Dodaj do ulubionych

Zdrada kochanka

19.02.21, 22:47
Hej. Sytuacja jest dość nietypowacrying od pięciu lat byłam ta trzeciacrying oboje mamy rodziny i ja nie chciałam zdecydować się na odejście id męża, choć ON bardzo nalegałcrying W zeszłym roku zorientowaliśmy się ze żona mojego kochanka go zdradzasad zaczął szaleć, szpiegować ja ... ja w tym wszystkim tkwiłam i wspierałam go... po czym pod koniec roku w listopadzie napisał mi wiadomość ze chcąc zemścić się na żonie poznał kogoś i przez trzy miesiące zdradzał mnie i Żonęcrying z trzeciacrying( co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: Zdrada kochanka 22.02.21, 03:47
      On ciebie nie zdradzał jedyną osobę jaką zdradzał jest żona.
      • obrotowy Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 27.02.21, 19:00
        3-mamuska napisała:
        On ciebie nie zdradzał jedyną osobę jaką zdradzał jest żona.

mamuska, milo sie czasem z Toba zgodzic.

Pan nie obiecywal swojej kochance wiernosci - wiec i nie ma zdrady.
        • 3-mamuska Re: Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 01.03.21, 16:59
          No widzisz czasie się udane.

W sumie nie wiemy co pan tak jej naobiecywał faktem jest ze wierność ślubował tylko żonie.
          • stasi1 Re: Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 09.03.21, 08:43
            Kochance też może ślubował(mniej oficjalnie) że będzie ją zdradzał tylko z żoną.
            • obrotowy Re: Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 11.03.21, 18:02
              stasi1 napisał:
              > Kochance też może ślubował(mniej oficjalnie) że będzie ją zdradzał tylko z żoną

tego nie ma co obiecywac - bo to raczej oczywiste..
            • 3-mamuska Re: Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 12.03.21, 00:26
              stasi1 napisał:

> Kochance też może ślubował(mniej oficjalnie) że będzie ją zdradzał tylko z żoną
              > .

Sorry ale żona na ślubowanie i obietnice ma papier w urzędzie wiec... ona dostanie pół majtku czy alimenty w razie „w” obietnice kochanki są patykiem po wodzie pisane.
              A niesety skoro facet przysięgał i zdradza czyli ufać mu nie można wiec „obiecanki cacanki a głupiemu radość”

Kto to ufa facetowi który zdradza i okłamuje żonę 🙄
              • stasi1 Re: Zdrada kochanka - nie istnieje cos takiego. 18.04.21, 08:53
                Jednak są tacy a dokładnie takie. Bo żonę można zdradzać ale po co zdradzać kochankę?
    • bylamjelonkiem Re: Zdrada kochanka 18.03.21, 13:47
      Ach, temat zdrady jest mi niestety zbyt dobrze znanysad To wielka trauma, którą pogłębia jeszcze przerzucanie winy na osobę zdradzoną. Ale wygrzebałam się z tego, chociaż wymagało to dużej pracy - głównie nad sobą...
      Jeśli nie maci nic przeciwko i nie potraktujecie tego jako spam to zapraszam na bloga na którym opisuję swoje doświadczenia, dopiero wystartowałam ale mam nadzieję, że pomoże on tym, którzy są na początku tej strasznej drogi..
      bylamjelonkiem.blogspot.com
    • l.george.l Re: Zdrada kochanka 21.03.21, 13:17
      Podziwiam i zazdroszczę. Choćbym nie wiem, jak się starał, to na trzy nie znalazłbym czasu.
      • j-k bo to sa bzdury. 22.03.21, 21:56
        l.george.l napisał:
        > Podziwiam i zazdroszczę.
        Choćbym nie wiem, jak się starał, to na trzy nie znalazłbym czasu.

bo to sa bzdury i bajki..

zonaty czlowiek (viem, bo znam)

znajduje poza zona i rodzina - czas - na tylko JEDNA kochanke.

• pardonsik Re: bo to sa bzdury. 25.06.21, 02:46
          j-k napisał:

> l.george.l napisał:
          > > Podziwiam i zazdroszczę.
          > Choćbym nie wiem, jak się starał, to na trzy nie znalazłbym czasu.
          >
          >
          > bo to sa bzdury i bajki..
          >
          > zonaty czlowiek (viem, bo znam)
          >
          > znajduje poza zona i rodzina - czas - na tylko JEDNA kochanke.
          >
          >
          Żonaty , pracujący , uczciwy - tylko jedną … big_grin
          • mejka111 Re: bo to sa bzdury. 27.06.21, 07:31
            "Zdradzić kochankę z kochanką". To już z dużo. Musiałabym odejść na twoim miejscu. 😔
          • j-k Re: bo to sa bzdury. 04.07.21, 11:10
            pardonsik napisała:
            > Żonaty , pracujący , uczciwy - tylko jedną … big_grin

nikt tu o uczciwosci nie pisal - tylko o ograniczonym limicie czasowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka