gabi1234 09.08.06, 14:41 Chciałabym się pochwalić białą plisowaną spódniczką, której niestety nie uszyłam, nie przerobiłam, ale za to wyszperałam u mamy w szafie leży idealnie! Kwiatki natomiast są własnoręczne img209.imageshack.us/my.php?image=bialatn8.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siog Re: plisowana 09.08.06, 15:23 super spodnica i wygladasz jak zwyle cudnie... ach chyba pierwszy raz w zyciu zazdrosc mnie zezre)) Odpowiedz Link
ghjp Re: plisowana 09.08.06, 17:16 ladnie lubie takie spodnice. barzo zgrabnie wygladasz. Odpowiedz Link
asik12 Re: plisowana 09.08.06, 17:33 Bardzo ładnie się układa na Tobie ta spódniczka. I świetnie Ci również w tych kolorach. Naprawdę super wyglądasz! Odpowiedz Link
foamclene Re: plisowana 09.08.06, 18:27 wracaja plisy... pamietam moja mama tez miala kilka takich spodnic niestety nasze M4 nie pozwalalo na magazynowanie teraz strasznie zaluje... wiele rzeczy nadaloby sie do uparwiania vintege pomijajac fakt ze mam miala 156 cm wzrostu a ja 171 bardziej nadalyby sie ciuchy ojca Odpowiedz Link
zettrzy Re: plisowana 10.08.06, 04:30 nie uszylas tylko wyszperalas - a fstyt! (ale i tak efekt jak zwykle piorunujacy) Odpowiedz Link
myszmusia Re: plisowana 10.08.06, 06:19 sama mam ze cztery takie plisowanki z "poprzedniej" fali mody na nie Moja córcia jeszcze za młoda żeby chciec w nich chodzić a ja jakoś nie mam chęci "wchodzic drugi raz do tej samej rzeki" Ale tobie bardzo w niej ładnie.Dziewczęco wyglądasz. To jest solejka? Odpowiedz Link
eirenne Re: plisowana 10.08.06, 12:33 Mam jedną plisowankę... uszyła ją babcia w latach siedemdziesiątych, więc to prawdziwy vintage I do tego bardzo dla mnie ważna pamiątka rodzinna- babci nigdy nie poznałam, zmarła 2 lata przed moimi narodzinami Odpowiedz Link
kati072 Re: plisowana 10.08.06, 13:05 super spodniczka... ja ostatnio uszylam sobie taka jedna - oczywiscie plisowana ale tylko czesciowo - a swoja droga moda ciagle zatacza kola i to coraz szybciej. Odpowiedz Link
zettrzy Re: plisowana 11.08.06, 04:07 plisy wracaja - dzis widzialam dwie panie w plisowanych spodnicach Odpowiedz Link