ludwiq17 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 17:50 Ooo, po tym filmiku zmieniłem zdanie o InFamous, spodziewałem się gry na 7, góra 8- a to bardzo fajnie wygląda, cieszy duża interakcja z otoczeniem, animacja no oświetlenie też daje radę.A akcja z pociągiem to mi już sneak eatera przypomniało czyli mr. Volgin i shagohod hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 19:50 Od tygodni Emiel narzeka na Infamous, że słaby, a tu nagle taka zmiana frontu, no, no. (Ja nie jestem takim sceptykiem jak Emiel, czytałem artykuł w ign gdzie autor piał i klął z zachwytu: "fuc.ing awesome game". Ale generalnie podoba mi się ten krytycyzm i dystans Emiela, to cechy dobrego recenzenta, brak tych wszystkich euforycznych "cudowne, wspaniałe, och, och!" A strzelanie prądem to coś nowego, lepszego od karabinu czy armaty wszczepionej w łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:14 Wiecie dlaczego GTA4 jest brzydsze od inFamousa, bo wyszło też na x360.Gdyby GTA4 był exsem na ps3, to zdecydowanie lepiej by wyglądał, a tak musieli zaniżyć poziom do x360, bo jak wiadomo konsola ta jest już słaba, a robić lepszej wersji im się nie chciało na ps3. Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:28 vamp69 nie jestem fanem Xa(zawsze i wszedzie Sony ) ale to co piszesz to czysta glupota... GTA 4 wyglada gorzej niz inFamous dlatego ze gra wyszla duzo pozniej (rozwoj technologiczny) oraz pewnie dlatego ze GTA 4 to dziewicze GTA na current-geny... Zreszta rockstar jakos opadlo na laurach bo wersja na PC to porazka(a PC to nie jeden ma kofiguracje teroetycznie silniejsza niz kazda obecna konsola tylko ze optymalizacja...) Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:40 @qsay - to co powyżej napisałem weź z lekkim przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
czaju Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:46 Wygląda to na kolejnego średniaka. Ale może gra się fajnie, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 20:48 a to sorka wlasnie szukalem tam jakiegos sarkazmu ale bez cudzyslowow lub usmieszkow ciezko bylo sie doszukac Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Rozgrywka: inFamous 22.04.09, 21:06 Ciekawe kto wystąpi w polskiej wersji językowej i czy będzie to tak fajna wersja jak w Killzone 2 A gra z Prototype nie ma szans bo tamto wychodzi na obie konsole więc sprzeda się o wiele lepiej. Ale od nadmiaru głowa nie boli i to kolejna przykład, gdzie PS3 oprócz Prototype dostaje swojego Exa w podobnych klimatach Odpowiedz Link Zgłoś