Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T-Mobile Ekstraklasa. "Czerwona" Cracovia remis...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:01
    Liga jest słaba, a sędziowie jeszcze ten stan pogarszają.... Najpierw bramka po spalonym (w momencie strzału, po którym była dobitka Litwin był na spalonym), potem nieuznana prawidłowa bramka... coś za dużo przypadków przeciw Cracovii w tym sezonie (polecam analizę meczu otwarcia PGE na Lechii). Na koniec dodam że nie jestem kibicem craxy, po kilku latach zacząłem ponownie śledzić ekstraklasę ale po kilku kolejkach widzę, że szkoda prądu :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zwątpiony Re: T-Mobile Ekstraklasa. "Czerwona" Cracovia rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:24
        Skandal, czarna mafia ma się dobrze. Coś mi się widzi, że ZL znów kupuję.
      • bratstrach T-Mobile Ekstraklasa. "Czerwona" Cracovia remis... 26.08.11, 21:25
        Wojtek Kaczmarek - Śląsk Wrocław
        • Gość: jukaz Re: T-Mobile Ekstraklasa. "Czerwona" Cracovia rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 08:25
          Co Wojtek Kaczmarek... ?? Tak, był rezerwowym w Śląsku. Niezły bramkarz ale o klasę gorszy od Kelemana, w dodatku wychowanek Lecha.
          • Gość: jukaz Re: T-Mobile Ekstraklasa. "Czerwona" Cracovia rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 08:29
            Sorry, nie wychowanek ale sercem za Kolejorzem jak sam mówił. I tak Kelemenowi może buty czyścić.
      • Gość: gość o tym ze Dominik Gałkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 19:06
        dobijał z 2 metrowego spalonego, a ślepy "arbiter" bramkę uznał - dziennikarzełek Mariw oczywiście się nie zająknie.

o tym, że u tego ślepego pseudoarbitra jeden Murzyn wylatuje za kopnięcie chorągiewki - dziennikarzełek mariw wspomniał, ale o tym, że inny Murzyn może u tego ślepaka spod Ciechanowa bezkarnie kopać rywala w twarz - to już dziennikarzełek mariw nie napisze.

Wyborczej gratulujemy rzetelnych i obiektywnych dziennikarzełków sportowych. Ciekawe czy ci piszący w GW o polityce sa równie zdolni w wykręcaniu rzeczywistości
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka