Gość: HSV IP: *.physd.amu.edu.pl 14.03.02, 10:33 meczu decydującego o awansia? Jak tak to chętnie podsunę pewien pomysł o ile nie olejecie go z góry...nARA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: czy IP: *.icpnet.pl 14.03.02, 10:44 pomysłów jest sporo. Na razie to tajemnica ale...chętnie posłuchamy Twojej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV może się spodon IP: *.physd.amu.edu.pl 14.03.02, 12:43 proponuję aby każdy dostał wór na śmieci (biały albo niebieski) mały czy duży obojętnie, chociaż duży lepszy , nadmuchał go i machał. Tak jest na HSV i wygląda zajebiście! nie mów od razu, że to nie jest do zrealizowania. Worki moze da Rethman i Auchan.więcej pomysłów na skombinowanie nie mam, bo kupno przez Was pewnie nie wchodzi w rachubę. Na pewno jest to lepsze niż pocięta folia, którą każdy wkłada pod dupsko. nARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re:pomysł IP: *.cust.poz.supermedia.pl 14.03.02, 13:19 Podoba mi się...ja planuję przyleciec balonem.....oczywiście niebiesko-białym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: IP: *.physd.amu.edu.pl 14.03.02, 13:27 widac ze poza Bułgarską niewiele widziałeś...Lataj dalej tym balonem...a może kazdy z "wiary lecha" jest nadęty jak balon.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: IP: 217.96.35.* 14.03.02, 14:36 Eee, no Hamburczyk, nie nadymaj sie tak......Norwida tez docenili po smierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: IP: *.stacje.agora.pl 14.03.02, 14:41 Do Cromma i HSV - panowie, nie nadymajcie się tak, więcej luzu Do HSV - Wiara Lecha to nie jest ani określony jeszcze, ani tym bardziej skończony krąg ludzi. Jutro możesz być w nim też Ty, jeśli chcesz coś robić dla Kolejorza. Zapraszamy kolej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: IP: *.physd.amu.edu.pl 14.03.02, 14:47 Dzięki za zaproszenie ale nie wiem czy potrafię sie tak nadąć jak Cromm...Ale z miłą chęcią wam pomogę. Na razie mogę zaproponować kontakt z Lipczyńskim... pewnie mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 17:04 Gość portalu: HSV napisał(a): > Dzięki za zaproszenie ale nie wiem czy potrafię sie tak nadąć jak Cromm...Ale z > > miłą chęcią wam pomogę. Na razie mogę zaproponować kontakt z Lipczyńskim... > pewnie mało... HSV napisz na mejla jak mozemy sie spotkac? radost2001@poczta.gazeta.pl! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: Ha,ha IP: *.cust.poz.supermedia.pl 14.03.02, 19:34 Ha,ha co za koleś z tego Hamburczyka.....to moze polecisz ze mną tym balonem,co? Ja i nadęty.....zapewniłeś mi niezły ubaw na weekend.....normalnie dzieki... To kto ze mną poleci tym balonem,he ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: Ha,ha IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.03.02, 22:26 kurwa normalnie słoma z papci Tobie wyłazi palancie!!! Ale czego można wymagać od prostaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.03.02, 22:29 No pewnie ! Tylko jakoś waszych rewelacji nie widać oprócz ulotek...No ale pewnie szykujecie coś ekstra, coś co zadziwi cały świat...balony, serpentyny i wasz nadęty balon Cromm! rzeczywiście takiego debila jeszcze nie było na żadnym stadionie świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.futuro.pl 14.03.02, 23:06 Chodziło mi o kontakt z Lipczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: 15.03.02, 08:51 Gość portalu: HSV napisał(a): > No pewnie ! Tylko jakoś waszych rewelacji nie widać oprócz ulotek...No ale > pewnie szykujecie coś ekstra, coś co zadziwi cały świat...balony, serpentyny i > wasz nadęty balon Cromm! rzeczywiście takiego debila jeszcze nie było na żadnym > > stadionie świata... Uspokój się człowieku, bo cos mi się wydaje ,że Cromm robi dla Lecha "trochę" więcej niż wielu z nas i do tego bezinteresownie, więc może pochwal się swoimi osiągnięciami (co zrobiłes dla klubu, atmosfery na stadionie, organizowania wyjazdów itp) zanim zaczniesz kogokolwiek obrażać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: IP: 213.17.225.* 15.03.02, 17:05 dokladnie. przychodzi taki pierwszy raz na forum i od razu rozpoczyna sie awantura...panowie apeluje o spokoj. worki od smieci moze nie sa wcale takie obrzydliwe, ale ja bym ich do ust nie przylozyl:)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 18:44 HSV Cromem się nie przejmuj bo on nie jest tu od myślenia ani wyrażania opinii ogółu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re:Balon IP: *.cust.poz.supermedia.pl 15.03.02, 19:15 Ha,ha co za kolesie.....Wy wszysty oczywiście !! Guerra widzę,że zaprzyjaźnicie się z HSVem - to będzie długa gorąca miłość... Dobrze hamburczyku,że nie lecisz tym balonem bo tam nie ma miejsca dla ponuraków...tego palanta zaś sobie zapamiętam... Resztę pozd. i zapraszam na pokład balonu...pamiętajcie by wcześniej się nadąć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al bundy Re:ja wam powiem IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 20:50 pooglądajcie sobie ligi zagraniczne worki to dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re:ja wam powiem IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.03.02, 22:13 No znalazł się jedyny, który coś widział poza Bułgarską!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re:ja wam powiem IP: 62.233.187.* 16.03.02, 00:35 no nie tylko jeden:) do zobaczenia nad morzem, bedzie śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re:ja wam powiem IP: 62.233.187.* 16.03.02, 00:37 zapomnialem dodac, ze juz dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re:ja wam powiem IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 02:13 Cromm napisałem Ci kiedyś,że Twój dowcip mi nie odpowiada....radzę wyciągnąć wnioski..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto co jest grane??? IP: *.icpnet.pl 18.03.02, 10:15 no wlasnie, guerra - co jest grane:)? rozumiem, ze humor cromma moze ci nie odpowiadac, ale hsv faktycznie dosc ostro pogrywa jak na debiut na forum (pomijajac, czy pomysl jest oki czy tez nie - moim zdaniem oki). skad tyle negatywnych emocji u osoby bedacej w mojej opinii uosobieniem spokoju i wywazenia:)))??? pozdro. PS by the way - dlaczego spokojna dyskusja ponownie zamienila sie we zenujace obsrywanie??? panowie, wiecej spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: co jest grane??? IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 10:21 dzięki za poparcie! a czy zbyt ostro pogrywam? to zalezy od dyspozycji Cromma...ale chyba juz uszlo z niego powietrze...wiec bede mily :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctn Re: co jest grane??? IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 11:02 kurde ale jestescie susi.szczegolnie ten hsv z tymi swoimi wiejskimi pomyslami. wracaj na wies skadkoliek jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 09:50 najlepiej zaprosic kilka dziwek na murwae,jakis striptis na supkach,napewno by sciagnelo liczna widownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.futuro.pl 25.03.02, 10:15 Jakis dowcipniś sie pode mnie podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
andy02 Re: 25.03.02, 10:48 Gość portalu: xxx napisał(a): > Jakis dowcipniś sie pode mnie podszywa. Zgadza sie. Latwo poznac dowcipnisia. Ty masz adres *.futuro.pl, natomiast dowcipnis *.icpnet.pl. Zdaje sie, ze w innym watku tez ten sam typek zabral glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr_T Re: czy IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 08:58 powiem wam jedno: worki to dobry pomysl i dosc oryginalny jak na polska lige.a nie tylko serpentyny, race i kartoniki.moglibysmy wprowadzic cos nowego, a reszta kibicow wezmie od nas przyklad.dla wiadomosci ktoregos tam madrali: worki bede czyste, a to ze w domu kaza ci wkladac brudne worki do buzi (i nie tylke je) o nie nasza wina. Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: czy 18.03.02, 11:51 No i po co ten durny tekst??? A co do worków- pewnie dobry i oryginalny, ale koszty...Nie wierzę,żeby ktoś przekazał kilka tysięcy worków just like that. To sa bardzo duże koszty, zwłaszcza jeśli chodzi o barwione worki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: czy IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 12:08 ja nie mowie , że caly stadion ma byc w workach. Ale np. cala 5...to chyba da sie zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: czy IP: *.icpnet.pl 18.03.02, 13:40 pomysł HSVa dobry, czy nie to już mniejsza o to....irytuje mnie momentami Pan C, którego zasług podważyć nie mogę, ale........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr_T Re: czy IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 15:20 przeciez nie mowimy zebyscie wy za to placili, ale mozna wysunac pomysl sponsorom.niektorzy tez uzywaja workow wiec mogliby cos odpalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy IP: *.futuro.pl 18.03.02, 15:24 to wcale nie jest takie drogie i pieniądze to wcale nie problem. Tylko pomysły które podajecie moga byc wykorzystane w przyszlym sezonie bo na ten juz wszystko ustaliliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr_T Re: czy IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 15:59 no nie ma problemu.przeciez to tylko bylo propozycja i chyba nie tylko moim zdaniem nawet ciekawa.ale niektorym hormony do glowy uderzaja.tylko pamietajcie o tym pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Te wujaszku! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.03.02, 18:16 miło mi ze piszesz w liczbie mnogiej! :) "my zaproponowalismy" dobre w deche ! :)) chyba nie bedzie numeru do natalki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasik Re: Te wujaszku! IP: *.physd.amu.edu.pl 18.03.02, 18:23 wiecie co.ten numer z workami jest debilny i nie wiem co za wiesnika go wymyslil.z choinki spadl czy jak.debil w chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasik Re: Te wujaszku! IP: *.physd.amu.edu.pl 21.03.02, 08:24 ty wujo!najpierw naucz sie czytac.nigdzie napisalem "mysmy zaproponowali" wiec nie wysnuwaj pochopnych wnioskow bo ci wasa zgole a bez stoczniowca to ni chuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajzol Re: czy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 19:37 Worki to fajny pomysl, ale ja mam inne marzenie! Na stadionie komplet i z roznokolorowych kartonikow, kibice tworza jakis zajebisty obrazek(LAZIO i ROMA - swietne przyklady). Jakby co Mozna poprosic o pomoc towarzyszy z Korei naturalnie Polnocnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: czy IP: *.icpnet.pl 19.03.02, 20:45 > Na stadionie komplet i z > roznokolorowych kartonikow, kibice tworza jakis zajebisty obrazek(LAZIO i ROMA > - swietne przyklady). Legia sie teraz w to bawi. Obecnie sie przechwalaja, ze u nich oprawa ultras jest duzo lepsza, bo bardziej roznorodna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: czy IP: *.icpnet.pl 19.03.02, 20:47 Gość portalu: exe napisał(a): > > Na stadionie komplet i z > > roznokolorowych kartonikow, kibice tworza jakis zajebisty obrazek(LAZIO i > ROMA > > - swietne przyklady). > > Legia sie teraz w to bawi. Obecnie sie przechwalaja, ze u nich oprawa ultras je > st > duzo lepsza, bo bardziej roznorodna ;-) No i oczywiscie zapomnialem dodac, ze fajnie to wyglada nawet w ich ubogiej wersji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: czy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 23:02 Sami przyznacie, ze herb Sami Wiecie Kogo na meczu z Wisla byl zajebisty. Mozna cos podobnego zrobic u nas. Herb nam nie wyjdzie (nasz jest troszke za trudny), ale mozemy sciagnac od Katalonczykow (derby Europy) i wykonac z kartonikow napis LECH. Jest tylko jeden problem - troche sie obawiam, ze podpici dziadkowie nie skumaja do czego te kartoniki sluza (co czesto ma miejsce) i nasz napis bedzie troche wybrakowany. A tak swoja droga, jesli ktos ma zdjecie trybun z Camp Nou z tym napisem, to niech mi rzuci na skrzynke (mat2807@go2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: He,he IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.03.02, 14:15 Człowiek na parę dni wyjeżdza i.....ha,ha Mój humor panowie to moja prywatna sprawa...gila mnie to czy się to komuś podoba,czy nie !! - jest on jak zauważył pan Guerra dość zgryźliwy i cyniczny...przyznam jednak ,że potrafię być bardziej dosady...i to nie tylko w tej kwestii..... Staram się nikogo ze "swoich" nie obrażać, a tą przyjemność zostawiam dla innych "zaprzyjaźnionych" miast.....Pomysł z balonem jest prawdziwy jak ja i szalenie zabawne wydaje mi się przylot balonem w barwach Lecha na stadion.....Wiadomo,że jedyną przeszkodą jest kasa..ale nikt,powtarzam nikt na Swiecie nie mógłby pochwalić się podobnym osiągnięciem !! Pomysł..zawsze jest pomysłem i dopiero w momencie realizacji staję się faktem...kto wie moze będzie nas kiedyś stać na tak unikatowe wyrażenie miłości do swojej druzyny.....he,he Nie zazdroszczę więc hamburdczykom tych worków,ale cóż każdy ma jakieś priorytety..... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
student# Re: He,he 21.03.02, 14:58 Gość portalu: Cromm napisał(a): > .....Wiadomo,że jedyną przeszkodą jest kasa.. I wiatr, kolego, wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: He,he IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.03.02, 19:11 No wiatr też.....normalnie jakisik znawca balonów się tu znalazł......a co powiesz na sterowiec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
forza_imperial LKS - LECH osotni mecz [sezonu II ligi] 21.03.02, 20:22 nie wiem czy HSV chodzi o ostani mecz wyjazdowy z LKS! poniewaz lksiacy szykuja sie ostro do tego meczu, wiec ultrasko bedzie dosc ciekawie na stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
student# Re: He,he 22.03.02, 12:07 Sterowiec powiadasz ? Niegłupio kombinujesz, ale skąd Ty wytrzaśniesz sterowiec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: He,he IP: *.cust.poz.supermedia.pl 22.03.02, 12:42 Jak bym wiedział - to nie zapraszałbym do dyskusji tylko nim latał......he,he......a tak poważnie to pamietasz tego gościa co to chciał obleciec balonem dookoła świata ?.....chcę wysłać mu list na temat mojego pomysłu i poprosić o pomoc.....szansa jedna na 100 ale nie takie cuda się zdarzały..... Zdobyć tylko muszę namiar,ale juz nad tym pracuję - zaproszę gościa do najlepszych kibiców w Polsce i zobaczymy co z tego wyniknie......oczywiście nie spodziewam się od razu odp. ale może po z tys. listów,to kto wie ?!! Ostatecznie taki knypek z Gdynii jeździ sobie na Real i siada obok króla,premiera itp. to co my gorsi ?? Więc balon lub sterowiec i jazda !! Odpowiedz Link Zgłoś
student# Re: He,he 22.03.02, 14:54 Niestety nic mi nie wiadomo o jakimś Zeppelinie na chodzie, ale trzymam kciuki za Twoją akcję. Co do balonów to Akwawit w Lesznie chyba takowy posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Oprawa IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 11:47 Ulozenie na trybunach herbu czy jakiegokolwiek napisu z kartonikow bedzie graniczyc z cudem ale kiedy strzeba sprobowac !!! Ja proponuje kolorowe dymy (niebiesko biale oczywiscie) bo ogladajac mecze marsylii czy serie A robia piorunujace wrazenie i odzwierciedlaja wspaniala atmosfere na trybunach. Mam nadzieje ze komus sie spodoba moj pomysl a jakby co to ogladajcie pokazy wlochow i francuzow w tv !!! Odpowiedz Link Zgłoś