Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typowania do godziny 00.00

14.03.02, 13:31
    Hmm...Czytam sobie nowe posty na forum i widzę jak kilku graczy ma pretensje o
    to, że głosowania są nie jasne, godziny nie takie itd...Ale ja uważam, że
    typowanie do godz. 00.00 jest naprawdę dobrym posunięciem organizatorów. Są
    równiejsze szanse. Każdy może swoje typy opierać na newsach z Kwalfikacji do
    konkursu, a nie jak to było przedtem, Ci, którzy byli w szkole lub miejscach
    gdzie niema dostępu do internetu, nie mogli zobaczyć wyników np. serii skoków
    treningowych, a wiadomo, że to są przydatne informacje do typowania,
    przynajmniej w moim przypadku. Najpierw trzeba zobaczyć o której godzinie
    zamykane jest typowanie, a nie mieć pretensje...Trochę mnie śmieszą takie
    posty. Nie wspominając już postów typu " Czemu niemam punktów za skoki w
    Harrahovie?!?!". Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, ale takie są fakty...
    Pozdr. all
    P.S Powodzenia w typowaniach!
    Obserwuj wątek
      • biruch Re: Typowania do godziny 00.00 18.03.02, 11:36
        No nie. Temat jest dla mnie na tyle drażliwy, że pozwolę sobie raz jeszcze zabrać
        głos. Już wyjaśniam, dlaczego mam pretensje, że głosowanie zostało zamknięte już
        o 00:00. Bo tylko jedno jedyne głosowanie zostało w ten sposób zamknięte,
        wcześniej były one zamykane w dzień zawodów, głosowanie w Oslo znów było
        zamknięte dopiero o 13:00. Jest to więc jednorazowa zmiana regulaminu i dlatego
        jest ona niesprawiedliwa. Coś za dużo tych potknęć gazety w końcówce wspaniałej
        zabawy jaką niewątpliwie jest Ad-Am. Przez nie kilku moich znajomych wycofało się
        z zabawy. Zapachniało im bowiem oszustwem, które miało miejsce w przypadku zabawy
        ostatniego lata "Dukaty gazety". Pozdrawiam serdecznie. TOMEK

• butcher Re: Typowania do godziny 00.00 18.03.02, 12:50
          Właśnie, albo typujemy do 00.00 cały czas, albo ....a zresztą i tak było
          wiadomo, kto wygra. Jesli nie będzie za rok to sprecyzowane to nie zagram.
          Proponuję : konkurs wieczorny do godz.x, popołudniowy do godz y, a
          przedpołudniowy do godz z. Żegnam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka