Gość: ja IP: *.zapolice.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 15:38 Zgadzam sie z prawie wszystkimi ocenami za wyjatkiem Rząsy. Należy mu się najwyżej 1+.Tak beznadziejnego piłkarza nie widziałem w kadrze nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krycha Re:The best Radomski!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:55 Trzy podania po wejściu na boisku - trzy do Irlandczyków! Rząsa przy nim to wirtuoz. Tylko niech Krzynówek gra na lewej! Bo on się męczy. No chyba, ze Dudek też pójdzie na środek pomocy, panie Janas. Ale z Angolami bęcki będą, bo my nie mamy w meczu 6 celnych pod rząd podań na połowie przeciwnika!!!I to jest dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@T Re:The best Radomski!!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:36 Zgadzam się! Poc co Radomski w kadrze? Ale na szczęście nie wszedł Kukiełka :). A co się działo z Kosowskim panie trenerze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darekka Re:The best Radomski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 07:04 Każdy ma prawo do oceny ! Moja jest taka : KRYCHA JESTEŚ IDIOTKĄ, KRETYNKĄ, DEBILKĄ, że posłużę się tylko najbardziej wysublimowanymi komplementami. Oglądałaś chyba inny mecz, lepiej przyznaj, że ne lubisz tego czy innego piłkarza i nie wypisuj więcej tutaj takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskk Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:57 Rząsa i Lewandowski grali chyba najsłabiej. Mnóstwo strat i niecelnych podań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopaczmopa Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.04, 16:11 Przegralismy? Bo takie oceny wystawil pan redaktor-nie ma powodow do hurraoptymizmu-ale juz nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.icpnet.pl 05.09.04, 16:20 Wiadomo, ze nie chodzi o pastwienie sie nad nimi, ale żal było patrzeć na ich poczynania. poza strzelonymi bramki było słabiutko, a janas powinien odejść, bo o trenerce nie ma pojęcia. chyba, ze na irlandie wystawił rezerwowy skład, choć nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Oceny polskich piłkarzy 05.09.04, 16:34 Mila za nisko, Rząsa za wysoko. A z Milą rzeczywiście problem, kto mu w końcu powie co ma robic na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrp Rząsa 4, Mila 2+?? - Gratulacje dla autora IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 05.09.04, 18:18 Chyba ogladalismy inny mecz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek A podobno ślepi w karty nie grają. IP: *.enformatic.pl 05.09.04, 19:10 Daleki jestem od zachwytu, ale autor tych not oglądał chyba mecz w radio. Jeśli Włodarczyk był do bani, to osiągi Rasiaka w reprezentacji trzebaby oceniać poniżej skali. Czego więcej chcieć od napastnika jak wejście między dwóch obrońców i oddanie precyzyjnego strzału? A że nerwy mu puściły? Krew nie woda. Teraz nabrał doświadczenia. Na Anglików i tak potrzebny jest Kryszałowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oceny polskich piłkarzy 05.09.04, 19:22 mila zdecydowanie za małą ocenę dostał ,serce do gry nie mnijsze od krzynówka a nawet wieksze podania też ogólnie dobre ,gorzej ze strzałami ale to tylko kwestia czasu jak zacznie sam strzelać to zawodnik przyszłościowy i racje ma piechniczek mówiąc że nie wyobraża sobie kadry bez mili ,co do pozostałych to pełan zgoda oprócz rząsy ,nota zdecydowanie za wysoka ,co najwyżej 3 mu sie należy bo gracz przecietny i bezbarwny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Re: "Angielskie" oceny polskich piłkarzy IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 06.09.04, 01:00 dodam tylko tyle ze w ocenie komentatorow BBC wlasnie Mila byl najbardziej wyrozniajacym sie zawodnikiem i jego najbardziej obawiaja sie przed spotkaniem w Chorzowie. "Sunday Times" w skali do 10 przyznal naszym oceny: Mila 7, Radomski 5, Zurawski 8, Kryszalowicz 5, a pozostali na szostke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelo Re: "Angielskie" oceny polskich piłkarzy IP: *.nwrk.east.verizon.net 06.09.04, 18:50 moim zdaniem zewlakow gral najslabiej obok rzasy. podania niecelne na oslep i na out. wlodarczyk nie rozegral slabego meczu bramka byla strzelona w iscie snajperskim stylu po zatym mial duzo celnych podan to ze uderzyl goscia w pysk to dlatego ze puscily mu nerwy drugi raz tego nie zrobi ale potzebni sa w reprezentacji zabijacy co sobie nie dadza w kasze dmuchac tyle ze rozsadnie to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Ileż można być "przyszłościowym"? IP: *.enformatic.pl 06.09.04, 21:14 Podoba mi się gra Mili, ale ten facet ma już ze 22 lata, więc on nie jest przyszłościowy. On jest "teraźniejszy"! Przyszłościowy to był Rooney do ME, a u nas facet do 25 lat "dobrze się zapowiada". To kiedy on będzie grał? Po trzydziestce? Przestańmy chuchać na młodych piłkarzy i tworzyć kult "młodzieżowców". Żmuda miał 19 lat jak stał się podstawowym graczem III drużyny świata i nikt nie urządzał mu reprezentacyjnego przedszkola, tylko wystawił go w meczu MŚ przeciwko Kempesowi. O talencie braci Brożków słyszę od lat, tylko jakoś zobaczyć go nie mogę. Przestańmy głaskać Milę. On umie grać i powinien grać. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Ileż można być "przyszłościowym"? 06.09.04, 23:51 Gość portalu: cyg@nek napisał(a): Przyszłościowy to był Rooney do ME, a u > nas facet do 25 lat "dobrze się zapowiada". To kiedy on będzie grał? Po > trzydziestce? nie nie nie, po trzydziestce to już będzie "za stary" do kadry. też mnie wkur... takie podejście w Polsce. nie tylko zresztą w futbolu, o czym można się było przekonać w Atenach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.kghm.pl 06.09.04, 06:44 to jest solidna ocena, zrobcie coś by mogli ja przeczytać przed meczem z Anglia Janas i pilkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: Oceny polskich piłkarzy IP: *.citicorp.com 06.09.04, 10:01 Mila dostal tak nisko ,gdyz w ocenie redaktorkow Gazety stanowi pewnie konkurencje dla jakiegos ich ulubienca, ktorego chcieliby do kadry wcisnac. pzdr Ps. Stec. Odpiernicz sie pan wreszcie od trenera Engela. Oplac pan lepiej zalegle skladki w fanklubie Wichniarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Głowacki 4+ ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 13:24 nie do przejścia ??? a kto go miał przechodzić - te utuczone irlandzkie wieprzki ??? o jego grę najbardziej jestem niespokony z anglikami. Odpowiedz Link Zgłoś