Gość: wb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:16 Polakom gratulujemy Żywca Apatorowi gratulujemy młodzieżowców i Tomka.B Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blazers Re: ZKŻ - Apator IP: 195.205.153.* 18.07.04, 19:47 Pewne 4-te miejsce, wielkie gratulacje.We 3-ch niewiele da się zwojować.Pozdrowienia dla Torunia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: ZKŻ - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:05 Czyżby juz po sezonie dla Apatora? Smutne to, cholera... Było blisko ale we trzech sie na ogół meczy nie wygrywa. Przynajmniej są w czwórce i nie skompromitują sie juz żadną porażka ze słabszym zespołem. Teraz ciekawi mnie tylko czy Bajer po sezonie ogłosi koniec kariery czy zejdzie lige niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: ZKŻ - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:50 i wszystko by bylo ladne i piekne jakby bylo go kim zastapic :( kostkowi i chrzanowi w gdansku dobrze, a bedzie jeszcze lepiej bo wejda do e-ligi i beda prowadzic pary. wiec zostaje puszak i pawlikowski, bo z "obcych" to chyba nie ma kogo (a moze okon jak spadnie zielona, juz raz byl blisko). a moze sawina :) choc z tego co wiem ma byc znowu 2 obcokrajowcow i jedyna zmiana w skladzie ma polegac na zmianie bajery na bjarne p. zle sie dzieje w panstwie dunskim... a mozna by sie nawet pokusic o chrzana, kostka i (powiedzmy, choc jemu chyba najdalej teraz do torunia) mirka i zrezygnowac z obcokrajowcow w ogole. no ale to nie ja prezesem jestem. pozdrawiam i zycze zdrowia, bo scenariusz "walki" w 1szej czworce jakby znany. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: ZKŻ - Apator 18.07.04, 22:11 do sasiadow z pierwszej czworki w ktorej znalazl sie Apator nasza druzyna zupelnie nie pasuje. jak tak dalej pojdzie to nie zdobedziemy juz w tym sezonie ani jednego punktu. ale jezeli dobrze pamietam to plan minimum na ten sezon zostal wykonany. obym w przyszlym roku nasi mlodziezowcy w koncu dorownali Kolodziejowi, Rempale, Kasprzakowi i Miskowiakowi. wydaje mi sie ze to wcale nie kwestia pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: ZKŻ - Apator IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 23:33 To ,że nastąpiła wielka klapa jest wynikiem sławnej kocepcji budowy zespołu w oparciu o 3 juniorów. Okazało się ,że tak naprawdę to w kilku spotkaniach nie mieliśmy ani jednego ( co było przyczyną niech odpowie trener!).Drugi powód to budowanie zespołu na "styk", nie motywowało to zawodników do pracy. To jaką mieliśmy drużynę zawdzięczamy Zarządowi i trenerowi. Jestem zwykłym kibicem , który przez wiele lat zostawił w klubie ( za karnety i pseudoparking) trochę pieniędzy i dlatego oczekuję właściwej reakcji za ten niewypał.Panie Prezesie , czy naprawdę wykonaliście plan? Według mnie to NIE! Odpowiedz Link Zgłoś