dorota_snooker 02.05.04, 12:31 Dla wszystkich zainteresowanych : 1.Żyję, temperatura w normie 2.Wypuścili mnie z izolatki 3.Zbieram się w sobie i idę do sąsiadki zarażać i poplotkować snookerowo 4.Trzymam kciuki za Ronnina D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 12:43 Fajnie, że już Ci lepiej. To pewnie od tego szprycowania. ;) Ja też chcę snookerową sąsiadkę! ;) A Ronnie pewnie wcale nie potrzebuje naszych kciuków. Ale i tak będziemy trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:05 Nooo. Wirusy nareszcie zrozumiały, gdzie ich miejsce ;))) Zdrowiej zdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:45 A nie mowilam,ze ci goraczka zejdzie na final ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:51 Mówisz, że gorączka też wyniku ciekawa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:53 Chyba nie tak bardzo ciekawa bo sobie poszla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:54 Może poszła do bukmacherów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 14:58 Ciekawe kogo obstawia? Jakby postawila na dotta to w przypadku jego zwyciestwa (?) moglaby sporo zarobic i sama sie utrzymywac a nie żerowac na zdrowiu innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 15:03 Podejrzwam, że może żerować również na Doroty gotówce... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.04, 15:10 paskudna zerujaca goraczka ;) a tak w ogole co mi tak wesolo jest :) powinnam posypac glowe popiolem i oglosic stan zaloby po porazce Stevensa... Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Stevens 02.05.04, 15:17 fabiana napisała: > paskudna zerujaca goraczka ;) a tak w ogole co mi tak wesolo jest :) powinnam > posypac glowe popiolem i oglosic stan zaloby po porazce Stevensa... Hehe...snookiereczek nareszcie pomszczony, lecz niestety Kropek i tak juz jakby przegrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Stevens 02.05.04, 15:21 coookie napisała: > fabiana napisała: > > > paskudna zerujaca goraczka ;) a tak w ogole co mi tak wesolo jest :) powin > nam > > posypac glowe popiolem i oglosic stan zaloby po porazce Stevensa... > > Hehe...snookiereczek nareszcie pomszczony, lecz niestety Kropek i tak juz jakby > > przegrał:) Ale mam nadzieję, że będzie się trzymał - ja chcę wszystkich obiecanych 35 - ciu frejmów! W końcu potem zapanuje posucha... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Stevens 02.05.04, 15:26 Coś nie ma chyba nadziei na 35, szkooooooda. Chyba, że Ronnie będzie miał ochotę dłużej pograć i pozwoli Kropkowi trochę powygrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Stevens 02.05.04, 19:07 Kazdy moze roznie patrzec na przegrana Stevensa...fani Huntera jako na pomszczenie snookiereczka...mnie tam jest szkoda mojego misia i czekam na nastepny sezon... Odpowiedz Link Zgłoś