Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oceny polskich piłkarzy

IP: *.zapolice.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 15:38
    Zgadzam sie z prawie wszystkimi ocenami za wyjatkiem Rząsy. Należy mu się
    najwyżej 1+.Tak beznadziejnego piłkarza nie widziałem w kadrze nigdy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: krycha Re:The best Radomski!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:55
        Trzy podania po wejściu na boisku - trzy do Irlandczyków! Rząsa przy nim to
        wirtuoz. Tylko niech Krzynówek gra na lewej! Bo on się męczy. No chyba, ze
        Dudek też pójdzie na środek pomocy, panie Janas. Ale z Angolami bęcki będą, bo
        my nie mamy w meczu 6 celnych pod rząd podań na połowie przeciwnika!!!I to jest
        dramat.
        • Gość: P@T Re:The best Radomski!!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:36
          Zgadzam się! Poc co Radomski w kadrze? Ale na szczęście nie wszedł Kukiełka :).
          A co się działo z Kosowskim panie trenerze??
        • Gość: Darekka Re:The best Radomski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 07:04
          Każdy ma prawo do oceny ! Moja jest taka : KRYCHA JESTEŚ IDIOTKĄ, KRETYNKĄ, DEBILKĄ, że posłużę się tylko najbardziej wysublimowanymi komplementami. Oglądałaś chyba inny mecz, lepiej przyznaj, że ne lubisz tego czy innego piłkarza i nie wypisuj więcej tutaj takich bzdur.
      • Gość: eskk Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:57
        Rząsa i Lewandowski grali chyba najsłabiej. Mnóstwo strat i niecelnych podań.
      • Gość: kopaczmopa Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.04, 16:11
        Przegralismy? Bo takie oceny wystawil pan redaktor-nie ma powodow do
        hurraoptymizmu-ale juz nie przesadzajmy.
        • Gość: ostry Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.icpnet.pl 05.09.04, 16:20
          Wiadomo, ze nie chodzi o pastwienie sie nad nimi, ale żal było patrzeć na ich
          poczynania. poza strzelonymi bramki było słabiutko, a janas powinien odejść, bo
          o trenerce nie ma pojęcia. chyba, ze na irlandie wystawił rezerwowy skład, choć
          nie wydaje mi się...
      • a.adas Re: Oceny polskich piłkarzy 05.09.04, 16:34
        Mila za nisko, Rząsa za wysoko.
        A z Milą rzeczywiście problem, kto mu w końcu powie co ma robic na boisku?
      • Gość: hrp Rząsa 4, Mila 2+?? - Gratulacje dla autora IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 05.09.04, 18:18
        Chyba ogladalismy inny mecz;)
      • Gość: cyg@nek A podobno ślepi w karty nie grają. IP: *.enformatic.pl 05.09.04, 19:10
        Daleki jestem od zachwytu, ale autor tych not oglądał chyba mecz w radio. Jeśli
        Włodarczyk był do bani, to osiągi Rasiaka w reprezentacji trzebaby oceniać
        poniżej skali. Czego więcej chcieć od napastnika jak wejście między dwóch
        obrońców i oddanie precyzyjnego strzału? A że nerwy mu puściły? Krew nie woda.
        Teraz nabrał doświadczenia. Na Anglików i tak potrzebny jest Kryszałowicz.
      • piotr33k2 Re: Oceny polskich piłkarzy 05.09.04, 19:22
        mila zdecydowanie za małą ocenę dostał ,serce do gry nie mnijsze od krzynówka a
        nawet wieksze podania też ogólnie dobre ,gorzej ze strzałami ale to tylko
        kwestia czasu jak zacznie sam strzelać to zawodnik przyszłościowy i racje ma
        piechniczek mówiąc że nie wyobraża sobie kadry bez mili ,co do pozostałych to
        pełan zgoda oprócz rząsy ,nota zdecydowanie za wysoka ,co najwyżej 3 mu sie
        należy bo gracz przecietny i bezbarwny .
        • Gość: pjuk Re: "Angielskie" oceny polskich piłkarzy IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 06.09.04, 01:00
          dodam tylko tyle ze w ocenie komentatorow BBC wlasnie Mila byl najbardziej
          wyrozniajacym sie zawodnikiem i jego najbardziej obawiaja sie przed spotkaniem
          w Chorzowie. "Sunday Times" w skali do 10 przyznal naszym oceny: Mila 7,
          Radomski 5, Zurawski 8, Kryszalowicz 5, a pozostali na szostke.
          • Gość: kelo Re: "Angielskie" oceny polskich piłkarzy IP: *.nwrk.east.verizon.net 06.09.04, 18:50
            moim zdaniem zewlakow gral najslabiej obok rzasy. podania niecelne na oslep i na
            out. wlodarczyk nie rozegral slabego meczu bramka byla strzelona w iscie
            snajperskim stylu po zatym mial duzo celnych podan to ze uderzyl goscia w pysk
            to dlatego ze puscily mu nerwy drugi raz tego nie zrobi ale potzebni sa w
            reprezentacji zabijacy co sobie nie dadza w kasze dmuchac tyle ze rozsadnie to
            robic.
        • Gość: cyg@nek Ileż można być "przyszłościowym"? IP: *.enformatic.pl 06.09.04, 21:14
          Podoba mi się gra Mili, ale ten facet ma już ze 22 lata, więc on nie jest
          przyszłościowy. On jest "teraźniejszy"! Przyszłościowy to był Rooney do ME, a u
          nas facet do 25 lat "dobrze się zapowiada". To kiedy on będzie grał? Po
          trzydziestce? Przestańmy chuchać na młodych piłkarzy i tworzyć
          kult "młodzieżowców". Żmuda miał 19 lat jak stał się podstawowym graczem III
          drużyny świata i nikt nie urządzał mu reprezentacyjnego przedszkola, tylko
          wystawił go w meczu MŚ przeciwko Kempesowi. O talencie braci Brożków słyszę od
          lat, tylko jakoś zobaczyć go nie mogę. Przestańmy głaskać Milę. On umie grać i
          powinien grać.
          • bazyliszek4 Re: Ileż można być "przyszłościowym"? 06.09.04, 23:51
            Gość portalu: cyg@nek napisał(a):

Przyszłościowy to był Rooney do ME, a u
            > nas facet do 25 lat "dobrze się zapowiada". To kiedy on będzie grał? Po
            > trzydziestce?

nie nie nie, po trzydziestce to już będzie "za stary" do kadry.
            też mnie wkur... takie podejście w Polsce. nie tylko zresztą w futbolu, o czym
            można się było przekonać w Atenach...
      • Gość: Piotr Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.kghm.pl 06.09.04, 06:44
        to jest solidna ocena, zrobcie coś by mogli ja przeczytać przed meczem z Anglia
        Janas i pilkarze.
        • Gość: pwaszkie Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.citicorp.com 06.09.04, 10:01
          Mila dostal tak nisko ,gdyz w ocenie redaktorkow Gazety stanowi pewnie
          konkurencje dla jakiegos ich ulubienca, ktorego chcieliby do kadry wcisnac.
          pzdr
          Ps. Stec. Odpiernicz sie pan wreszcie od trenera Engela. Oplac pan lepiej
          zalegle skladki w fanklubie Wichniarka.
      • Gość: pol Głowacki 4+ ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 13:24
        nie do przejścia ??? a kto go miał przechodzić - te utuczone irlandzkie
        wieprzki ??? o jego grę najbardziej jestem niespokony z anglikami.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka