Dodaj do ulubionych

Tęsknie pytanie za kim za czym?

23.03.12, 19:03
Kurdę , mam gorszy okres trochę czasu za mną a nadal ......... ból , pustka jakaś rozsypałam się RATUNKU , COŚ GNIECIE Głupie serce sad((((((((
Obserwuj wątek
    • sympatyczna85 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 19:31
      No niestety święta racja, że serce nie sługa. Każdy z nas tęskni za niespełnioną miłością, czymś co było, a czego już nie ma. A może to tęsknota za mężczyzną Twojego życia?
      • tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:13
        Tia mojego życia gdyby Nam to pisane było nie było by mnie tutaj? sad
    • sosna_mloda Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:17
      Tropical.. tęsknisz za swoim marzeniem.. za tym co mogłoby być, a niestety nie jest., za ciepłem koło serca... Jasna cholera.. księżyc czy inna wiosna.. też mi ciężko Tropical sad
      A myślałam, że juz jestem twardziel...
    • ebrunetka Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:25
      Trzymaj się tropicalku!!! Wiem jak to boli, durne serducho nie wie kiedy odpuścić i ciągle gniecie. Trzymaj się jak chcesz pogadać to tu masz mojego maila (Shivava@interia.pl) wyślij mi nr gg. Pozdrawiam
      • tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:40
        Kobietki wielkie dzięki , wiosna wiosna ach to Ty ? na dziś mam dość szkoda się rozpisywać.............
      • ebrunetka Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:40
        ebrunetka napisał:

> Trzymaj się tropicalku!!! Wiem jak to boli, durne serducho nie wie kiedy odpuśc
        > ić i ciągle gniecie. Trzymaj się jak chcesz pogadać to tu masz mojego maila (Sh
        > ivava@interia.pl) wyślij mi nr gg. Pozdrawiam

sorki tamten nie działasmile Shivava@onet.pl dawaj na ten
        • tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 11:01
          dziś jakoś lepiej , liczę na Siebie , popływałam 2 h jakoś żyję ...... cóż życie lifie is brutal smile
          strasznie mocno Wam dziękuje . Sosna też myślałam , że jestem twarda jak skała wczoraj bęc i po godności .... nie pisałam nie dzwoniłam .. bo do kogo? staram się mocno stąpać po ziemi mój cel rodzina. Tylko jakoś mi tęskno , wspominam , rozmyślam ......... żyję w matni , jednak dam radę . Mam u swojego boku człowieka który mnie kocha ( możliwe po tym wszystkim ?)
          pozdrawiam bratnie dusze , trzymajmy się
          • sosna_mloda Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 12:01
            smile Ja bym bardzo chciała wiedzieć kiedy w końcu minie to beznadziejne uczucie.. Niech ktoś mi powie, że jeszcze rok czy dwa. Chciałabym zobaczyć przed soba tę perspektywę.. jestem tym juz taka zmęczona..
            Na szczęście widzę i odczuwam, że czas leczy rany.. Tylko ile jeszcze mi tego czasu potrzeba...?
            Póki co cieszmy sie pięknym wiosennym dniem, zamiast w kóło o tym samym ..smile
            • tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 14:30
              Sosna kiedyś wszytko ma swój finisz więc jest szansa ...... , że i w tym przypadku , jak się zastanowię , pomyślę logicznie ( choć w momentach logiki braksmile ) dociera do mnie coraz boleśniej cała prawa , koniec nadchodzi morał nie warto kochać ...
              • agus-ia76 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 25.03.12, 01:23
                zadra w sercu zostanie na zawsze
    • adsa_21 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 26.03.12, 08:26
      Aga,przytulam. Co konkretnie się dzieje? Ja też nie mogę sobie od piątku miejsca znalezc.Jakby co - piszsmile Wspomoge - chociaż wirtualniesmile
      • agus-ia76 adsa 26.03.12, 18:40
        dzieki
        spoko
        czasem sobie ponarzekam i od razu mi lepiej
        ale jeszcze raz dzięki kiss
    • ladymama2828 do moich kochanek:) 26.03.12, 17:14
      tropical, sosna
      Jestem z Wami myślami, bo bardzo was polubiłam.
      Mam nadzieje, że znajdziecie równowage jeszcze przed latem. I że nie dołączę do Was jak mnie Misio rozczarujesmile

Nie mówcie, że nie warto kochać. Warto kochać i być kochanym. Chociaż przez chwilę. Wierzę, że ułożycie sobie w głowie plan na dalsze życie bez Misiów.

Pozdrawiam wiosennie
      ladymama
      • tropical24 Re: do moich kochanek:) 26.03.12, 17:54
        Kochanko Moja smile))))) , z całego mojego głupiego serducha życzę ci spełnienia tej miłości obyś dała przykład , że można z tym jakoś żyć ........ przepraszam nie jakoś , żyć szczęśliwe oraz spełnić marzenia , pozdrawiam smile
        • ladymama2828 Re: do moich kochanek:) 29.03.12, 00:52
          dzięki.
          Nie masz głupiego serducha. Masz wielkie serce i mam nadzieję, że resztę życia spędzisz przy boku tego, kto zasłuży na Twoją miłość. Ja Misiowi zawsze powtarzam jedno zdanie, banalne i trywialne: "tylko mnie kochaj, szczerze, prawdziwie i na zawsze"

Tego Wam w tę piękną noc życzę.
          dobrej nocy moje kochankismile jutro będzie jeszcze lepszy dzieńsmile
          • n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 29.03.12, 07:53
            .... trzeba przyznać, że faktycznie banalne i trywialne! ..... szczególnie to >>> "na zawsze!" <<< aż łza się w oku kręci;-( ..... pozdrawiam i zyczę wytrwałości w pogoni za .......(?)wink
      • sosna_mloda Re: do moich kochanek:) 26.03.12, 18:27
        Oj, życzę Ci z całego serca,żeby to była miłość, nie głupia gra..
        Życzę Ci,żebyś była wyjątkiem potwierdzającym regułęsmile
        • tropical24 Re: do moich kochanek:) 26.03.12, 18:32
          się mogę podpisać
          • n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 08:32
            ..... ja również się podpisuję, dobrych ŻYCZEŃ! nigdy za wiele!!!wink
            • tropical24 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 09:50
              To już n.i.p nie chcesz nas ukamienować ? smile za nasze występki ......... dzięki za życzenie tylko czy aby szczere ?
              • n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 10:34
                .... a czy ja kiedykolwiek chciałem Was ukamienować? ..... myślę, że źle mnie oceniasz, a do moich wypowiedzi podchodzisz bardzo powierzchownie!!! ...... do tej ostaniej również(?) ... bo moja szczerość nie ma tu nic do rzeczy! Wasza zresztą też nie(?)wink pozdrawiam
                • tropical24 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 11:55

a w jaki sposób mam Cię oceniać ? , mam alergię na płeć przeciwną wybacz , jeżeli zle oceniłam Twą intencje dotyczącą życzeń smile buziak dla Ciebie z przeprosinami
    • zalosny.jestes Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 09:56
      i czasami kiedy z dziurą na tyłku jechałem na gapę do Niej! Te czasy już nie wrócą i to jest przykre...
      • tropical24 Re: Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 10:10
        na tyłku miałeś dziurkę czy dziurkowaną koszulkę ?
        • n.i.p.69 Re: Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 10:35
          ... dobre! wink
          • tropical24 Re: Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 11:50

tylko z kawą uważaj smile pamiętam jak pisałeś , nie opluj monitora , pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka