13.11.23, 20:48
Zakonczylam swój romans i poczulam spokój. Może przyjdzie kryzys ale nie ma odwrotu. Pracowałam nad tym wiele miesięcy i już są inne emocje. Trudno było z tego zrezygnować. Musiało się kiedyś skończyć. Było różnie,raz cudownie jak i ..ujowo. I to drugie przeważało niestety. Teraz czas na nowe.
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Koniec m 14.11.23, 10:24
      Trzymam kciuki aby już bez kryzysów było i żeby już nastał spokójwink
      Pozdrawiam
      • naiwna11 Re: Koniec m 14.11.23, 18:35
        Dziękuję. To było nieuniknione bo takie było założenie. Ja chcę kogoś kto będzie miał czas dla mnie a on miał go bardzo mało. Nie było w czym tkwić. A czas leci. I ja tobie życzę jak najlepiej. Będę tu zaglądać 😀 i wspierać bo wiem jakie to ważne .
    • stasi1 Re: Koniec m 14.11.23, 20:27
      Skoro się zakończył zły związek to lepiej dla ciebie. Miejmy nadzieje że następny będzie zdecydowanie lepszy
      • naiwna11 Re: Koniec m 14.11.23, 20:42
        Miał i też dobre strony. Cieszę się że to moja decyzja. Dobrze że nie było najlepiej ,to mniejsza strata. Inaczej by było szkoda. Myślę że on jest bardziej stratny. Ale naprawdę życzę mu jak najlepiej.
        • eagle.eagle Re: Koniec m 15.11.23, 20:26
          Jakby było najlepiej i dobrze to byś nie kończyła.
          • naiwna11 Re: Koniec m 15.11.23, 21:39
            To był przypadek ,nie interesowały mnie takie znajomości. Wyszło jak wyszlo.W sumie od początku zastanawiałam się jak z tego wyjść. A później przyszly uczucia i klops. Dużo by tu pisać bo cała historia ale uważam że wszystko jest po coś. W gruncie rzeczy nowe doświadczenie. Teraz to jest już spokój ale było ciezko. Ty chyba masz trudniej choć jesteś szczęśliwa teraz. Tylko co dalej. Ja wiedziałam jak to się skończy. I to bardzo pomaga. Wiedziałam co mam robic. I dużo nie traciłam. Teraz to jestem mądra ale jak bylo to tylko ja wiem.
            • eagle.eagle Re: Koniec m 15.11.23, 22:04
              Nie wiem jak u mnie się to skończy ... I czy mam trudniej. Wydaje mi się że nie. Chyba jestem przygotowana na to że tak jak jest teraz to już będzie do końca ... A przynajmniej przez długie lata, o ile się wcześniej nie skończy, ale mam nadzieję że nie.
              On coraz częściej mówi, jednoznacznie, że ma nas obie, i że nawet obie nas kocha i on tak chce aby tak było jak jest teraz.
              I ja chyba też tak wolę. Żyję jak chcę, jestem przy dzieciach (już dorosłych ale jednak), kotach.
              Na codzien tęsknimy , piszemy jak bardzo, co w sobie kochamy i za co się cenimy i jest super. Jakbyśmy mieszkali razem pewnie już by tego nie było.
              Trzymaj się i spokoju ducha życzę.
              • naiwna11 Re: Koniec m 16.11.23, 19:54
                Jak jesteś szczęśliwa to dobrze. I chyba oto chodzi. Nie wiem czy bym tak potrafiła ale każdy jest inny. Jak jest wam tak dobrze,to niech będzie. Trzymaj się cieplo i też życzę spokoju.
        • stasi1 Re: Koniec m 18.11.23, 11:25
          Gdyby nie miał dobrych stron pewnie byś w niego nie weszła
          • naiwna11 Re: Koniec m 18.11.23, 16:10
            To prawda Byliśmy zieloni w tych sprawach ,bez doświadczenia i i dlatego czasami było źle. Chęci były większe niż możliwości. Obydwoje mamy z tego lekcje. W sumie nikomu nie stała się krzywda i to najważniejsze
            • stasi1 Re: Koniec m 19.11.23, 10:56
              Może poza jego żoną
              • naiwna11 Re: Koniec m 19.11.23, 11:26
                Nie. Wbrew pozorom czasami zyskują. Ale też niektóre się o to proszą.
                • dolasuznowu Re: Koniec m 31.12.23, 22:05
                  Jak się czujesz Naiwna ? U mnie podobna sytuacja. Już miesiąc nie jesteśmy razem uczucia jakie u.mnie przeważają to złość, trochę smutku też jest. Jestem zadowolona że swojej decyzji, myślę z każdym dniem będzie lepiej.
                  • naiwna11 Re: Koniec m 01.01.24, 11:39
                    Różnie to jest. Byłam na to gotową. Takie relacje wiążą ludzi i napewno nie jest łatwo. Wzięłam pewne sprawy na rozum i wiem że do niczego to nie prowadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka