Dodaj do ulubionych

Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca...

20.12.12, 20:48
. Wypowiem się pierwszy i ostatni raz z racji tego, że szkoda mi moich starszych rodziców, przechodzą przez piekło przed świętami: (na pytanie czy "Zamierzam pomóc przyrodniej 13-letniej siostrze finansowo i jej matce?" odpowiadam: A czy kiedy ja miałam 13 lat, ta matka myślała o mnie chcąc zniszczyć moją rodzinę i zabrać mi ojca? nie. Śmiejąc się w moje i mojej matki oczy usiłowała rozbić małżeństwo moich rodziców, a w ostateczności zakończyło się jej własne. co za pech. naturalnie można powiedzieć, że to nie wina dziecka, że jego matka rozkładała nogi przed nieswoim mężem, ale przecież ma to czego sama chciała... a KARMA WRACA! kocham swoich rodziców nad życie, rozumiemy swoje błędy i potrafimy sobie wybaczać ale od tamtych osób się odcinam. cóż ja mam czuć do "kobiet", które chcą zniszczyć cudzą rodzinę? to musi kiedyś do nich wrócić: ( Życzę Wam abyście nigdy takiej osoby na drodze swojej nie spotkalismile - napisała Doda na Facebooku.

Ma rację, czy nie? Jak to oceniacie?
Obserwuj wątek
    • marantisa Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 20.12.12, 23:28
      podpisuje się obiema rękoma!
    • trinity_0308 Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 20.12.12, 23:59
      janzuszek napisał:

> a KARMA WRACA!

Nie wiem czy wraca, może tak, może nie.
      Bez względu na to ja pomagam swojej przyrodniej siostrze, bo... jest siostrą? bo chcę komuś pomagać, więc wybieram ją, zamiast obcych osób? bo wydaje mi się, że tak jest słusznie? nie wiem, ale po prostu pomagam.

Oczywiście nikt nie musi i każdy ma prawo do własnych decyzji. Na pewno nie można negatywnie oceniać Dody, że nie chce się angażować w życie tamtych osób. Każdy ma prawo do własnych uczuć i emocji.

• facettt dziwnym trafem miewamy podobne poglady... 21.12.12, 15:08
        trinity_0308 napisała:
        > Bez względu na to ja pomagam swojej przyrodniej siostrze, bo... jest siostrą? b
        > o chcę komuś pomagać, więc wybieram ją, zamiast obcych osób?

dziwnym trafem miewamy czesto podobne poglady... smile
        otoz to. nie ma obowiazku utrzymawania z nia kontaktow, ale jezeli czlek ma wole pomocy innym, to lepiej pomagac pol-siostrze, niz komus obcemu chyba...
        • marantisa Re: dziwnym trafem miewamy podobne poglady... 21.12.12, 16:23
          To sa zobowiazania ojca Dody, nie jej! Ona z łajdusem do łózka nie szła i nie ma obowiązku łozenia na ich bękarta!
          • facettt czy Ty, kutwa... 21.12.12, 16:33
            marantisa napisał:
            > To sa zobowiazania ojca Dody, nie jej! Ona z łajdusem do łózka nie szła i nie
            > ma obowiązku łozenia na ich bękarta!

czy Ty, kutwa, umiesz czytac ze zrozumieniem ?
            Czy ktos tu mowil o obowiazku i zobowiazaniach, czy o mozliwosci dobrowolenej pomocy, jak Trini, ze sie wp... miedzy wodke, a zakaske ?
      • ssssuper_kochanka Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 16:45
        trinity_0308 napisała:

> Oczywiście nikt nie musi i każdy ma prawo do własnych decyzji. Na pewno nie moż
        > na negatywnie oceniać Dody, że nie chce się angażować w życie tamtych osób.

Ci ty nie powiesz TŁUMOKU? big_grin
        Boisz się napisać, że Doda jest chora z zazdrości, bo pewnie ją partner życiowy zdradza? Przecież takie jest twoje zdanie na temat ludzi, którzy podobnie jak Doda nie popierają kurwiszonów polujących na żonatych chłopów, rozbijających rodziny, zabierających dzieciom ojców i żonom mężów.
        Nie dość, że lafirynda to jeszcze śmierdzący tchórz.

Dodę w 100% popieram i na temat łajdactwa z żonatymi i dzieciatymi mam takie samo zdanie jak ona. Dlaczego ma teraz pomagać jakiejś szui bez zasad moralnych i jej bachorowi. Przecież wstyd to znać.
        • facettt pamietaj, dzidziu: kochanka jest DOBREM. 21.12.12, 17:03
          ssssuper_kochanka napisał(a):
          jak zwykle, byle co.

pamietaj dzidziu: Kochanka jest DOBREM. - w kazdym razie dla posiadajacego ja meza.
          inaczej przeciez by sie o nia nie staral i nie ponosil wszystkich tych uciazliwosci zwiazanych z ukrywaniem romansu.
        • trinity_0308 Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 17:12
          Co ja myślę na temat Dody to jest zupełnie inna historia i nie ma związku z tematem.
          A to że nie chce pomagać przyrodniej siostrze, to jest jej sprawa i można się z tym zgadzać albo nie, ale myślę, że trzeba rozumieć.
    • iron_man0 Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 09:38
      ona zna tylko wersje swojego tatusia a jaka jest wersja tamtej kobiety?
      • krokodil123 Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 14:18
        Ja tylko powiem że jaka by nie była wersja tej kobiety to ona spała z ojcem Dody a nie z Dodą.
        Nie podoba mi się wypowiedź Dody, ale jeszcze bardziej wymiganie się od odpowiedzialności ej ojca.
        Biedaczek......lansować się w TV można, muskuły podrajane na odżywkach i smacznego wartościowego białka chętnie pokazuję. A dziecku mizerne alimenty jak dziad.

• iron_man0 Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 16:32
          mnie rowniez sie nie podoba jej wypowiedz.
          wine za romans ponosza oboje, gdy tymczasem jej tatus wychodzi na niewiniatko.
          z ciekawosci poszukalem sobie tego tematu, gdzie w artykule bylo zdjecie jej rodzicow. nie podoba mi sie ten caly Rabczewski. Taki podstarzaly PLAYBOY. taki cwaniaczek z mordy.
    • janzuszek Re: Jak Doda ocenia byłą kochankę swego ojca... 21.12.12, 20:16
      Moim zdaniem Dody pieniądze, Dody wola i NIC jak nie chce robić nie musi.
      Ale swoją drogą okropnie przysrała małej. Chyba trudno jest czytać o tym jak własna matka nogi rozstawia i że jest nieślubnasad
      Cóż będąc kochanką chyba trzeba brać pod uwagę ,że los różnie może się potoczyć
      • facettt sluszna uwaga... 21.12.12, 20:21
        janzuszek napisał:
        Cóż będąc kochanką chyba trzeba brać pod uwagę ,że los różnie może się potoczyć

sluszna uwaga...
        tyle, ze dotyczy ona WSZYSTKICH:

zon
        prostytutek
        policjantow
        i politykow
        - by wymienic tylko przypadkowe kategorie.
    • janzuszek Re: Tata na minus 22.12.12, 14:25
      Chyba największym winnym w tej historii jest tata Rabczewskisad
      www.pomponik.pl/plotki/news-oto-przyrodnia-siostra-dody,nId,764229
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka