Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!

IP: 212.185.43.* 15.04.02, 17:03
    Wszyscy którzy mają dość chamstwa na tym forum, którzy mają dość ubliżania
    sobie nawzajem zachęcam do pewnego gestu.
    Pokażmy, że ci idioci którzy wypisują tutaj bzdury to tylko margines.
    Proponuję w odpowiedzi na ten temat odpisać klub któremu kibicujecie i swój
    nick lub imię.
    Pokażmy, że jest nas więcej.
    Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hubert Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 212.185.43.* 15.04.02, 17:04
        Lech Poznań- Hubert
        • Gość: Skalar Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 17:07
          Legia Warszawa - Skalar
          • Gość: Mr.X Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 20:22
            Wisła Śląsk Jagielonia Ac Milan
      • Gość: Mario29 Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 157.25.192.* 15.04.02, 17:07
        to oczywiste ze po prostu ignorujemy obrazliwe posty ...

Mario29/Mariusz/liga angielska w calosci i po prostu dobry futbol ... i nie
        tylko futbol ...
        • Gość: Mikołaj Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 17:42
          Z Polskich-Polonia-
          Z zagranicznych-Lille,Liverpool,Real M.Schalke04,Derby,Fiorentina,Ipswich.-
          Mikołaj
          • Gość: Mario29 Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 157.25.192.* 15.04.02, 17:44
            Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Z zagranicznych-Derby,> Mikołaj

Serio Mikolaj ? :-)) skad ci sie to wzielo to Derby???
          • Gość: chopec Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 12:07
            Widzew-chopec
      • Gość: radziwił Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.phils.uj.edu.pl 15.04.02, 17:45
        glinik gorlice ;)... i nie tylko

radziwił
        • Gość: okęciak Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 17:58
          Legia Warszawa-Okęciak
          Nottingham Forest i Sampdoria Genua a w pozostalych ligach tam gdzie graja nasi

Pozdrawiam

• Gość: kataryna Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 18:46
        Polonia, Roma, Barcelona, Leeds Utd (smiesznie ta moja POlonia w takim
        towarzystwie wyglada :)
        • Gość: Luxc Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 213.17.164.* 15.04.02, 18:57
          Luxc - Juventus i wszystkie inne poza Barcą (do której też usiłuję się
          przekonać bardzo powoli) - po prostu lubię dobrą piłkę i w danym meczu kibicuję
          jakiejś drużynie (najczęściej teoretycznie słabszej).
          PS Po co ten wątek - co się stanie, kiedy "margines" zobaczy, że jest
          marginesem? Chyba nic zupełnie.
          Pozdrawiam oczywiście - liczy się dobry zamiar ;)
        • Gość: abc Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 212.160.114.* 22.04.02, 15:12
          Legia Warszawa - abc.

pzdr.
      • Gość: lacatus Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 18:57
        Legia, i uwaga..... ŁKS, Zagłębie Sosnowiec, Celtic Glasgow
        pozdr, - lacatus
      • Gość: Jarek Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 19:02
        Jarek, mieszkam w krakowie, kibibuje Wisle. Fajny post. Przeciez wszyscy
        jestesmy kibicami tej samej druzyny - polskiej reprezentacji. Nie powinnismy
        sie obrazac nawzajem.

pzdr
        • Gość: miki Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 217.153.35.* 17.04.02, 10:47
          Ty masz rozdwojenie jażni co? W innym temacie jebiesz Legię, a teraz piszesz że
          powiniśmy się obrażać. Pomyśl trochę. Miki p.s. Legia, Amica, M.U. Arsenal,
          Barca i parę innych.
          • Gość: Jarek Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 22:26
            ja nie cierpie na rozdwojenie jazni. Po prostu pojawilo sie dwoch Jarkow. Ten
            ktory "jebie" Legie jest z Warszawy. Ja jestem z Krakowa i nigdy tej druzyny
            nie obrazalem. Fakt, spieralem sie z jej kibicami.
      • Gość: dexter Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 15.04.02, 19:23
        dexter- Legia Warszawa, wierny kibic w Warszawie i na wyjazdach :-))))
        także (co dziwne) Roma i Juventus oraz ogólnie włoskie calcio
      • Gość: sebek Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.04.02, 19:25
        sebek - Lublin
        Jako,ze kopana w naszym pięknym miescie jest na dnie kibicuje Górnikowi Łęczna
        i Hetmanowi Zamość,ale szanuje wszystkie zespoły...

Poza tym gorąco kibicuje takim zespołom jak:
        Barcelona,Atletico Madryt i Athletic Bilbao, Celtic Glasgow, Ol.Marsylia i
        Lyon , Liverpool i Tottenham , Milan, Benfica i jeszcze pare niemieckich.

uff,sporo tego,ale to juz koniec...
        pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
      • kezlok Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! 15.04.02, 19:27
        Gość portalu: Hubert napisał(a):

Polska piorytet ma Legia. Od zachodu Europy ;-) : Benfica, Atletico Madryt (i
        Sporing Gijon&Osasuna Rulez heheh), Juventus, MU, Rangers, PSG, Ajax, S04, IFK
        Geoteborg, nieco na południe: Partizan, Panathinaikos, potem troche w prawo i
        mamy: Galatasaray, i wyżej Dynamo, a potem już na wschód Lokomotiw, potem daleko
        na wschód i w południe Gamba Osaka, potem promem do Ameryki i do Flamengo.
        • Gość: Picasso Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.waw.cdp.pl 15.04.02, 19:56
          Picasso - Paweł

Ś.P. Warta Zawiercie
          1921-2001
          zmarła śmiercią tragiczną, przez spadnięcie w przepaść, po odejściu sponsora i
          po olaniu przez władze miasta.

ALE JESZCZE TU K... WRÓCIMY!

Z OLEM!!!!
      • Gość: Krzychu Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 15.04.02, 20:02
        Legia Warszawa
      • Gość: wutek Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.gds.pl 15.04.02, 20:18
        Legia Warszawa - Wutek !!!
        • Gość: ANTON Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 01:27
          posypuje glowe popiolem
          Manchester United, Legia Warszawa
          • Gość: Pies_Bel Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.tele2.pl 16.04.02, 01:50
            Proszę, jaki grzeczny Anton!
            Poczytajcie sobie jego parę wcześniejszych postów !
            • Gość: dexter Re: A Ty co tu robisz P_B ?? (n/t) IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 16.04.02, 01:56
            • Gość: ANTON Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 10:17
              Gość portalu: Pies_Bel napisał(a):

> Proszę, jaki grzeczny Anton!
              > Poczytajcie sobie jego parę wcześniejszych postów !
              bardzo Cie prosze-nie badz drugim lechita. to co napisalem wczesniej bylo
              wylacznie skierowane do niego.
              PS:a propos Twojego reply( w innym watku oczywiscie...: nazywam sie Antoni i stad
              moj nickname. Twoj natomiast jest od imienia czy nazwiska? a moze Taty praca Ci
              imponuje?
      • Gość: berserk Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.chello.pl 15.04.02, 20:21
        Legia, Real, MU, PSG, Inter, Hertha, Kaiserslautern, Feyenoord

pozdro
      • Gość: maras Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 20:28
        Legia Warszawa i Olimpia Elbląg

Pozdr. dla WSZYSTKICH kibiców
      • Gość: Andrew Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 217.99.1.* 15.04.02, 21:11
        Legia, Barcelona, Napoli, Roma, Celtic - Andrew

pozdrawiam wszystkich kibiców reprezentacji polskiej
      • Gość: Kubag Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.chello.pl 15.04.02, 21:14
        Rks Radomsko, Limavady United... KubaG:)

Pozdrawiam
      • Gość: kostor Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 00:32
        legia warszawa i... lech poznań... hehe a jednak jest to mozliwe
      • Gość: M Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.chello.pl 16.04.02, 01:40
        Legia, Real, MU, Milan, Valencia (mniej niż Real:))
      • Gość: Mario29 1. jestem pod wrazeniiem .... 2. sebek i Mikolaj IP: 157.25.192.* 16.04.02, 08:50
        .. jednak mozna obok siebie byc w spokoju, kibicujac Legii, Wisle i Polonii...
        Mialem racje twierdzac ze caly szum robi banda lysych w dresach ...

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie ...

PS : sebek i Mikolaj do raportu :-)))))

sebek - i juz Cie lubie za tego Hetmana (moje rodzinne miasto) ...

Mikolaj pytalem Cie o cos - dlaczego akurat Derby County ? (UP THE RAMS !!!!)
        • Gość: Mikołaj Re: 1. jestem pod wrazeniiem .... 2. sebek i Mikolaj IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 15:00
          > Mikolaj pytalem Cie o cos - dlaczego akurat Derby County ? (UP THE RAMS !!!!)

Nie wiem:)
          ps.Oco chodzi z tym W GÓRĘ BARANIE!!!!!

Szybko mi odpowiedz!

• Gość: okęciak ....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 19:11
            Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> > Mikolaj pytalem Cie o cos - dlaczego akurat Derby County ? (UP THE RAMS !!
            > !!)
            >
            > Nie wiem:)
            > ps.Oco chodzi z tym W GÓRĘ BARANIE!!!!!
            >
            > Szybko mi odpowiedz!
            >
            >
            > Nie w gore baranie tylko BARANY. To jest przydomek pilkarzy Derby tak jak
            kanarki z Newcastle czy mloty z West Ham itd.itp Pozdrawiam
            >

• Gość: Mikołaj Re: ....... IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 19:28
              Gość portalu: okęciak napisał(a):

> Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > !!)
              >
              > > > Mikolaj pytalem Cie o cos - dlaczego akurat Derby County ? (UP THE RA
              > MS !!

> >
              > > Nie wiem:)
              > > ps.Oco chodzi z tym W GÓRĘ BARANIE!!!!!
              > >
              > > Szybko mi odpowiedz!
              > >
              > >
              > > Nie w gore baranie tylko BARANY. To jest przydomek pilkarzy Derby tak jak
              > kanarki z Newcastle czy mloty z West Ham itd.itp Pozdrawiam
              > >
              >
              Wiem..Sorry
              • Gość: berserk Re: ....... IP: *.chello.pl 17.04.02, 03:20
                z Newcastle to są Sroki, Kanarki są z Norwich

pozdro
          • Gość: Mario29 Re: 1. jestem pod wrazeniiem .... 2. sebek i Mikolaj IP: 157.25.192.* 17.04.02, 08:49

> ps.Oco chodzi z tym W GÓRĘ BARANIE!!!!!
            >
            > Szybko mi odpowiedz!

Zwariowales :-))) Nie znasz angielskiego na tyle ... 'RAMS'(Baranki :-)) to
            pseudonim klubu Derby FC (od herbu mista - mam zdjecie przy sympatycznym baranku
            przed White Eagle Shopping Center:-))). To zawolanie klubowe mozna w wolnym
            tlumaczeniu okreslic 'Naprzod Barany !'. Dodatkowo UP - znaczy 'w gore tabel'
            ligowej. W opozycji do piesni kibicow spiewanej pokonanym druzynom ('You're goin'
            down, Forrest goin' down !!' (tutaj w znaczeniu 'toniecie' :-)))
      • znawca Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! 16.04.02, 08:55
        Znawca - Polonia Warszawa, GKS Katowice, reprezantacje państw Europy
        środkowowschodniej (oczywiście najpierw Polska) w szczególności Rumunia,
        Białoruś i Litwa
      • Gość: Fan Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 157.25.125.* 16.04.02, 09:39
        Legia, Pogon.
        Manchester, Borussia Dortmund.

PRECZ Z WANDALIZMEM NA TYM FORUM!!!!
        • Gość: ryjek Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: 62.89.77.* 16.04.02, 09:43
          Pogoń Szczecin, Hansa Rostock

• Gość: grs4ever Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.ae.poznan.pl 16.04.02, 09:42
        Wiselka, Jagiellonia
        Man.Utd, Schalke 04, Barcelona, Milan, Ajax
        • Gość: seth Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 16.04.02, 10:46
          KOLEJORZ i REPREZENTACJA -Seth
          • Gość: Jackos Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 19:42
            1.Legia Warszawa 2.Pogoń Sczecin 3.Zagłębie Sosnowiec 4. Legia II Warszawa
            5.Bayern Monachium 6.Real Madryt 7.AC Milan 8.Olympique Marsylia 9.Liverpool
            10.Benfica Lizbona 11.Schalke 04 Gelsenkirchen 12.Celtic Glasgow 13 Shachtar
            Donieck i kluby w których Polacy-rodacy występują
            Jackos

P.S. Pozdrawiam wszystkich kibiców reprezentacji Polski i w/w klubów
      • Gość: aero Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 00:36
        Slask, Wisla, Real M.

ps> fajny watek, sympatyczny.
      • Gość: Cinek_ok Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 00:56
        LEGIA LEGIA LEGIA - zawsze wiernie choc tylko na Lazienkowskiej
        Z zagranicznych po cichu Arsenal, Crystal Palace i Celtic Glasgow.
        • Gość: Kacper Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 01:13
          Szombierki Bytom
      • Gość: yeti Re: APEL DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 10:00
        Wisła, Liverpool, Schalke 04. pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka