Dodaj do ulubionych

Dobre, dobre

06.11.12, 11:36
można nieźle się pośmiać, rozerwać po przyjściu z pracy, poczytać i pośmiać się wspólnie z mężem gdy nudny film w telewizorni. Czasem oczy z orbit wychodzą. Z kanapy spaść można.

Takiej jatki nigdy na żadnym forum nie widziałam jak tu.
Kochanki i żony same sobie wystawiają tu laurkę. Obie grupy tak samo nisko upadły ale tak wulgarnej, chamskiej, nisko upadłej baby jak lajla nie widziałam nigdy, aż niewiarygodne, że to kobieta.

Więcej prosimy.
To niecodzienne forum, to ekstrema, kuriozum.
Temat na pracę naukową.
Ciekawe co powiedzieliby mężowie tych tutaj żon gdyby przeczytali te wypocinytongue_out
Obserwuj wątek
    • ssssuper_kochanka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 11:54
      lewapinger ty masz męża tak samo jak ja, czyli cudzego i to niejednego. big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

A laili mąż podobno podobno czytał jej posty, przynajmniej tak pisała i śmiał się razem z nią. Ty jej zwyczajnie zazdroscisz, bo ludzie ją polubili i i do tego dziewczyna ma szczęsliwą rodzinę.
      Ja tam jej wcale za chamska nie uważałam, choć jestem kochanką. A ty nie masz żadnego męża, skoro bronisz nas - kochanek, bo wszystkie żony na każdym forum dla kochanek są przeciwko nam.
      • lewapinger Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:28
        Kochanie nikogo nie bronię: ani żon ani kochanek.
        I nie zazdroszczę lajli, męża mam swojego, jednego do 17 lat.

Szokuje mnie tylko tak niewyobrażalne chamstwo i prostactwo akceptowane tu na forum.

Ludzie ją polubili?
        nie zauważyłam, widziałam tylko poklask jej wypowiedziom ale osób zbliżonych jej poziomowi czyli dno i szlam.
    • kochanka_wybitna Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:11
      lewapinger napisała:

> można nieźle się pośmiać, rozerwać po przyjściu z pracy, poczytać i pośmiać się
      > wspólnie z mężem gdy nudny film w telewizorni. Czasem oczy z orbit wychodzą. Z
      > kanapy spaść można.

Twój mąż to ze śmiechu spada z kanapy u mnie, gdy ty zmywasz brudne gary. big_grin
      • lewapinger Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:24
        Pudło pyskate, chamskie dziewuszysko,

Poprawka:

on zmywa brudne gary,
        ja pracuję i na kanapie leżę.
        Więc to nie może być mój mąż na twojej wyświechtanej kanapie.

Wysil się bardziej bo na razie kompromitujesz się.

• kochanka_wybitna Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:44
          lewapinger napisała:

> Pudło pyskate, chamskie dziewuszysko,
          >

Pudło to masz zamiast głowy.

> Poprawka:
          >
          > on zmywa brudne gary,

Hahahahahaha powiedz to dzieciom w przedszkolu, może uwierzą.

> ja pracuję i na kanapie leżę.

Ależ oczywiście, że leżysz sama, bo twój mąż jest w tym czasie leży na mojej kanapie.

> Więc to nie może być mój mąż na twojej wyświechtanej kanapie.

Oczywiście, ze twój głupia babo, a wyświechtaną kanapę to masz, jak wróci ode mnie i po drodze zaliczy pozostałe kobiety swego życia. big_grin

> Wysil się bardziej bo na razie kompromitujesz się.

ty się kompromitujesz całe życie udając, że nie widzisz jak mężusiowi codziennie ból głowę rozsadza. big_grin
          • lewapinger Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:47
            Wiesz, nie będę zniżała się do twojego poziomu(na wysokości fiuta nie twojej własności) i nie wdam się już w szczekaczkę z tobą ale ty możesz oczywiście nadal szczekać, poujadać do woli.
            Szczekaj a ja sobie poczytamtongue_out
            • kochanka_wybitna Re: Dobre, dobre 06.11.12, 12:54
              lewapinger napisała:

> Szczekaj a ja sobie poczytamtongue_out

Poczytaj własne wypociny i powyj do księżyca. O swoim mężu pisałaś? On się seksi, tylko nie z tobą. big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,30835,137974067,,Maz_a_dopelniecz_seksualny.html?v=2
              • lewapinger Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:14
                https://www.google.pl/imgres?start=430&hl=pl&client=firefox-a&hs=nz3&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=646&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=rVnlgrJqG5LgIM:&imgrefurl=http://www.wykop.pl/link/1287559/wroclawianka-zgubila-w-autobusie-mpk-450-tys-zlotych-policja-szuka-pieniedzy/&docid=D1-GKQBsO6izsM&imgurl=http://c3201142.cdn01.imgwykop.pl/comment_w5Oku6idsEQbnYeLBI2IuMUdqHSmjuHH.jpg&w=399&h=477&ei=yv6YUK-ENMjesga9mICgDw&zoom=1&iact=hc&vpx=769&vpy=60&dur=2807&hovh=246&hovw=205&tx=111&ty=117&sig=117970432852751187803&page=18&tbnh=135&tbnw=106&ndsp=31&ved=1t:429,r:34,s:400,i:106
              • lewapinger Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:15
                c3201142.cdn01.imgwykop.pl/comment_w5Oku6idsEQbnYeLBI2IuMUdqHSmjuHH.jpg
                co za kretynka z ciebie, brak słów.
                • ssssuper_kochanka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:25
                  lewapinger napisała:

> rel="nofollow">c3201142.cdn01.imgwykop.pl/comment_w5Oku6idsEQbnYeLBI2IuMUdqHSmjuHH.jpg
                  > co za kretynka z ciebie, brak słów.

Lewapinger to twój mąż? big_grin
                  Jazda do garów stary kaszalocie, bo twój mąz do mnie jedzie. big_grin
                • cat4 Re: Dobre, dobre 06.11.12, 14:10
                  "kochanka_wybitna" jak sam nick wskazuje jest wybitna - ale nie w mysleniu przeciez.

Wiec nie oczekuj za wielewink

Nick wybitnie obrazowywink
              • sabbbinka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:21
                przecież to nowe wcielenie lajly smile nie poznajecie tego zakresu słów jakie posiada i którymi z racji poziomu zdobytej wiedzy tylko umie obracać smile próbuje podszyć się pod kogoś innego a może uważa ,że jak napisze w nicku słowo kochanka to dalej może wszystkich obrażać i napadać na kobiety to nawet nie jest śmieszne lecz smutne i upokarzające wszystkie kobiety …za co ty tak nienawidzisz płci żeńskiej ?? może należy szukać pomocy z problemem zgłosić się w odpowiednie miejsce a nie tu .....

"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy.
                Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
                złośliwości, przewrotności, ani całej reszty twojej paskudnej, fascynującej osobowości".
                Antonina Liedtke

• ssssuper_kochanka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:29
                  sabbbinka napisała:

śmieszn
                  > e lecz smutne i upokarzające wszystkie kobiety

Nie wszystkie kobiety. Tylko te żony - kocmołuchy, co przy garach powinny stać.
                • wiemwszytko Re: Dobre, dobre 06.11.12, 13:38
                  sabbbinka napisała:
                  próbuje po
                  > dszyć się pod kogoś innego a może uważa ,że jak napisze w nicku słowo kochanka
                  > to dalej może wszystkich obrażać i napadać na kobiety to nawet nie jest śmieszn
                  > e lecz smutne i upokarzające wszystkie kobiety
                  sabbbinka ale ty się do grona kobiet nie zaliczasz, więc o co ci chodzi?
                • kochanka_wybitna Re: Dobre, dobre 06.11.12, 14:29
                  sabbbinka napisała:

> przecież to nowe wcielenie lajly smile

Jakiej lajly? O co ty mnie podejrzewasz?
                  • ssssuper_kochanka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 14:38
                    kochanka_wybitna napisał(a):

> sabbbinka napisała:
                    >
                    > > przecież to nowe wcielenie lajly smile
                    >
                    > Jakiej lajly?

No tej, cooo nienawidzi płci żeńskiej i napada na wszystkie kobiety tego świata.
                    • sabbbinka Re: Dobre, dobre 06.11.12, 14:50

ty /wy macie naprawdę poważne problemy ze sobą i nic nie pomoże obrzucanie błotem i wyzwiskami to należy leczyć i to natychmiast …może okazać się za chwile niestety ,że jest za późno sad ja współczuję tyle moge dla was zrobić smilesmilesmile

Mam wszystkie przywary innych ludzi, a jednak wszystko to, co oni robią, wydaje mi się niepojęte.
                      Emil Cioran

• agus-ia76 sabbinka 06.11.12, 15:21
                        dajmy spokój wink
        • spiderman47 Re: Dobre, dobre 06.11.12, 21:49
          > on zmywa brudne gary,
          > ja pracuję i na kanapie leżę.
          > Więc to nie może być mój mąż na twojej wyświechtanej kanapie.

poniewaz jestem mezczyzna, powiadam ci, ze glupoty wygadujesz. prawdziwy rasowy facet nigdy nie znizy sie do zmywania brudnych garow, gdy tymczasem jego kobieta lezy rozwalona na kanapie i smaruje glupoty na forach. gdybys byla moja zona, zagonilbym cie do zmywania, robienia kolacja albo prasowania!!!
          • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 08:09
            smile a tak to chyba tylko kury do kurnika możesz zagonić ... rasowy facecie
            • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 08:44
              pisz sobie co chcesz, ale mnie osobiscie w glowie sie nie miesci, ze facet nagina w kuchni a kobieta lezy i oddaje sie lenistwu. prawdziwa kobieta powinna umiec zadbac o mezczyzne a jesli tego nie robi, nie nie chce , nie umie-jest felerna i taka to tylko pozostaje w tylek kopnac, albo na drzewo spuscic.
              o ile jeszzcze zona zna swoje obowiazki wzgledem swojej rodziny, tak juz kochanka nie jest przygotowana do zycia u boku drugiej osoby. dlatego tez matka natura wie, co robi i nie pozwala , zeby takie osobniki, nieprzydatne spoleczenstwu, laczyly sie w pary.

• sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 09:20
                smile Twoje poglądy, Twoje życie.. nie będe się wdawała w dyskusje (ani tym bardziej w pyskówki) o wyzszości żon nad kochankami czy odwrotnie.. ani też w temacie podziału obowiązków domowych.
                W tym co napisałam odniosłam sie do zwrotu "zagoniłbym"..

Dla mnie facet, który mówi o swojej żonie czy kobiecie, że "zagoniłby ją" do czegokolwiek, a zajęcia w kuchni sa dla niego poniżające.. cóż.. sam jest felerny.
                Ale to oczywiście tylko moja opinia.
                • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 10:49
                  taka jest rola kobiety od zarania dziejow, czy tego chcesz, czy nie.
                  to mezczyzna szedl na polowanie i przynosil zwierzyne, gdy tymczasem jego kobieta czekala na niego w ich wspolnym legowisku. to ona przygotowywala strawe z pozywienia, ktore on zdobywal dla niej i ich potomstwa w pocie czola.
                  jestem za podzialem obowiazkow, pol na pol, ale gdy widze, jak kobieta pogardliwie daje do zrozumienia, ze ona lezy i pachnie a maz zmywa ich wspolne gary, no to chyba cos w tym zwiazku szwankuje, nie sadzisz?
                  w naszym spoleczenstwie to wciaz mezczyzna zarabia wiecej, robi kariere a kobieta wykonuje wiekszosc domowych obowiazkow wlasnie dlatego, zeby jemu to robienie kariery umozliwic.
                  wscieklbym sie na miejscu jej meza, gdybym sie dowiedzial, co zona o mnie pisze.
                  szybciutko odcialbym jej dostep do internetu.
                  • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 11:36
                    Podział obowiązków nie jest tu przedmiotem dyskusji.. jest to indywidualna sprawa każdego związku. Moim zdaniem mylisz tradycyjny podział ról w rodzinie z traktowaniem kobiety jak swojej własności.
                    • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 11:44
                      >Moim zdaniem mylisz tradycyjny podział ról w rodzinie z tr
                      > aktowaniem kobiety jak swojej własności.

albo raczej "jak swoją własność" powinno być
                      • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 14:12
                        sosno, nikt nie jest moja wlasnoscia,nawet moja zona, ale z tego co tu mozna przeczytac, kochanki traktuja jak swoja wlasnosc, swoich godnych politowania samcow, ktorzy daja upust swoim chuciom cielesnym, niczym zwierzeta.
                        • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 14:35
                          > ale z tego co tu mozna pr
                          > zeczytac, kochanki traktuja jak swoja wlasnosc, swoich godnych politowania samc
                          > ow, ktorzy daja upust swoim chuciom cielesnym, niczym zwierzeta

Jak widać wszystko jest kwestią interpretacji.

Moje obserwacje z lektury forum są jednak nieco inne...
                          Uogólniając: żony udowadniają kochankom, że te (kochanki) sa dla ich mężow niczym -jedynie formą zaspokojenia chuci.. sprowadzając ich samych do, jak sam piszesz,: "godnych politowania samcow, ktorzy daja upust swoim chuciom cielesnym, niczym zwierzeta"

W tym samym tonie piszą tutaj niektórzy panowie..
                          Choćby w wątku obok Janzuszek pisze "czego poza rozkładaniem nóg" równiez "zezwierzęcając" rodzaj męski.

Masz rację nikt nie jest Twoją własnością.. ani moją ani niczyją.. Jednocześnie co innego wyczytuję kiedy piszesz, że "zaginiłbyś" żonę, że "odciąłbyś jej internet", że ma swoje obowiązki .. itp..
                          Kwestia interpretacji.
                          • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:01
                            > Uogólniając: żony udowadniają kochankom, że te (kochanki) sa dla ich mężow nicz
                            > ym -jedynie formą zaspokojenia chuci.. sprowadzając ich samych do, jak sam pisz
                            > esz,: "godnych politowania samcow, ktorzy daja upust swoim chuciom cielesnym, n
                            > iczym zwierzeta"

to jest prawda.
                            zona jest istota wyzsza a kochanka jest nikim.
                            jestem zonaty od ponad 20 lat i wiem, jak mysla mezczyzni.
                            kochanki to desperatki, ktorym w zyciu nic sie nie udalo, nawet zlapanie meza. dlatego chwytaja sie jak tonocy brzytwy i robia wszystko, zeby faceta zdobyc i miec przy sobie. facet mysli inaczej. on chce sobie pobzykac, wrocic do zony i dzieci, a kochanka? to tylko odskocznia od codziennosci, ot, taki przecinek. zona to kropka nad I.
                            osobiscie nigdy bym nie spojrzal na inna kobiete, wszak ona nie jest w stanie nic, oprocz ciala mi zaoferowac. kochanki nie maja rozumu. czesto sa brzydkie, jak noc pazdziernikowa, ale dla znudzonego faceta, ktory szuka wrazen, to nie jest istotne.
                            on nie musi z nia rozmawiac, nie musi na nia nawet patrzec. szybki numerek i po sprawie a potem do domu.
                            • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:02
                              tonący, nie tonocy.
                            • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:19

> to jest prawda.
                              > zona jest istota wyzsza a kochanka jest nikim.

Niezależnie od Twoich osobistych poglądów na temat tego na kogo byś spojrzał, a na kogo nie, nazywanie jednej osoby "istota wyższą" a innej "nikim" jest stawianiem siebie na pozycji Pana Boga Wszechmądrego i Wszechwiedzącego.
                              I chyba niczego juz więcej nie napiszę, poza może jeszcze jednym zdaniem .. że byc może z jakiegos powodu dla kogoś innego Ty jesteś "nikim". Tylko czy Ciebie to interesuje?
                              Czy myslisz, że mnie obchodzi czy nazwiesz mnie np. głupią?

I cały problem ostatnich tygodni tego forum polega na tym,że jedni ludzie postanowili powiedzieć innym ludziom, że Ci drudzy są "nikim" i to w bardzo nieładny sposób.. a sami są mądrzy i święci.. i tylko sposób w jaki to ogłaszali taki jakiś "niemądry" i "nieświęty"...

• spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:23
                                dlatego nikt, bo nikt nie ma zadnych praw. za duzo tu watkow o kochankach, ktore dostaly po d.pie od losu, zebym mial sadzic inaczej.
                                • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:31
                                  Możesz sądzić co Ci sie podoba..
                                  Jesli mówisz o kochankach, które po dupie dostały, to niech kochanki same wyciągają wnioski z własnych historii.
                                  Każdy ma prawo do swoich błędów w życiu, czy może doświadczeń, przez to nie staje się "nikim".
                                  • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:41
                                    ale ona jest NIKIM i dlatego tak dostaje po tym tylku. zony na ogol sa gora, nawet te zdradzane, poniewaz maz i tak do nich wroci. wroci i oczerni kochanke. przedstawi ja wjak najgorszym swietle.
                                    przyjrzyj sie postom trinity, z jaka pogarda ona i jej obecny facet, wyrazaja sie o jego bylej zonie. ona jej nienawidzi, w sumie to nie wiadomo dlaczego. tamta kobieta nic jej nie zrobila, za to ona sama doprowadzila do rozpadu jej rodziny. w sumie moze to i dobrze. kobieta uwolnila sie od idioty, ktory nie zaslugiwal nawet na miano meza a co dopiero mezczyzny.
                                    on rowniez w bardzo niepochlebny sposob wyraza sie o swojej bylej zonie, nazywajac ja glupawa. o czym to swiadczy? dzis w ten sposob mowi o zonie, pozniej bedzie tak mowil o swojej obecbej faworycie-trinity. nie woadomo, jak sie o niej wyrazal przy zonie, zanim ich malzenstwo na dobre sie rozpadlo.
                                    • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 07.11.12, 15:57
                                      Ja rozumiem co mówisz, wierz mi. Rzeczywiście żony często sa górą.
                                      Kochanki jednak najczęściej źle kończą, jest to niejako "wpisane" w pojęcie "kochanki".. tylko co z tego.. złymi kobietami są?,
                                      nie zasługują na ..., nie są watre...?

A co do pogardy.. w Twoich postach jej nie ma, nie?
                                      • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 16:03
                                        masz racje. jest w nich pogarda, ale do tych, ktore przyczyniaja sie niejako do rozbicia rodziny. takie istoty nie zasluguja na nic wiecej, tylko na pogarde.
                                        • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 08.11.12, 07:55
                                          > masz racje. jest w nich pogarda, ale do tych, ktore przyczyniaja sie niejako do
                                          > rozbicia rodziny. takie istoty nie zasluguja na nic wiecej, tylko na pogarde.

No i znalazłeś sobie dobre forum, żeby troche tej pogardy pookazywać, tak?
                                          • spiderman47 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 08:38
                                            a dlaczego nie? mam glaskac po plecach kreatury, ktore za nic maja wartosci rodzinne? winni sa zdradzajacy oraz ich kochankowie.
                                            trzeba nie miec wstydu, zeby publicznie opisywac swoje niecne wystepki i jeszcze oczekiwac slow pocieszenia, aprobaty, zrozumienia.
                                            • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 08.11.12, 08:58
                                              No.. jeśli ma Ci to poprawić samopoczucie.... to w sumie co mi do tego.
                                              Ale wiesz, że nikt się tym nie przejmie?
                                              • spiderman47 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 15:02
                                                jesli sie nie przejmujesz to po ciagniesz dyskusje? twoja czarna jak noc dusza targaja wyrzuty sumienia, niczym torsje pijaka?
                                                • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 09.11.12, 07:52
                                                  smile
                                                  Ciągnę dyskusję, z czystej ciekawości.. co mysli człowiek, który uważa się za lepszego.
                                                  Skoro była mowa o pogardzie.. dla mnie pogardy godzien jest ktoś kto gardzi innymi ludźmi.
                                                  I rzeczywiście, nie ma juz o czym dyskutować.
                                                  • spiderman47 Re: Dobre, dobre 09.11.12, 07:58
                                                    gardze plugastwem i tak. jestem od tego plugastwa lepszy.
                                                    trzeba bylo sie szanowac droga pani, to nie musialabys teraz szukac dla swojej nieprzyzwoitosci usprawiedliwienia przede mna.
                                                  • sosna_mloda Re: Dobre, dobre 09.11.12, 08:25
                                                    Ja nie szukam usprawiedliwienia drogi panie smile, a już na pewno nie przed Tobą.. skąd taki pomyśł w ogóle ?
                                                    Zaczęłam tę rozmowę tylko i wyłącznie z powodu "zaganiania żony" do zajęć domowych.

Czy jesteś lepszy czy nie... ? smile Każdy sam sobie odpowiada na to pytanie.
                                                  • spiderman47 Re: Dobre, dobre 09.11.12, 08:54
                                                    oczywiscie, ze jestem lepszy. ze tez tego jeszcze nie zauwazylas...
                                                    takie indywidua, jak ty, wiele przy mnie traca.
                                              • joanna9969 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 15:44
                                                sosna nie karm trolla , kazdy ma prawo do swojego zdania nawet jesli nikt inny z tym zdaniem sie nie zgadza
                                                • marantisa Re: Dobre, dobre 08.11.12, 16:05
                                                  joanna9969 napisała:

> sosna nie karm trolla , kazdy ma prawo do swojego zdania nawet jesli nikt inny
                                                  > z tym zdaniem sie nie zgadza

Jasne! jak ktoś ma inne poglądy i je jasno artykułuje to dla was troll. Włączcie myslenie drogie kochanki!
                                                  • spiderman47 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 18:03
                                                    > Jasne! jak ktoś ma inne poglądy i je jasno artykułuje to dla was troll. Włączci
                                                    > e myslenie drogie kochanki!

te plugawe stworzenia nie mysla, tylko kopuluja. sa na to gotowe o kazdej porze dnia i nocy.
                                                    dlatego tez tutaj wylewaja swoj zal oraz wscieklosc na caly swiat. daja upust swojej nienawisci do zon swoich kochankow.
                                                    poza tym nie moga sie obnosic swoim szczeciem, ktote z czasem stanie sie ich przeklenstwem
                                                    sa niczym hieny zywiace sie padlina.

• makarona1 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 17:28
                                      spiderman47 napisał

ale ona jest NIKIM i dlatego tak dostaje po tym tylku. zony na ogol sa gora, na
                                      > wet te zdradzane, poniewaz maz i tak do nich wroci. wroci i oczerni kochanke. p
                                      > rzedstawi ja wjak najgorszym swietle

Swięta, przenajświętsza prawda.
                                      Dokładnie tak postąpił mój teraz już obecny Ex- wyśmiewa się z kochanki do tej pory nie tylko przy mnie, ale przy całym gronie znajomych czyniąc ją samą NIKIM.
                            • dar.ja Re: Dobre, dobre 07.11.12, 18:21
                              spiderman47 napisał(a):

> kochanki to desperatki, ktorym w zyciu nic sie nie udalo, nawet zlapanie meza.

Spider,
                              Co powiesz o mężatkach będących kochankami?
                              • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 22:08
                                > Co powiesz o mężatkach będących kochankami?
                                >

potepiam je rownie mocno i gardze nimi.
                            • agus-ia76 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 20:43
                              >ktorym w zyciu nic sie nie udalo, nawet zlapanie meza.

ależ ty pierdoły opowiadasz
                              a nie możesz otworzyc troszke swój horyzont myslowy i zobaczyc że często mężatki, które mają wszystko a wręcz za dużo i ze zwykłej nudy szukają sobie kochanka
                              i wtedy kto tu jest przedmiotem? hmmm
                              • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 22:11
                                > a nie możesz otworzyc troszke swój horyzont myslowy i zobaczyc że często mężat
                                > ki, które mają wszystko a wręcz za dużo i ze zwykłej nudy szukają sobie kochank
                                > a

takie idiotki nie zasluguja na wybaczenie, litosc , wspolczucie, tylko na kopa w tylek.
                                gdyby mnie cos takiego spotkalo i zostalbym zdradzony przez malzonke, nie mialbym litosci.
                                musialaby sie wyniesc z domu do kochanka a ja sam puscilbym ja z torbami.
                                • agus-ia76 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 11:03
                                  >takie idiotki nie zasluguja na wybaczenie, litosc , wspolczucie, tylko na kopa w tylek.
                                  gdyby mnie cos takiego spotkalo i zostalbym zdradzony przez malzonke, nie mialbym litosci.
                                  musialaby sie wyniesc z domu do kochanka a ja sam puscilbym ja z torbami.

eee tam wink

mało życie jeszcze znasz smile
                                  • spiderman47 Re: Dobre, dobre 08.11.12, 15:00
                                    z racji wieku znam lepiej, niz ty sama a ze tak mowisz, nie dziwi mnie. zapewne sama jestes ta kobieta, ktora rozbija rodziny, albo zdradza a maz ciamajda przymyka oko.
                                    • agus-ia76 Re: Dobre, dobre 09.11.12, 09:15
                                      >z racji wieku znam lepiej, niz ty sama a ze tak mowisz, nie dziwi mnie. zapewne
                                      > sama jestes ta kobieta, ktora rozbija rodziny, albo zdradza a maz ciamajda prz
                                      > ymyka oko

taaaa
                                      smile
                                      no dobra niech ci bedzie
                            • asdaa Re: Dobre, dobre 07.11.12, 20:59
                              kochanki to desperatki, ktorym w zyciu nic sie nie udalo, nawet zlapanie meza

zawsze byłam przekonana, że małżeństwo to rodzaj dobrowolnej umowy dwojga dorosłych ludzi a tu sie dowiaduję, że męża trzeba sobie złapać...

zona jest istota wyzsza a kochanka jest nikim

to jakaś nowa teoria o Übermenschach...
                              jeden taki jej imię wymordował miliony ludzi...

kochanki nie maja rozumu. czesto sa brzydkie, jak noc pazdziernikowa

świat (tu: kochanki) nie jest zero=jedynkowy

do reszty bzdurnych poglądów ze względów oczywistych się nie odniosę
                              • sabbbinka Re: Dobre, dobre 07.11.12, 21:37
                                Aga ,Asdaa macie rację smile A ja tylko dopowiem ,że takiej głupoty w życiu nie czytałam i słowami George Orwella się wypowiem

Folwark zwierzęcy
                                Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych.
                                1. Wszystko co, chodzi na dwóch nogach, jest wrogiem.
                                2. Wszystko, co chodzi na czterech łapach albo ma skrzydła, jest przyjacielem.
                                3. Żadne zwierzę nie będzie nosić ubrania.
                                4. Żadne zwierzę nie będzie spać w łóżku.
                                5. Żadne zwierzę nie będzie pić alkoholu.
                                6. Żadne zwierzę nie zabije innego.
                                7. Wszystkie zwierzęta są równe.
                                Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim.

Po przeczytaniu niektórych wypowiedzi nie sztuką jest oddzielić smile
                              • trinity_0308 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 22:00
                                asdaa napisała:

> kochanki to desperatki, ktorym w zyciu nic sie nie udalo, nawet zlapanie mez
                                > a

>
                                > zawsze byłam przekonana, że małżeństwo to rodzaj dobrowolnej umowy dwojga doros
                                > łych ludzi a tu sie dowiaduję, że męża trzeba sobie złapać...

Niestety wiele kobiet właśnie tak robi. Łapie sobie męża. Robi sobie z nim dziecko. I jest przekonana, że tym spełniła swój obywatelski obowiązek. Jest przekonana, że skoro obrączka na palcu i do tego dzieci to już nic się nigdy nie zmieni i starać się nie ma co.

No a potem jest rozpacz i niezrozumienie, jak mężczyzna odchodzi do innej, która nie łapała, tylko czekała na prawdziwą miłość.
                                • spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 22:14
                                  > Niestety wiele kobiet właśnie tak robi. Łapie sobie męża.

to dokladnie tak, jak ty.
                                  polecialas na pierwszego lepszego cieniasa z lapanki i jestes dumna z faktu, ze ktos cie chcial.
                                  co do rozmnazania sie, dzieci i tak miec nie bedziesz. matka natura na to nie pozwoli. ktos taki, jak ty i ten twoj lovelas, nie moze przekazywac dalej swoich genow. on ma juz dzieci z eks, na ktore musi placic alimenty i mu to w zupelnosci wystarczy. nie sadze, zeby chcial miec w przyszlosci dzieci, czy to z toba, czy z twoimi nastepczyniami.

• spiderman47 Re: Dobre, dobre 07.11.12, 22:17
                                > zawsze byłam przekonana, że małżeństwo to rodzaj dobrowolnej umowy dwojga doros
                                > łych ludzi a tu sie dowiaduję, że męża trzeba sobie złapać...
                                >

kochanki sa niejako ZMUSZONE do lapania sobie chlopa. jesli nie wezma sprawy w swoje rece, do konca zycia grozi im samotnosc.
                                ktos, kto sie posuwa do takich metod, jest wybrakowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka