mayoz 29.05.09, 10:12 Piotrze, powtórzenia i literówki. Obudź się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karkolomny_dziurkacz Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 10:24 mayoz: jacy redaktorzy takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 10:28 Muzyka mi się nie podoba. Dużo lepsza była w trailerze do jedynki. Co do gry to nie mogę się doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 10:33 mayoz: posypuję głowę, kawa już mnie postawiła na nogi ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jarowars Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 10:53 Bez sensu. W jednym teaserze dowiedzieliśmy się, że nie żyje, w innym - że jednak żyje. Zakończenie też, panowie z BioWare, zdradzicie? No co, idźcie za ciosem! Z dwójką ME na PC pewnie się zapoznam (chyba że wyjdzie na PS3), choć jedynka bardzo mnie rozczarowała. Odpowiedz Link Zgłoś
jarowars Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 10:53 Bez sensu. W jednym teaserze dowiedzieliśmy się, że nie żyje, w innym - że jednak żyje. Zakończenie też, panowie z BioWare, zdradzicie? No co, idźcie za ciosem! Z dwójką ME na PC pewnie się zapoznam (chyba że wyjdzie na PS3), choć jedynka bardzo mnie rozczarowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 11:11 Będzie mhrrocznie Odpowiedz Link Zgłoś
neken_pl Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 11:12 Jedynka przypadła mi do gustu - bardzo dobra gra, pomijając częste spadki "płynności" na X360. Na pewno sprawdzę drugą część lecz już na PC lub PS3 jeśli takowa wersja się pojawi, w co zresztą szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kessarath Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 12:57 Na PC bedzie, wiec nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 13:05 mój numer dwa w oczekiwanych grach na x360 trailery każdej gry są dzisiaj ładne więc czekam na czysty gameplay Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 13:09 na pewno zagram na pc. Jedynka był całkiem fajna chociaż nie byłem dla niej aż tak wyrozumiały jak niektórzy i błędy mnie mocno raziły. Dwójeczka będzie na pewno świetnym tytułem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
szymczakz Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 15:32 Ciekawy, ciekawy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mayoz Re: Shephard żyje, czyli teaser Mass Effect 2 29.05.09, 17:38 Dziurkacz: twój poziom jest żenujący frustracie. Po pierwsze poziom poly na tle innych serwisów o grach jest bardzo dobry. Po drugie fakt, że dopieprzasz się w każdym komentarzu wskazuje, że albo jesteś człowieczkiem z kompleksami, albo z konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś