Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 14:54
    brawo Marat!!! jak ja nie trawie tego Roddicka
    Obserwuj wątek
      • Gość: marcin Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: 217.153.6.* 27.01.04, 15:55
        ciekawe czy Safina stac na zwyciestwo z Agassim. kiedys w finale
        US Open rozniosl Samprasa, ale potem dal d...w finale Australii
        przeciwko szwedowi-meteorytowi
        osobiscie wolalbym final Agassi-Federrer czyli
        Agaś - najwybitniejszy z obecnie grajacych tenisistow kontra
        Federer - najlepszy w tej chwili na Ziemi, wielki stylista
        i zeby zagrali piekny final
        • dariaw1 Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka 27.01.04, 22:10
          nie przecze ze agassi dokonal wiele i ze jest niezwyklym tenisista ale ja
          wolalabym zeby to safin do finalu doszedl i tam sie zmiezyl z federerem wtedy
          zobaczymy na ile ich stac, federer gra teraz nieziemski tenis ale chyba dobrze
          wiemy jak potrafi safin grac jak nie teraz to juz niedlugo zobaczymy jego
          nieziemski i nieosiagalny dla innych tenis czekam niecierpliwie
      • Gość: MoniQuae Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 17:02
        wal sie ty krowo śmierdząca! nie można tak o nim pisać, w koncu
        jest najlepszym i najprzystojniejszym tenisistą sezonu 2003 i
        wszystkich następnych aż do 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Yousef Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: 213.17.228.* 28.01.04, 09:37
          Chyba se jaja robisz... Roddick jest przystojny? masz jakiś zboczony gust
          koleżanko!
          Koleś mnie wkurwia bo cały czas kłuci się z sędziami, coś mu się zawsze nie
          podoba. Dobrze że Marat pokazał gdzie jest jego miejsce,
          • Gość: fanka tenisa Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:48
            To czy Roddick jest przystojny to rzecz gustu. To po pierwsze.
            Po drugie - to co piszesz o Roddicku, dokładnie o jego zachowaniu,
            jest zgodne z prawdą, ale z z "przeterminowaną". Od kiedy trenerem
            Roddicka jest Brad Gilbert jego zachowanie na korcie zmieniło się
            o 180 stopni. Widziałeś Youselfie mecz Roddicka z Maratem? Nie przypominam
            sobie aby Roddick rzucał rakietą, darł się na wszystkich, jeśli już wchodził
            w duskusję z sędzią to tylko wtedy gdy był pewny swoich racji (a przy powtórkach)
            było widać, że racja była po jego stronie i to jego skrzywdzono).
            I co najważniejsze sam przyznał punk Maratowi (2x) mimo, że sędzia liniowy
            wywołał aut na niekorzyść Marata. To się nazywa gra fair i sportowe zachowanie.
            Ale rozumiem, że pałasz uprzedzeniem do Roddicka i żadne argumenty nie będą
            w stanie Ciebie przekonać.

Co do spotowego poziomu gry Marat wzniósł się na wyżyny. Co jest niewątpliwie
            godne podziwu po tak długiej nieobecności na kortach. Roddick, który był
            zdecydowanie szybszy przegrywał w końcówce meczu ważne piłki. Brawa dla Marata.
      • Gość: kataryna Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 18:04
        Mój ulubieniec wraca do formy :)
        Safin-Agassi, będzie ciekawie, mam nadzieję, że Marat wygra.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka