Dodaj do ulubionych

Zagadaj do GameCornera!

IP: *.catv02.itscom.jp 02.04.09, 12:44
Czy to cos w rodzaju infogamecornerssbota?;f
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:47
      @ryohei - nie, normalne GG smile
    • deamon-pl Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:53
      bez obrazy ale to BARDZO GŁUPI POMYSŁ.
    • slawomir.serafin Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 12:55
      a dlaczego? teraz jak ktoś coś od nas chce, to może się kulturalnie zapytać smile
    • Gość: Andri Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 12:57
      Troche stare macie to gg tongue_out
    • radek.zaleski Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:06
      przestańcie!
    • aihs Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:07
      Przydałby się jakiś regulamin - wzorem kominkowego - bo z czasem możecie się nie odkopać z ton wiadomości, no i rzecz jasna - również wzorem kominka - jakiś specjalny adres @g.pl dla fanek co chcą się artystycznymi zdjęciami powymieniać ;]
    • Gość: marek Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 13:08
      "Bot" jest strasznie wygadany:
      Ja 13:02:24
      test
      Corner 13:02:36
      sex
    • mis_iu Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:11
      Dodałem. Jak będę mieć gorszy dzień to na smutki sobie z Wami pogadam. Albo z botem chociaż ;P.
    • true_mayonez Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:14
      hehehe 'kocham cie' hehehehe no to macie za swoje! najpierw opublikowaliscie swoje sexi facjaty, a teraz bedziecie odcinać kupony! za tydzień zrezygnujecie z nr gg, bo terminarze będą zapchane randkami w ciemno

z półrocznym wyprzedzeniem big_grin
    • radek.zaleski Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:29
      bo terminarze będą zapchane randkami w ciemno
      --
      yes. nie ma jak stado bladych nerdów śpiewających serenady.
    • infralicious Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:40
      hmmm a gdzie nagie zdjęcie do tego wyznania? chyba, że było zalinkowane w opisie suspicious
    • mis_iu Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 13:53
      @radek.zaleski - dzisiaj nie te czasy Panie Radku, teraz się nie śpiewa a... ściąga mp3kę na laptopa... ;D
    • lcls Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:00
      "Sławek słucha dziwnej muzyki" Hmm...
    • ripper_666 Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:13
      To gg zostało już zaznaczone przez wszystkie IQboty. Pewnie nawet priorytet wysoki smile Miłej lekturki...
    • falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:27
      Swoja droga to juz 8 cyfrowe numerki. Jak ten czas leci smile.
      Coz przynajmniej jest kontakt dodatkowy do redakcji kto wie do czego moze sie przydac.
    • Gość: ;) Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:48
      prezydent i premier też inedawno założyli sobie numery gg
    • truten_org Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 14:59
      @falcion

Dokładnie, pamiętam pierwsze konto na GG, miałem jakiś śmiesznie niski numer, bo zaraz jak się pojawiło to chciałem przetestować jak to się ma do ICQ, którego wtedy używałem. W porównaniu do ICQ, GG było strasznie prymitywne, brzydkie i ubogie, więc go nie używałem i do dzisiaj nie używam. Niestety zgubiłem gdzieś dane do tamtego konta, zresztą numer był tak niski, że pewnie by mi go zabrali smile Wydaje się, że to było niedawno, a to już 9 lat, heh.
    • falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:01
      Szkoda ze nie wspolny jeszcze smile
    • falcion Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:16
      @truten_org no ja mam ciagle swoj pierwszy zalozony jakos w 2000 albo 2001 smile. 6 cyfrowka i nieraz sie mlodsi uzytkownicy dziwia jak im podaje numer "tylko 6 cyfr?".

Ja w sumie wiecej na IRC'u przesiadywalem dawniej np na DAL-necie. Piekne czasy gdy sie nieraz caly dzien spedzilo na pogadankach skryptach dostosowanych do irc'a itp.
    • truten_org Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:33
      @falcion

Eeech IRCowe czasy, to se ne wrati. Ja najwięcej siedziałem na Quakenecie. big_grin
    • infralicious Re: Zagadaj do GameCornera! 02.04.09, 15:37
      moj ojczul ma dalej 5cyfrowy, ja tez mialem bo zakladalem nam obu ale posialem hasło i login indifferent
    • Gość: chochlik Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.max.com.pl 02.04.09, 15:51
      Legend of zork wyszlo chyba... czy da sie w to grac za freebig_grin?
    • Gość: marek Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.chello.pl 02.04.09, 15:57
      Z tego z którego aktualnie korzystam ma 7 numerów, a zakładałem 5-6 lat temu.
    • Gość: ;( Re: Zagadaj do GameCornera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:59
      a czy gg nie zaczynało jako bramka sms czy coś takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka