Gość: M IP: *.chello.pl 10.04.02, 22:41 Kocham ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziomal Re: WIELKI REAL!!! IP: 212.182.102.* 10.04.02, 22:46 jaka masa.kurwaaaaaa.nie wiem co pisac jestem tak szczesliwy ze ja pierdole!!!!! za to trzeba sie nawalic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kezlok Re: WIELKI REAL!!! 10.04.02, 22:49 Gość portalu: Ziomal napisał(a): > jaka masa.kurwaaaaaa.nie wiem co pisac jestem tak szczesliwy ze ja pierdole!!!! > ! > za to trzeba sie nawalic!!!!! Aleee Le bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berserk Re: WIELKI REAL!!! IP: *.chello.pl 10.04.02, 23:13 YEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dawać teraz tych... jak im tam? katalończycy? no to dawać ich. zrobimy z nich miazgę!!! Barca cabron saluta El Campeon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: WIELKI REAL!!! IP: *.ltk.com.pl 10.04.02, 23:00 Viva Reeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll!!!!!! Dobrze że wreszcie dokopali tym dziadom i przecinkom, którzy nie potrafią kopnąć piłki, a jedynie wybijać z uderzenia wirtuozów z Madrytu. Koniec Bayernu, nareszcie, bo z nimi mój ukochany Real niezbyt sobie radził. Nareszcie udało się, Real jesteś wielki!!! Teraz już tylko Barca i MU w finale, którzy ostatnio upodobnili się do szwabów z Monachium, więc będzie ciężko, ale Puchar Europy będzie nasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: WIELKI REAL!!! IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 23:11 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Viva Reeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll!!!!!! Dobrze że wreszcie dokopali > tym dziadom i przecinkom, którzy nie potrafią kopnąć piłki, a jedynie wybijać z > > uderzenia wirtuozów z Madrytu. Koniec Bayernu, nareszcie, bo z nimi mój > ukochany Real niezbyt sobie radził. Nareszcie udało się, Real jesteś wielki!!! > Teraz już tylko Barca i MU w finale, którzy ostatnio upodobnili się do szwabów > z Monachium, więc będzie ciężko, ale Puchar Europy będzie nasz!!! Nasz ? Polski? Chlopie nie kradnij go ,bo znowu bedzie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejira Re: WIELKI REAL!!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 23:23 HALA MADRID HALA MADRID Mistrzowski poczatrk 2 polowy - a te cholerne Niemiaszki maja wreszcie glupie miny!!! Odpowiedz Link Zgłoś