Gość: rd Re: Czemu Rutkowski boi się telewizji ? IP: *.range217-44.btcentralplus.com 22.02.04, 14:11 Mlody, niesmialy.. Pierwszy raz media sie nim tak nachalnie interesuja itp... Gdybym mial odpowiadac na niedowarzone pytania tez bym sie bal.... ze nie zdzierze i hukne jednego z drugim w niewydarzona gembe :))))Bardzo dobrze ze sie boi, moze go te hieny dziennikarskie nie zezra...Dobrze ze na swoje nastoletnie barki nie pozwala sobie wsiasc bandzie nieudacznych amatorow mieniacych sie "redaktorkami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Czemu Rutkowski boi się telewizji ? IP: *.chello.pl 22.02.04, 15:14 gdybym miał rozmawiać z takim głąbem jak Kurzajewski, to też bym uciekał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzajewski Bazyliszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 17:43 Bazyliszku ty jesteś głąmbem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_rider Re: Bazyliszku IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.02.04, 17:59 Gość portalu: Kurzajewski napisał(a): > ...jesteś głąmbem. Ty też - ortograficznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Bazyliszku IP: *.chello.pl 22.02.04, 18:17 Gość portalu: Kurzajewski napisał(a): > Bazyliszku ty jesteś głąmbem a co to znaczy "głąmb"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney .. IP: 217.153.143.* 23.02.04, 00:32 no ja wlansie nie rozumiem co jest takiego fajnego i rozwijajacego w wywiadach kurzajewskiego ze asz on musi je robic , to totalne dno ten chlop , i ta jego czapka , rany , na miojescu rutkowskiego tez bym dziada olal , zreszta moze to nie bylo olanie ale poprostu nie mial ochoty a kurzaj chcial zrobic swoj kolejny genialny wywiad w stylu , ladny skok - no , jak to sie robi - no skacze , a cha - dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzajewski Re: Czemu Rutkowski boi się telewizji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:20 Ch..ja słyszę !!! he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Czemu Rutkowski boi się telewizji ? IP: *.intratel.com.pl 23.02.04, 15:17 Ja choć mam swoje lata, zachowywałbym sie podobnie jak Rutkowski, też nie cierpie być na świeczniku, odpowiadać na debilne czasami pytania, mieć później problemy z tym że jakieś ciołki zaczną sie czepiać słów które wypowiedzieć można przed kamerami. Poza tym ułatwianie życia dziennikarzom, to nie jest to na czym powinno Mateuszowi specjalnie zależeć. Mateusz chłopie, jeśli to czytasz, to po prostu skacz dobrze!! A już dla mnie możesz omijać wywiady z daleka szerokim flopem. A jeślli pmw17 zależy na plotach, niech sobie może zacznie oglądć Oprah Winfrey albo czytać "na gorąco". Mateusz, powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Czemu Rutkowski boi się telewizji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 18:53 Zaden normalny człowiek ni chciałby odpowiadac na debilne pytania kurzajewskiego Odpowiedz Link Zgłoś