fioleczka2 29.12.10, 20:06 hejka! w jaki sposób można zdobyć renifery?? mam już kilka zamówień jednak nie można ich kupić. czy są tylko do wygrania i kole fortuny? a może jeszcze jakoś można zdobyć "reniferarnie" ? proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katasia1 Re: renifery 30.12.10, 14:34 Zagroda reniferów była do wygrania w evencie światecznym (niestety mi się nie udało dotrzeć ). Teraz chyba już tylko jako nagroda na kole fortuny. Odpowiedz Link Zgłoś
fioleczka2 Re: renifery 30.12.10, 17:26 ojej ale szkoda... to teraz tylko w kole fortuny nadzieja - a ja mam chyba 4 zamówienia na renifery Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: renifery 30.12.10, 21:58 Pewnie renifery mozna nabyć na targu - ale chyba to dość trudne i pewnie nieopłacalne Odpowiedz Link Zgłoś
fioleczka2 Re: renifery 01.01.11, 13:53 raczej nie można - albo są tak rzadkimi towarami albo nieopłacalnymi za każdym razem jak wchodzę na trag to nigdy ich nie ma - a ostatnimi razy wchodzę dość często. Odpowiedz Link Zgłoś