radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:17 Ja kibicujem i Wiśle i Cracovi troche dziwne nie! Nawet niemieszkam w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:20 radek.real napisał: > Ja kibicujem i Wiśle i Cracovi troche dziwne nie! Nawet niemieszkam w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:21 z Raciborz pewnie nie wiez gdzie to jest jakieś 20km od Wodzisławia Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:27 Trudno powiedzieć a czemu ty kibicujesz pasom a nie wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:53 Skład oparty na Cracovi i Wiśle o to on Majdan Radosław 4 Kłos Tomasz 10 Mijailović Nikola 3 Skrzyński Łukasz 5 Gorawski Damian 6 Karwan Bartosz 3 Giza Piotr 7 Nowak Paweł 15 Frankowski Tomasz 24 Bania Piotr 7 Olszar Sebastian to jeden mam ogólnie 5 Odpowiedz Link Zgłoś
urodzeni_wislacy03 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 10:04 Chlopaku czytam twoje posty i musze stwierdzic ze jestes kolejnym zakompleksionym kibicem cRacovii?? Po pierwsze to ze Wisla byla milicyjnym klubem ti fakt ale nie sadze ze masz tyle lat by byc juz na swiecie i wtedy interesowac sie juz pilka nozna!! Po drugie przypominanie tych rzeczy z historii swiadczy tylko o waszych (pasiakow) komplekasch!! Po trzecie miasto sponsoruje cRacovie a nie Wisle wiec nie rozumie jak mozesz powiedziec ze Wisle wszystko latwo przychodzilo!! Trudno ze pan Cupial wybral nas i zainwestowal w nasza druzyne!! Wy macie teraz comarcha i co tez macie kase i stac was na wszystko (no prawie wszystko)!! A kto jest lepszy przekonamy sie juz 2 pazdziernika !! Odpowiedz Link Zgłoś
urodzeni_wislacy03 Re: urodzeni_wislacy03 03.08.04, 15:08 Czlowieku nie zamierzam sie z toba klucic bo jak widze pomimo ze jestes kibicem judkow do gowno wiesz jak bylo! Po co sie tak wydzierasz a pamietaj ze oblegi to argumenty ludzi bez ... argumentow! Przykro mi to stwierdzic ale miasto zawsze bylo przy cracovii a ze i Wisle czasmi pomagali to sie zgodze ale tylko dlatego ze to ona reprezentowala Krakow na arenie miedzy narodowej!! Prawda jest taka ze jakbyscie mieli nawet 100 mln euro to i tak bylo by wam za malo!! i jedna rada nie napinaj sie tak bo smieszne to sie juz stalo przez neta!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejes1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 12:14 lech pń zawsze z wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maturka1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 09:37 cracowia jest cienka bo przegrala zczwartoligowym skalnik gracze w p.p. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: cracovia!!!(fan z poznanaia) 03.08.04, 10:29 mam 4 zawodników cracovia i jestem kibicem Lecha cracovi i arki bo LECH CRACOVIA ARKA TO MIŁOŚĆ NADZIEJA WALKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peterlicht Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 11:33 taaa !!! peterlicht-c r a c o v i a od 2 koleji jestem po pierwszym meczu skład to 100% cracovii z nowakiem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real5 A ja kibicujem Cracovi i Wiśle a z zagranicznych 03.08.04, 11:59 to Real Madryt. Szkoda że wisła trafiła na Real. To są według mnie trzy najlepsze kluby Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: 03.08.04, 12:08 spoko wpadne do twojej ligi czemu nie tylko musze zrobic sobie drugi sklad bo juz jestem w jednej lidze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real5 Jednym składem możesz być nawet w kilkudziesieciu 03.08.04, 12:10 ligach zapisz sie pierwszom druzynom pleas Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: Jednym składem możesz być nawet w kilkudziesi 03.08.04, 12:14 a co chodzi z tymi wpisami i kodami bo ja dalej niewiem???cos sie ma z tego??? jakas kase czy cos tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Re: re 03.08.04, 12:32 Jest ranking lig prywatnych. Im wiecej punktów zdobedzie liga to bedzie na wyższym miejscu. Punktóje tylko 5 pierwszych osób z ligi. Pierwszych to znaczy z największom ilościom punktów. Kody slużo zeby zapisać sie do ligi. wystarczy że klikniesz ligi prywatne póżnie j dołącz do ligi i w białym okienku wpiszesz ten kod 9148088486 to bedziesz w mojej lidze. Prócz zapisanie sie nie musisz już więcej nic robić w lidze wię proszę cie zapisz sie do mojej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: re 03.08.04, 12:35 ale ja nie zdazylem ustawic skladu na pierwsza kolejke i nie mam jeszcze zadnych punktow!dowiedzialem sie o pilkarzykach jak juz kolejka trwala takze wiesz!!!ale spoko jak chcesz to zapisze sie do twojej ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: re 03.08.04, 12:40 ja nie mam ale jakbym zdazyl mialbym ponad 100pkt!!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: re(fan lecha) 03.08.04, 12:55 nie rozumiem do qrwy nędzy twojego listu z tym całym mistem itp. Ja pierdziel wrzuć nal uz , facet.Mi chodziło o to że mam 4 zawodników Cracovi w swojej wirtualnej grze i mówie że LECH CRACOVIA I ARKA ZAWSZE TRZYMAJĄ SIĘ RAZEM! nara! Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: rejmistrz 03.08.04, 13:21 sorki ale ten list nie byl do ciebie tylko do goscia za wisla ktory pisal domnie jakies brednie!!!!ja na twoj list odpisalem ze jest nas trzech cracovia arka lech!!!!!!jestem kibicem cracovii w rzeczywistosci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: radek.real4 03.08.04, 14:03 nie bo myslalem ze niechcesz bo mam zero punktow!!!sorki ale gram w te pilkarzyki pierwszy raz i nie kumam jeszcze do konca wszystkiego ale spoko zapisze sie!!!powiedz mi jeszcze o co chodzi z tymi sponsorami????? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real4 Re: radek.real4 03.08.04, 14:07 Chodzi oto że sponsor jak to sponsor daje flot. Tylko narazie go nie ma. A jak wiadoma za flot kupujesz graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real4 Re: radek.real4 03.08.04, 14:07 A to że masz zero punktów nic nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Przed chwilom nie wiedziałeś oco chodzi z ligom 03.08.04, 14:17 prywatnom a teraz już masz własnom zapiszem sie za około 15-30 minut gdyż teraz jestem zajety czyms innym spoko Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: radek 03.08.04, 14:24 szybko sie ucze:))dziewczyna mi pomaga zkumac to wszystko:))mam nadzieje ze sie wpiszesz do mnie jak mowisz czekam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: wiem!!!! 03.08.04, 14:29 tylko sie zbytnio nie zna na pilce ale i ona tez sie uczy odemnie tego!!!!ale szybciej zkumala oco w tej grze chodzi niz ja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kudlaty21 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 14:29 ja kibicowalem kibicuję i będę kibicowal. bo za te wszystkie lata tu jest rekompensata! Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re:!!! 03.08.04, 20:25 zaniedlugo juz druga kolejka i mam nadzieje ze wkoncu jakies pierwsze punkty zdobede!!!eheheheh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remass1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 08:29 Po sukcesach ze Skalnikiem, może Cracovia zagrałaby z moją Pogonią Leżajsk ( a dostawała w d... na stadionie w III ligowych bataliach z moją ukochaną ... Pogonią ). Może podglądnęłaby co nie co u moich graczy III ligowych ( bądź to są już beniaminkowie w III lidze, a nie IV liga ). Ponoć na naukę nigdy nie jest za późno. Ja wiem, że znowu piszę kontrowersyjnie i jeżeli Ktoś zareaguje to proszę bez osobistych wycieczek, bo może nie znam się na piłce nożnej ale na Cracovii tak. Pozdrawiam. Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
remass1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 08:32 Budis czyżby na tym Forum zyskałeś tylko jednego kibica radek... Coś mało. Mojej Pogoni też kibicuje dwóch; Ja i mój 6 miesięczny wnuczek. Pozdrawiam. Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real Piłka nożna jest pieknom grom dlatego że nigdy nie 04.08.04, 10:01 przewidziesz wyniku najgorsza drużyna może mieć farta i wygrać z dużo lepszom o d siebie. Dlatego tyle milionów ludzi kocha ten sport. Piłka nożna jest grom nieprzewidywalnom. Nawet wielki Real Madryt przegral z Monaco. Drużunom gorszom od Realu o dwie klasy. Tak samo Wisła może wygrać z Realem w Piłce nożnej jest wiele sensacji( Mistrzostwa Europy w Portugali Grecja skazna na odpadnięcie w pierwszej rundzie zdobył a mistrzostwo) kolejny przykład to MŚ 2002 i odpadniecie francji w pierwszej rundzie. Każdemu zdazają sie porażki nie często ale zawsze jakaś wpadka musi być. Dlatego uważam że to ten twój klub powinien sie uczyc od Cracovia jak gra sie w piłke.l Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: mietek 04.08.04, 11:54 niewiem czy czytales wiadomosci ale jak cos przeczytaj sobie raz jeszcze cracovia grala prawie w calym rezerwowym skladzie jedynie nowak i giza grali po 45 minut wiec???nie oczekuj ze cracovia ktora miala trzy awansy po rzad ze jako pierwszo ligowy zespol musi wygrywac wszystko hehe przypomnij sobie chodz wisle jako mistrz polski przegral z jakim amatorskim zespolem z norwegi 3-0 czy iles tam w eliminacjach do ligi mistrzow!!!to ze przegrali z jakims skalnik nie oczekuj ze cracovia bedzie mistrzem polski odrazu chodz nie ukrywam ze o tym marzy pragnie i chce kazdy kibic cracovi taki jak ja!!!i napewno tak sie stanie bo wierze wnich!!a to ze przegrali w pucharze polski z czwartowligowym zzespolem to odrazu musi sie uczyc od jakiejs tam pogoni lezajsk????skoro tak ma byc to czemu pasy sa w pierwszej lidze a pogon w trzeciej???odpowiedz sobie na to pytanie!!!!ale spoko pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemko5 Re: mietek 04.08.04, 13:11 gdybyś się nie powtarzał, to każdy twój post zajmowałby 1,5 linijki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gorniak34 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 23:47 tak miejsce 41 Odpowiedz Link Zgłoś