Gość: antylistek ukarac uefa IP: *.146.234.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.11, 00:24 trzech sedziow ktorzy byli na polowie lecha podczas 2 bramki nie widzialo kilkumetrowego spalonego?to kpina.uefa powinna ukarac sama siebie.jezeli 5 sedziow przerasta poprawne poprowadzenie meczu to niech przy kontrowersjach zrobia tak jak w tenisie.ile jeszcze lat to sedziowie beda wygrywac mecze a nie zawodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 00:55 Józefie przepraszam, miałeś rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 06:08 Smutno mi było oglądać tk złą grę Lecha....bez komentarza dalszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 07:17 Do tej pory kibicowałem wszystkim polskim klubom w pucharach. Jednak po tym jak Lech nie wyciągnął konsekwencji wobec bandyty plującego na innych kibiców, cieszy mnie ten wynik. Mam nadzieję, że w lidze i PP też nie wywalczy miejsca dającego możliwość gry w LE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.w90-13.abo.wanadoo.fr 25.02.11, 07:26 logiczne bo wybrali zle tory, zwrotnice byly zle ustawione,teraz pozostala liga i dlatego to wyeliminowanie moze wyjsc im na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyta1 Re: Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 07:29 . Popelina!!! Ale może przynajmniej kibice Lecha pobili jakieś kobiety na trybunach. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrewWA_WA Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 07:28 ledwo ciągną w lidze,co lepsze wyprzedali....czego innego się spodziewać..z tym składem to i Murihnio nic nie zrobi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Przepraszam, ale nie jestem w stanie kibicować 25.02.11, 07:52 drużynie, która nazywa się "kolejorz". Gdyby nazywała się "kolejarz", byłoby mi znacznie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Sporting Braga - Lech Poznań 25.02.11, 09:03 Lech miał przeciwnika podanego na złotej tacy, ale sabotaż Bakero spowodował, że odpadł w marnym stylu. Tego faceta chyba pogięło, teraz się nie dziwię, że Wojciechowski pogonił go z Polonii. Opamiętał się dopiero, jak już było za późno. Po korektach Lech grał już dużo lepiej, choć też słabo. Ale nawet taka gra jak w drugiej połowie wystarczyła by do wyeliminowania Bragi, bo nie było już takich błędów jak w pierwszej. Oczywiście, że Lech zasłużył na uznanie, że zaszedł tak daleko, ale gdyby odpadł z lepszym przeciwnikiem przyjęlibyśmy to bez żalu i pretensji. A tak?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaamicorz kiepski mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:52 Gdyby Braga grała zespołowo i poważnie , a sędzia był lepszy to byłby koorwa pogrom z 5-0 dla Bragi . Skończył się limit szczęścia z Baku i Turynu .Nie wychodziły strzały życia ani Rudniewowi ani Injacowi , Lech sądził że 5 minut gry zatrze marną grę przez 85 minut , ale się nie udało . Papapa amicorz Pozen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 09:09 WSTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z nieba sorry, ale limit cudow wyczerpany... IP: *.wask.wroc.pl 25.02.11, 09:15 ...i 'Spluwaczka Poznan' musial odpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sporting Braga - Lech Poznań IP: *.belchatow.vectranet.pl 25.02.11, 09:19 jeszcze tylko ten stadion powinni im zamknąć i bedzie swiety spokój Odpowiedz Link Zgłoś
progics Za wysokie progi 25.02.11, 10:07 na lisie nogi. Polska kopana jest mizerna. Odpowiedz Link Zgłoś