Gość: swerd IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 14:54 brawo Marat!!! jak ja nie trawie tego Roddicka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: 217.153.6.* 27.01.04, 15:55 ciekawe czy Safina stac na zwyciestwo z Agassim. kiedys w finale US Open rozniosl Samprasa, ale potem dal d...w finale Australii przeciwko szwedowi-meteorytowi osobiscie wolalbym final Agassi-Federrer czyli Agaś - najwybitniejszy z obecnie grajacych tenisistow kontra Federer - najlepszy w tej chwili na Ziemi, wielki stylista i zeby zagrali piekny final Odpowiedz Link Zgłoś
dariaw1 Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka 27.01.04, 22:10 nie przecze ze agassi dokonal wiele i ze jest niezwyklym tenisista ale ja wolalabym zeby to safin do finalu doszedl i tam sie zmiezyl z federerem wtedy zobaczymy na ile ich stac, federer gra teraz nieziemski tenis ale chyba dobrze wiemy jak potrafi safin grac jak nie teraz to juz niedlugo zobaczymy jego nieziemski i nieosiagalny dla innych tenis czekam niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoniQuae Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 17:02 wal sie ty krowo śmierdząca! nie można tak o nim pisać, w koncu jest najlepszym i najprzystojniejszym tenisistą sezonu 2003 i wszystkich następnych aż do 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yousef Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: 213.17.228.* 28.01.04, 09:37 Chyba se jaja robisz... Roddick jest przystojny? masz jakiś zboczony gust koleżanko! Koleś mnie wkurwia bo cały czas kłuci się z sędziami, coś mu się zawsze nie podoba. Dobrze że Marat pokazał gdzie jest jego miejsce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka tenisa Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:48 To czy Roddick jest przystojny to rzecz gustu. To po pierwsze. Po drugie - to co piszesz o Roddicku, dokładnie o jego zachowaniu, jest zgodne z prawdą, ale z z "przeterminowaną". Od kiedy trenerem Roddicka jest Brad Gilbert jego zachowanie na korcie zmieniło się o 180 stopni. Widziałeś Youselfie mecz Roddicka z Maratem? Nie przypominam sobie aby Roddick rzucał rakietą, darł się na wszystkich, jeśli już wchodził w duskusję z sędzią to tylko wtedy gdy był pewny swoich racji (a przy powtórkach) było widać, że racja była po jego stronie i to jego skrzywdzono). I co najważniejsze sam przyznał punk Maratowi (2x) mimo, że sędzia liniowy wywołał aut na niekorzyść Marata. To się nazywa gra fair i sportowe zachowanie. Ale rozumiem, że pałasz uprzedzeniem do Roddicka i żadne argumenty nie będą w stanie Ciebie przekonać. Co do spotowego poziomu gry Marat wzniósł się na wyżyny. Co jest niewątpliwie godne podziwu po tak długiej nieobecności na kortach. Roddick, który był zdecydowanie szybszy przegrywał w końcówce meczu ważne piłki. Brawa dla Marata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Australian Open: Safin wyeliminował Roddicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 18:04 Mój ulubieniec wraca do formy :) Safin-Agassi, będzie ciekawie, mam nadzieję, że Marat wygra. Odpowiedz Link Zgłoś