Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy jest ktos kto kibicuje cracovii ?????

02.08.04, 21:09
    Obserwuj wątek
      • radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:17
        Ja kibicujem i Wiśle i Cracovi troche dziwne nie! Nawet niemieszkam w Krakowie
        • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:20
          radek.real napisał:

> Ja kibicujem i Wiśle i Cracovi troche dziwne nie! Nawet niemieszkam w Krakowie
          • radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:21
            z Raciborz pewnie nie wiez gdzie to jest jakieś 20km od Wodzisławia
            • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:24

• radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:27
                Trudno powiedzieć a czemu ty kibicujesz pasom a nie wiśle.
                • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:31

• budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:45

• radek.real Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:53
                      Skład oparty na Cracovi i Wiśle o to on

Majdan Radosław 4
                      Kłos Tomasz 10
                      Mijailović Nikola 3
                      Skrzyński Łukasz 5
                      Gorawski Damian 6
                      Karwan Bartosz 3
                      Giza Piotr 7
                      Nowak Paweł 15
                      Frankowski Tomasz 24
                      Bania Piotr 7
                      Olszar Sebastian

to jeden mam ogólnie 5
                      • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 21:54

• budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 02.08.04, 23:50

• budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 00:06

• urodzeni_wislacy03 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 10:04
                        Chlopaku czytam twoje posty i musze stwierdzic ze jestes kolejnym
                        zakompleksionym kibicem cRacovii?? Po pierwsze to ze Wisla byla milicyjnym
                        klubem ti fakt ale nie sadze ze masz tyle lat by byc juz na swiecie i wtedy
                        interesowac sie juz pilka nozna!! Po drugie przypominanie tych rzeczy z
                        historii swiadczy tylko o waszych (pasiakow) komplekasch!! Po trzecie miasto
                        sponsoruje cRacovie a nie Wisle wiec nie rozumie jak mozesz powiedziec ze Wisle
                        wszystko latwo przychodzilo!! Trudno ze pan Cupial wybral nas i zainwestowal w
                        nasza druzyne!! Wy macie teraz comarcha i co tez macie kase i stac was na
                        wszystko (no prawie wszystko)!! A kto jest lepszy przekonamy sie juz 2
                        pazdziernika !!
                        • budis Re: urodzeni_wislacy03 03.08.04, 13:22

• urodzeni_wislacy03 Re: urodzeni_wislacy03 03.08.04, 15:08
                            Czlowieku nie zamierzam sie z toba klucic bo jak widze pomimo ze jestes kibicem
                            judkow do gowno wiesz jak bylo! Po co sie tak wydzierasz a pamietaj ze oblegi
                            to argumenty ludzi bez ... argumentow! Przykro mi to stwierdzic ale miasto
                            zawsze bylo przy cracovii a ze i Wisle czasmi pomagali to sie zgodze ale tylko
                            dlatego ze to ona reprezentowala Krakow na arenie miedzy narodowej!! Prawda
                            jest taka ze jakbyscie mieli nawet 100 mln euro to i tak bylo by wam za malo!!
                            i jedna rada nie napinaj sie tak bo smieszne to sie juz stalo przez neta!!
        • maciejes1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 12:14
          lech pń zawsze z wami!!!
        • maturka1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 09:37
          cracowia jest cienka bo przegrala zczwartoligowym skalnik gracze w p.p.
      • rejmistrz Re: cracovia!!!(fan z poznanaia) 03.08.04, 10:29
        mam 4 zawodników cracovia i jestem kibicem Lecha cracovi i arki bo LECH
        CRACOVIA ARKA TO MIŁOŚĆ NADZIEJA WALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • budis Re: cracovia!!!(fan z poznanaia) 03.08.04, 10:58

• budis Re: cracovia!!!(fan z poznanaia) 03.08.04, 10:59

• budis Re: cracovia!!!(fan z poznanaia) 03.08.04, 11:20

• peterlicht Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 11:33
        taaa !!! peterlicht-c r a c o v i a od 2 koleji jestem po pierwszym meczu
        skład to 100% cracovii z nowakiem na czele
        • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 11:51

• radek.real5 A ja kibicujem Cracovi i Wiśle a z zagranicznych 03.08.04, 11:59
            to Real Madryt. Szkoda że wisła trafiła na Real. To są według mnie trzy
            najlepsze kluby
      • budis Re: 03.08.04, 12:08

spoko wpadne do twojej ligi czemu nie tylko musze zrobic sobie drugi sklad bo
        juz jestem w jednej lidze!!!!
        • radek.real5 Jednym składem możesz być nawet w kilkudziesieciu 03.08.04, 12:10
          ligach zapisz sie pierwszom druzynom pleas
          • budis Re: Jednym składem możesz być nawet w kilkudziesi 03.08.04, 12:14
            a co chodzi z tymi wpisami i kodami bo ja dalej niewiem???cos sie ma z tego???
            jakas kase czy cos tam???
            • budis re 03.08.04, 12:28
              powiedz o co chodzi z tymi wpisami i kodami????
              • radek.real Re: re 03.08.04, 12:32
                Jest ranking lig prywatnych. Im wiecej punktów zdobedzie liga to bedzie na
                wyższym miejscu. Punktóje tylko 5 pierwszych osób z ligi. Pierwszych to znaczy
                z największom ilościom punktów. Kody slużo zeby zapisać sie do ligi. wystarczy
                że klikniesz ligi prywatne póżnie j dołącz do ligi i w białym okienku wpiszesz
                ten kod 9148088486 to bedziesz w mojej lidze. Prócz zapisanie sie nie musisz
                już więcej nic robić w lidze wię proszę cie zapisz sie do mojej ligi
                • budis Re: re 03.08.04, 12:35
                  ale ja nie zdazylem ustawic skladu na pierwsza kolejke i nie mam jeszcze
                  zadnych punktow!dowiedzialem sie o pilkarzykach jak juz kolejka trwala takze
                  wiesz!!!ale spoko jak chcesz to zapisze sie do twojej ligi!!!
                  • budis Re: re 03.08.04, 12:40

ja nie mam ale jakbym zdazyl mialbym ponad 100pkt!!!!:(((
                    • rejmistrz Re: re(fan lecha) 03.08.04, 12:55
                      nie rozumiem do qrwy nędzy twojego listu z tym całym mistem itp. Ja pierdziel
                      wrzuć nal uz , facet.Mi chodziło o to że mam 4 zawodników Cracovi w swojej
                      wirtualnej grze i mówie że LECH CRACOVIA I ARKA ZAWSZE TRZYMAJĄ SIĘ RAZEM!
                      nara!
                      • radek.real Rejmistrz to chyba nie domnie nie 03.08.04, 12:57
                      • budis Re: rejmistrz 03.08.04, 13:21
                        sorki ale ten list nie byl do ciebie tylko do goscia za wisla ktory pisal
                        domnie jakies brednie!!!!ja na twoj list odpisalem ze jest nas trzech cracovia
                        arka lech!!!!!!jestem kibicem cracovii w rzeczywistosci!!!!!
                        • budis Re: rejmistrz 03.08.04, 13:40
                          lech lech kolejorz!!!!
      • budis Re: radek.real4 03.08.04, 14:03

nie bo myslalem ze niechcesz bo mam zero punktow!!!sorki ale gram w te
        pilkarzyki pierwszy raz i nie kumam jeszcze do konca wszystkiego ale spoko
        zapisze sie!!!powiedz mi jeszcze o co chodzi z tymi sponsorami?????
        • radek.real4 Re: radek.real4 03.08.04, 14:07
          Chodzi oto że sponsor jak to sponsor daje flot. Tylko narazie go nie ma. A jak
          wiadoma za flot kupujesz graczy.
        • radek.real4 Re: radek.real4 03.08.04, 14:07
          A to że masz zero punktów nic nie szkodzi
      • radek.real Przed chwilom nie wiedziałeś oco chodzi z ligom 03.08.04, 14:17
        prywatnom a teraz już masz własnom zapiszem sie za około 15-30 minut gdyż teraz
        jestem zajety czyms innym spoko
        • budis Re: radek 03.08.04, 14:24

szybko sie ucze:))dziewczyna mi pomaga zkumac to wszystko:))mam nadzieje ze sie
          wpiszesz do mnie jak mowisz czekam:)))
          • radek.real3 To masz spoko dziewczyne 03.08.04, 14:26
            • budis Re: wiem!!!! 03.08.04, 14:29

tylko sie zbytnio nie zna na pilce ale i ona tez sie uczy odemnie tego!!!!ale
              szybciej zkumala oco w tej grze chodzi niz ja :)))))
      • kudlaty21 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 14:29
        ja kibicowalem kibicuję i będę kibicowal.

bo za te wszystkie lata tu jest rekompensata!
        • budis Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 03.08.04, 16:58

• radek.real3 budis ile masz juz osób 03.08.04, 18:34
        • budis Re:radek 03.08.04, 18:57

• budis Re:!!! 03.08.04, 19:38

• budis Re:!!! 03.08.04, 20:25

zaniedlugo juz druga kolejka i mam nadzieje ze wkoncu jakies pierwsze punkty
        zdobede!!!eheheheh!!!
      • remass1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 08:29
        Po sukcesach ze Skalnikiem, może Cracovia zagrałaby z moją Pogonią Leżajsk ( a
        dostawała w d... na stadionie w III ligowych bataliach z moją ukochaną ...
        Pogonią ). Może podglądnęłaby co nie co u moich graczy III ligowych ( bądź to
        są już beniaminkowie w III lidze, a nie IV liga ). Ponoć na naukę nigdy nie
        jest za późno. Ja wiem, że znowu piszę kontrowersyjnie i jeżeli Ktoś zareaguje
        to proszę bez osobistych wycieczek, bo może nie znam się na piłce nożnej ale na
        Cracovii tak.
        Pozdrawiam. Mietek
      • remass1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 08:32
        Budis czyżby na tym Forum zyskałeś tylko jednego kibica radek... Coś mało.
        Mojej Pogoni też kibicuje dwóch; Ja i mój 6 miesięczny wnuczek.
        Pozdrawiam. Mietek
        • radek.real Piłka nożna jest pieknom grom dlatego że nigdy nie 04.08.04, 10:01
          przewidziesz wyniku najgorsza drużyna może mieć farta i wygrać z dużo lepszom o
          d siebie. Dlatego tyle milionów ludzi kocha ten sport. Piłka nożna jest grom
          nieprzewidywalnom. Nawet wielki Real Madryt przegral z Monaco. Drużunom gorszom
          od Realu o dwie klasy. Tak samo Wisła może wygrać z Realem w Piłce nożnej jest
          wiele sensacji( Mistrzostwa Europy w Portugali Grecja skazna na odpadnięcie w
          pierwszej rundzie zdobył a mistrzostwo) kolejny przykład to MŚ 2002 i
          odpadniecie francji w pierwszej rundzie. Każdemu zdazają sie porażki nie często
          ale zawsze jakaś wpadka musi być. Dlatego uważam że to ten twój klub powinien
          sie uczyc od Cracovia jak gra sie w piłke.l
          • budis Re: redaek 04.08.04, 12:13

• budis Re: mietek 04.08.04, 11:54

niewiem czy czytales wiadomosci ale jak cos przeczytaj sobie raz jeszcze
          cracovia grala prawie w calym rezerwowym skladzie jedynie nowak i giza grali po
          45 minut wiec???nie oczekuj ze cracovia ktora miala trzy awansy po rzad ze jako
          pierwszo ligowy zespol musi wygrywac wszystko hehe przypomnij sobie chodz wisle
          jako mistrz polski przegral z jakim amatorskim zespolem z norwegi 3-0 czy iles
          tam w eliminacjach do ligi mistrzow!!!to ze przegrali z jakims skalnik nie
          oczekuj ze cracovia bedzie mistrzem polski odrazu chodz nie ukrywam ze o tym
          marzy pragnie i chce kazdy kibic cracovi taki jak ja!!!i napewno tak sie stanie
          bo wierze wnich!!a to ze przegrali w pucharze polski z czwartowligowym
          zzespolem to odrazu musi sie uczyc od jakiejs tam pogoni lezajsk????skoro tak
          ma byc to czemu pasy sa w pierwszej lidze a pogon w trzeciej???odpowiedz sobie
          na to pytanie!!!!ale spoko pozdrowienia:)))
      • przemko5 Re: mietek 04.08.04, 13:11
        gdybyś się nie powtarzał, to każdy twój post zajmowałby 1,5 linijki ;)
      • gorniak34 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 04.08.04, 23:47
        tak miejsce 41
      • maturka1 Re: czy jest ktos kto kibicuje cracovii ????? 18.08.04, 21:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka