tropical24 23.03.12, 19:03 Kurdę , mam gorszy okres trochę czasu za mną a nadal ......... ból , pustka jakaś rozsypałam się RATUNKU , COŚ GNIECIE Głupie serce (((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyczna85 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 19:31 No niestety święta racja, że serce nie sługa. Każdy z nas tęskni za niespełnioną miłością, czymś co było, a czego już nie ma. A może to tęsknota za mężczyzną Twojego życia? Odpowiedz Link
tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:13 Tia mojego życia gdyby Nam to pisane było nie było by mnie tutaj? Odpowiedz Link
sosna_mloda Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:17 Tropical.. tęsknisz za swoim marzeniem.. za tym co mogłoby być, a niestety nie jest., za ciepłem koło serca... Jasna cholera.. księżyc czy inna wiosna.. też mi ciężko Tropical A myślałam, że juz jestem twardziel... Odpowiedz Link
ebrunetka Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:25 Trzymaj się tropicalku!!! Wiem jak to boli, durne serducho nie wie kiedy odpuścić i ciągle gniecie. Trzymaj się jak chcesz pogadać to tu masz mojego maila (Shivava@interia.pl) wyślij mi nr gg. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:40 Kobietki wielkie dzięki , wiosna wiosna ach to Ty ? na dziś mam dość szkoda się rozpisywać............. Odpowiedz Link
ebrunetka Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 23.03.12, 20:40 ebrunetka napisał: > Trzymaj się tropicalku!!! Wiem jak to boli, durne serducho nie wie kiedy odpuśc > ić i ciągle gniecie. Trzymaj się jak chcesz pogadać to tu masz mojego maila (Sh > ivava@interia.pl) wyślij mi nr gg. Pozdrawiam sorki tamten nie działa Shivava@onet.pl dawaj na ten Odpowiedz Link
tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 11:01 dziś jakoś lepiej , liczę na Siebie , popływałam 2 h jakoś żyję ...... cóż życie lifie is brutal strasznie mocno Wam dziękuje . Sosna też myślałam , że jestem twarda jak skała wczoraj bęc i po godności .... nie pisałam nie dzwoniłam .. bo do kogo? staram się mocno stąpać po ziemi mój cel rodzina. Tylko jakoś mi tęskno , wspominam , rozmyślam ......... żyję w matni , jednak dam radę . Mam u swojego boku człowieka który mnie kocha ( możliwe po tym wszystkim ?) pozdrawiam bratnie dusze , trzymajmy się Odpowiedz Link
sosna_mloda Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 12:01 Ja bym bardzo chciała wiedzieć kiedy w końcu minie to beznadziejne uczucie.. Niech ktoś mi powie, że jeszcze rok czy dwa. Chciałabym zobaczyć przed soba tę perspektywę.. jestem tym juz taka zmęczona.. Na szczęście widzę i odczuwam, że czas leczy rany.. Tylko ile jeszcze mi tego czasu potrzeba...? Póki co cieszmy sie pięknym wiosennym dniem, zamiast w kóło o tym samym .. Odpowiedz Link
tropical24 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 24.03.12, 14:30 Sosna kiedyś wszytko ma swój finisz więc jest szansa ...... , że i w tym przypadku , jak się zastanowię , pomyślę logicznie ( choć w momentach logiki brak ) dociera do mnie coraz boleśniej cała prawa , koniec nadchodzi morał nie warto kochać ... Odpowiedz Link
agus-ia76 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 25.03.12, 01:23 zadra w sercu zostanie na zawsze Odpowiedz Link
adsa_21 Re: Tęsknie pytanie za kim za czym? 26.03.12, 08:26 Aga,przytulam. Co konkretnie się dzieje? Ja też nie mogę sobie od piątku miejsca znalezc.Jakby co - pisz Wspomoge - chociaż wirtualnie Odpowiedz Link
agus-ia76 adsa 26.03.12, 18:40 dzieki spoko czasem sobie ponarzekam i od razu mi lepiej ale jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link
ladymama2828 do moich kochanek:) 26.03.12, 17:14 tropical, sosna Jestem z Wami myślami, bo bardzo was polubiłam. Mam nadzieje, że znajdziecie równowage jeszcze przed latem. I że nie dołączę do Was jak mnie Misio rozczaruje Nie mówcie, że nie warto kochać. Warto kochać i być kochanym. Chociaż przez chwilę. Wierzę, że ułożycie sobie w głowie plan na dalsze życie bez Misiów. Pozdrawiam wiosennie ladymama Odpowiedz Link
tropical24 Re: do moich kochanek:) 26.03.12, 17:54 Kochanko Moja ))))) , z całego mojego głupiego serducha życzę ci spełnienia tej miłości obyś dała przykład , że można z tym jakoś żyć ........ przepraszam nie jakoś , żyć szczęśliwe oraz spełnić marzenia , pozdrawiam Odpowiedz Link
ladymama2828 Re: do moich kochanek:) 29.03.12, 00:52 dzięki. Nie masz głupiego serducha. Masz wielkie serce i mam nadzieję, że resztę życia spędzisz przy boku tego, kto zasłuży na Twoją miłość. Ja Misiowi zawsze powtarzam jedno zdanie, banalne i trywialne: "tylko mnie kochaj, szczerze, prawdziwie i na zawsze" Tego Wam w tę piękną noc życzę. dobrej nocy moje kochanki jutro będzie jeszcze lepszy dzień Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 29.03.12, 07:53 .... trzeba przyznać, że faktycznie banalne i trywialne! ..... szczególnie to >>> "na zawsze!" <<< aż łza się w oku kręci;-( ..... pozdrawiam i zyczę wytrwałości w pogoni za .......(?) Odpowiedz Link
sosna_mloda Re: do moich kochanek:) 26.03.12, 18:27 Oj, życzę Ci z całego serca,żeby to była miłość, nie głupia gra.. Życzę Ci,żebyś była wyjątkiem potwierdzającym regułę Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 08:32 ..... ja również się podpisuję, dobrych ŻYCZEŃ! nigdy za wiele!!! Odpowiedz Link
tropical24 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 09:50 To już n.i.p nie chcesz nas ukamienować ? za nasze występki ......... dzięki za życzenie tylko czy aby szczere ? Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 10:34 .... a czy ja kiedykolwiek chciałem Was ukamienować? ..... myślę, że źle mnie oceniasz, a do moich wypowiedzi podchodzisz bardzo powierzchownie!!! ...... do tej ostaniej również(?) ... bo moja szczerość nie ma tu nic do rzeczy! Wasza zresztą też nie(?) pozdrawiam Odpowiedz Link
tropical24 Re: do moich kochanek:) 27.03.12, 11:55 a w jaki sposób mam Cię oceniać ? , mam alergię na płeć przeciwną wybacz , jeżeli zle oceniłam Twą intencje dotyczącą życzeń buziak dla Ciebie z przeprosinami Odpowiedz Link
zalosny.jestes Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 09:56 i czasami kiedy z dziurą na tyłku jechałem na gapę do Niej! Te czasy już nie wrócą i to jest przykre... Odpowiedz Link
tropical24 Re: Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 10:10 na tyłku miałeś dziurkę czy dziurkowaną koszulkę ? Odpowiedz Link
tropical24 Re: Ja tęsknię za moim kochanym miasteczkiem... 27.03.12, 11:50 tylko z kawą uważaj pamiętam jak pisałeś , nie opluj monitora , pozdrawiam Odpowiedz Link