile
    • zarigani Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 22:58
      Sam bym polecał oba Bioshock: świetny klimat i cała gra ogólnie. Biochock 2 schodzi teraz na allegro po śmiesznych cenach i to nowe w folii, a nie jest taki stary bo z wiosny tego roku. Natomiast bioshock jedynke to chyba już tylko używaną kupisz.
    • reven Re: Tanio a dobrze [ps3] 13.11.10, 23:16
      Infamous! Tak, to jest dopiero fajna gra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka