Dodaj do ulubionych

choroba weneryczna od kochanki

12.12.12, 13:37
Seks z łatwymi panienkami kochankami i prostytutkami może się tak skończyć:

seksguru.pl/pytania/jak-maz-mogl-sie-zarazic-brodawczakiem-od-prostytutki-jesli-robil-to-w-prezerwatywie
Obserwuj wątek
    • ssssuper_kochanka Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 13:51
      A od niedawna są w Polsce zakaźne choroby egzotyczne, których polscy lekarze nie potrafią zdiagnozować. Takie choróbska to dla nich czarna magia i najczęściej kierują zarażonych pacjentów do psychiatryka. Odpowiednich leków też brak w naszym cudownym kraju i trzeba sprowadzać na import docelowy, co trwa około pół roku.
      Życzę upojnego i owocnego łajdactwa.
      big_grinbig_grinbig_grin
    • iron_man0 Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 15:04
      ciekawe, kiedy w temacie wypowiedza sie te KLAUNY co to sie zwa facetprzez3te, mariuszek o jasko.

--
      Gdy skończyła swój wywód, ja jej grzecznie powiedziałam, ze nie rozumiem o co jej chodzi, bo jej mąż jest jedynie moim kolegom( by trinity_0308 pisownia oryginalna).
      forum.gazeta.pl/forum/w,30835,140545059,140552881,Re_Jak_sie_uwolnic_od_namolnej_kochanki_.html
      • trinity_0308 Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 18:44
        iron_man0 napisał(a):

> ciekawe, kiedy w temacie wypowiedza sie te KLAUNY co to sie zwa facetprzez3te,
        > mariuszek o jasko.
        >

a ty pusty człowieku musisz czekać aż się inni, bardziej wartościowi od ciebie wypowiedzą, smutne
        • iron_man0 Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 19:42
          > a ty pusty człowieku musisz czekać aż się inni, bardziej wartościowi od ciebie
          > wypowiedzą, smutne

od kiedy to durnowata lafiryndo wartosciowymi ludzmi sa dziwkarze?
          aaaaa juz wiem! od momentu, w ktorym z takim sie zwiazalas.
          rozumiesz??? juz bardziej lopatologicznie wylozyc sie tego nie da.
    • trinity_0308 Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 18:47
      marantisa napisał:

> Seks z łatwymi panienkami kochankami

Trzeba koniecznie sobie znaleźć niełatwą kochankę i po problemie.

Tymczasem panom szczęśliwym mężom, przesiadującym na forum sugeruję, żeby zajęli się lepiej swoimi żonami, bo jak jedna z druga niedopieszczona poszuka sobie towarzystwa, to zaraz będzie trzeba założyć wątek, o tym czym się można zarazić od łatwej żony.
      • marantisa Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 19:19
        trinity_0308 napisała:
        > Tymczasem panom szczęśliwym mężom, przesiadującym na forum sugeruję, żeby zajęl
        > i się lepiej swoimi żonami, bo jak jedna z druga niedopieszczona poszuka sobie
        > towarzystwa, to zaraz będzie trzeba założyć wątek, o tym czym się można zarazić
        > od łatwej żony.

Kurewstwo to łajdacki charakter! Nikt wartościowy nie będzie łajdaczył sie z nudów! Ale co ty możesz o tym wiedzieć?
        • iron_man0 Re: choroba weneryczna od kochanki 12.12.12, 19:45
          Nikt wartościowy nie będzie łajdaczył sie z nu
          > dów! Ale co ty możesz o tym wiedzieć?

ona robi na zapas i wtedy na forum jej nie ma.
          teraz ten jej BELZEBUB obraca inne panienki poza domem ona na forumie.
    • janzuszek Re: choroba weneryczna od kochanki 13.12.12, 18:41
      leczenie-objawy.pl/brodawczak.htm
      Nie wygląda to zachęcającosmile
    • facettt prostytutka, to nie kochanka 15.12.12, 14:27
      to tyle w temacie.
      wiec nie obrazaj kochanek.
      panienka wyjeta z pubu - to tez nie kochanka
      obie powyzsze kategorie - to przygodny sex.

kochanka - to kobieta z ktora ma sie jakies osobiste relacje.
    • porto_porto Serio, serio 29.12.12, 21:49
      Mam koleżankę, która o zdradzie swojego już byłego męża dowiedziała się od swojego ginekologa. Szczęśliwie tę chorobę u koleżanki udało się wyleczyć, jak ze stanem zdrowia męża i kochanki to nie wiem. Nie do końca też wiadomo, czy kochanka była źródłem infekcji, czy też dostała w promocji.
    • rtq1 Re: choroba weneryczna od kochanki 29.12.12, 22:58
      Ostatnio poczytuję sobie zareklamowane kiedyś tu forum garsoniera, gdzie panowie opisują barwnie swoje wyczyny. Naprawdę warto poczytać. O minetkach, lodach, pocałunkach, rimmingach itp. Po lekturze odpowiedniej ilości postów i chociaż minimalnej wiedzy medycznej przechodzi ochota na "panny". Polecam. Szczególnie fragmenty, kiedy opisywane są dość podejrzane wrażenia, zwykle zapachowe lub wzrokowe, a autor kontynuuje, bo był "na ciśnieniu". To już chyba lepiej rozładować to ciśnienie bez ryzyka złapania czegokolwiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka