Dodaj do ulubionych

skok w bok

28.07.14, 21:34
Od dłuższego czasu bujam się wte i wewte z myślami, że chciałbym zdradzić swoją dziewczynę.
Jestem z nią już od ponad roku, dogadujemy się świetnie ale chciałbym jakiejś odmiany. Zaczyna mnie już nudzić seks z nią i chciałbym znów przespać się z inną kobietą. Pomimo skoku w bok nadal chciałbym być z nią.
Obserwuj wątek
    • enith Re: skok w bok 28.07.14, 22:44
      Ale w czym konkretnie problem?
      • facettt plcie mu sie pewnie pomylily... 29.07.14, 07:33
        jak panienka z Internatu:

"chcialabym, ale boje sie"...
        • agus-ia76 Re: plcie mu sie pewnie pomylily... 29.07.14, 10:06
          big_grin
    • jazdradzana Re: skok w bok 30.07.14, 15:29
      Jeżeli będziesz jako oszust czuł się dobrze, to co się zastanawiasz.
      zdradzana.blogspot.com
      • facettt bzdura... 30.07.14, 16:44
        bzdura - nikt nie czuje sie dobrze jako oszust - bo to jest dyskomfort.

jezeli jednak sie zdradza, to znaczy, ze korzysci tego procederu przewyzszaja straty.
        ale jak to w zyciu: cos za cos.
        • insolent.w Re: bzdura... 30.07.14, 20:24
          Poczucie gorszości mija z pierwszym prysznicem. Wracasz do rzeczywistości wzbogaconej o to czego brakuje Ci w łóżku z obecna dziewczyną. Nawet jeżeli bym ją zostawił dla tej, z którą ją zdradziłem to będzie tak, że za pół roku nuda znów wróci i znów będę szukał czegoś innego, intrygującego, nowego. I takie błędne koło...
          • facettt dlaczego bledne... ? 31.07.14, 08:23
            insolent.w napisał(a):
            . I takie błędne k oło...

dlaczego bledne... ?
            przy dziesiatej babie to poszukiwanie Ci sie po prostu znudzi i zostaniesz.
    • zajonc.o.poranku Re: skok w bok 31.07.14, 11:32
      Jak już zdradzisz i napadłyby Cię ewentualnie wyrzuty sumienia to morda w kubeł i ani słowa dziewczynie. Męcz się sam.
      • insolent.w Re: skok w bok 31.07.14, 19:03
        dzięki za radę! uwierzysz że też tak pomyślałem!big_grin
      • obrotowy Ale... 31.07.14, 19:50
        zajonc.o.poranku napisał:
        i napadłyby Cię ewentualnie wyrzuty sumienia to morda w kubeł
        > i ani słowa dziewczynie.

jasne.
        ale jak nie napadaja cie te wyrzuty - to pochwal sie kolegom przy pivie - jak bylo.

radoscia trza sie dzielic.

(tylko takim, ktorzy nie znaja Twojej dziewczyny)
    • makinetka82 Re: skok w bok 05.08.14, 15:19
      Lepiej byś zrobił gdybyś ją zostawił, serio. Nic nie straci, bo po co jej takie kompletne zero i sk...syn?
      • obrotowy nielogiczne 05.08.14, 16:04
        makinetka82 napisała:
        > Lepiej byś zrobił gdybyś ją zostawił, serio.

- nielogiczne.
        dla niego nie lepiej, bo gdyby bylo lepiej - toby juz to zrobil.
        a dla niej bez roznicy - jak o tym nie wie.

Nic nie straci, bo po co jej takie kompletne zero i sk...syn?

- jak wyzej.
      • dziewczyna3433 Re: skok w bok 09.08.14, 03:03
        Skąd wiesz ze jest kompletnym zerem? Skąd ten pomysł? Chyba nie widziałaś zer i sk...now smile
        • makinetka82 Re: skok w bok 11.08.14, 22:58
          Jak ci się trafi facet, który na zimno na forum będzie rozważał, czy będąc z tobą w związku bzyknąć inną, to błagam, odśwież ten wątek i napisz, czy dalej uważasz, że to nie sk...syn .
          • dziewczyna3433 Re: skok w bok 12.08.14, 14:18
            Przecież nie będę o tym wiedziała. Inaczej by był imbecylem.
            • dziewczyna3433 Re: skok w bok 12.08.14, 14:19
              Pożatym tez rozważam skok w bok. Tylko się nie załamuj wink
              • makinetka82 Re: skok w bok 14.08.14, 22:22
                A, to wiele tłumaczy... współczuję.
    • zebo3 Re: skok w bok 09.08.14, 07:17
      Klasyczne i jak najbardziej normalne. Z naszego, męskiego, naturalnego, podświadomego, z którego zdajemy sobie sprawę mniej lub bardziej - miejsca w tych sprawach. Potrzebujesz nowych i odmiennych doznań z inną kobietą. A więc innych pocałunków, innego dotyku i zapachu, innych pieszczot. Jest to najbardziej normalne i niektórych dręczą wyrzuty ale najważniejsze jest to że umiesz o tym napisać i zastanowić się na forum dla kochanek. Piszesz "znów przespać", czy to znaczy że już się to przydarzyło?
    • marcinm31 Re: skok w bok 16.08.14, 22:53
      Kolego - zagubisz się i będziesz miał problemy. Lepiej skończ jedno i zacznij drugie. Póki nie jesteś żonaty niby wszystko Ci wolno (Dostojewski pisał że „jeżeli Boga nie ma, to wszystko wolno”wink, ale lepiej zamknij jeden rozdział i zacznij drugi. To naprawdę zaoszczędzi Tobie komplikacji. Z drugiej strony powiem Ci tak - mam już swoje lata, i miałem wiele kobiet, i zapewniam Cię ze pod względem ich fizyczności są takie same. W intelekcie zaś można przebierać. Jeśli masz współbrzmiącą z Tobą intelektualnie partnerkę, zdradzanie jej odradzam. Ostatecznie pójdź do agencji, ale kaca moralnego i tak będziesz miał.
      • donmarek Re: skok w bok 17.08.14, 08:50
        Zagubić się od jednego razu? Dlaczego? A czy zmiany/zamiany partnerek/partnerów - nie żon/mężów - na nowe, to rozwiąznie lepsze? W czym lepsze? Nikogo nie rani? Partnerstwo miast małżeństwa i wszystko wolno?
        Jak świat światem, sex "pozazwiązkowy" był, jest i będzie. ZAWSZE. Tak natura nas stworzyła. A czy partner/partnerka się o tym dowie to już ... A czy jest to dobre, to już temat na inne rozważania.
        I jeszcze jedno, fizyczność kobiet ... dla mnie każda kobieta jest inna. Ma w sobie coś naprawdę niepowtarzalnego. I czego nie miała poprzednia, ani nie będzie miała następna. I dlatego wciąż ... I chyba taka sama sytuacja jest i z drugiej, czyli kobiecej strony.
        ps
        co do wieku i doświadczenia ... mój młodszy syn jest o ładnych kilka lat starszy do Ciebie! wink
        • dziewczyna3433 Re: skok w bok 18.08.14, 00:55
          Popieram smile Wszystko trzeba robić z głowa porostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka