26.11.15, 17:41
Czesc. Od tygodnia zmagam sie z cięzką depresją. Byłam z chłopakiem 3 lata i wszystko układało nam się pięknie, bez żadnego cienia wątpliowści.
W zeszłym tygodniu coś mnie podkusiło, żeby sprawdzić jego facebooka po tym jak znalazłam to: www.youtube.com/watch?v=wLK5CKHDYxo
Okazało się, że od pół roku spotykał się z moją najlepszą przyjaciółką za moimi plecami! Najbardziej zabolało mnie to jak oni mogli tak
łatwo to ukrywać. Nie daje sobie rady i chce o nim zapomnieć. Jak wyciszyć swoje myśli?
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: Zdrada ! 27.11.15, 00:09
      Kochana to nie to forum poczytaj tematykę , tu ewentualnie twoj facet moze dostać pochwałe ,ze tak długo sie ukrywał, lub rady jak to zdradzać dyskretnie.

Pocieszające jest to ze to tylko chłopak znajdziesz i niego nowego lepszego. Uszy do góry.
    • facettt No i co ? 27.11.15, 04:35
      Mamuska ci juz doradzila.

a od siebie dodam:

nie trzepac telefonow, SMS-ow , facebokow i innych rzeczy.

to prywatna sprawa kazdego.
      • makinetka82 Re: No i co ? 31.03.16, 16:39
        >to prywatna sprawa kazdego

zaś w prywatnym interesie autorki wątku jest raczej wiedzieć, czy jej facet puka na boku obce panny... mylę się ?
        • facettt mylisz sie. 01.04.16, 09:24
          makinetka82 napisała:
          > zaś w prywatnym interesie autorki wątku jest raczej wiedzieć, czy jej facet puk
          > a na boku obce panny... mylę się ?

mylisz sie.
          w Naturze nic nie ginie.
          - puka, czy nie - ogolny bilans i tak wychodzi na Zero.
          • koszmarna.baba Re: mylisz sie. 01.04.16, 14:15
            To Ty się mylisz facettt. Bo jak ją zarazi jakimś syfem czy innym aidsem to JEJ bilans będzie bardzo na minus.
            • facettt nadal mylisz sie. 06.04.16, 13:19
              nie mam na mysli pomylonych - czyli niby "wiernych" - ale na delegacji cos im wskoczylo w oko...

- bo to nie moja broszka.

mam na mysli normalne romanse - czyli druga kobiete (te na boku)
              i wtedy ryzyko np. HIVa jest o wiele mniejsze, niz poprzez przypadkowe kontakty.
    • elvis.alive Re: Zdrada ! 27.11.15, 11:49
      Zapisz się do psychologa, on ci pomoże
    • dorota_w_krainie Re: Zdrada ! 12.01.16, 23:19
      ciesz się, że dowiedziałaś się teraz, a nie z gromadką dzieci przy spódnicy tongue_out
      gościu to ch.
      lubię takich z braku laku
    • aoala Re: Zdrada ! 05.04.16, 07:54
      z czasem przejdzie wink będzie następny tongue_out
    • specjalistka-od-zdrad-detektyw Re: Zdrada ! 23.05.16, 23:53
      Zapraszam do skorzystania z usług Kobiety Detektyw - www.kobieta-detektyw.waw.pl
      Specjalistki od zdrad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka