Gość: JA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.02.01, 14:50 Witam wszytskich skoczkow :) Jezlei ktos chce crack do DSJ to niech napisze pod adres urwis@kki.net.pl a ja wysle !!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: CRACK DO DSJ IP: *.gazeta.pl 15.02.01, 15:58 Niezla zenada z tym twoim crackiem. Oryginal kosztuje 30 zeta. Mozeby jednak wspomoc kolesia, ktorego gra jara sie cala Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: heniu ty bucu IP: *.cs.bialystok.pl 15.02.01, 19:48 heniu ty bucu ,30zl za ta gre to o 30zl za duzo,nie mowie ze gra jest slaba ale nie warta placenia za nia takich pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Crackowanie to bucostwo IP: *.gazeta.pl 15.02.01, 20:01 Kto tu jest bucem - autor gry Jussi Koskela to nie Bill Gates i korona z glowy nikomu nie spadnie jak wplaci te 30 PLN-ow - im wiecej supportu, tym wieksza koles bedzie mial zajawke na tworzenie nowych, ulepszonych wersji. No ale coz - Polaczki-Cwaniaczki zawsze musza zakombinowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: heniu ty bucu IP: 9.67.96.1, 212.106.172.* 18.02.01, 23:00 tja, Polak to przyzwyczajony jest do dostawania za darmo wiec placil nie bedzie. Co do cracka, kto bedzie chcial znaleźć, ten znajdzie ... w internecie jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do henia IP: *.cs.bialystok.pl 15.02.01, 22:50 cala ta gra znajduje sie na http://joemonster... idz tam i na nich na krzycz ze dali stara wersje tej gry do sciagniecia a i tak jesates bucem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: do buca skoczka IP: *.gazeta.pl 16.02.01, 12:28 Ale argumenty stary, ale argumenty... Nie chce mi sie z wami gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do buca henia IP: *.cs.bialystok.pl 17.02.01, 01:02 to poco zaczynasz gatke bucu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Ludze, nie gadajcie ze skoczkiem IP: 192.168.252.* 17.02.01, 12:23 Skoczek, a moze bys sie przeniosl na inne forum, slowo forum do ciebie nie pasuje, moze lepiej pod budke z piwem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio PS: Skoczek, twoj pseudonim obraza Adama Malysza IP: 192.168.252.* 17.02.01, 12:25 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Do skoczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 18:18 Moze to i fajnie, w twoim mniemaniu, miec cos za friko mimo, iz powinno sie za to zaplacic. A o takich ludziach jak ty Kazik pisze na kazdej okladce swoich plyt:"Kto kupuje plyty od zlodzieja jest kutasem i niech sie pierdoli po dwakroc". Zycze dobrych rezultatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Do wszystkich, którzy tu coś napisali !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 11:31 Ale wy jesteście kutasy ! Przecież autor tego listu chciał dobrze. A po za tym ja go bronię, bo ten cały twórca DSJ zrobił tak: zarządał 30 zł za DSJ 2001, a gra się NICZYM nie różni od DSJ 2000, która była darmowa i to on chce z NAS uczciwych ludzi zrobić frajerów, ale my się nie dajmy i w DSJ 2000 grajmy (zgodne z prawem, żadnytch cracków). !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Stary, cierpisz na rozdzwojenie jazni!!!! IP: *.gazeta.pl 18.02.01, 12:16 Gosciu podpisujacy sie jako "JA" - dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie? " Przecież autor tego listu chciał dobrze. A po za tym ja go bronię" itd. Stary, nie porownuj crackowania do dzialalnosci Robin Hooda, bo to po prostu zenada i jak juz wspomnialem wczesniej, typowo polaczkowe cwaniaczkostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do henia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 15:21 Po pierwsze to nie ja pisałem o tym, że można grę ściągnąć z tamtej strony. po drugie to wersja 2000 była darmowa, a 2001 to to samo co 2000 tylko płatna, więc po cholerę płacić za odgrzaną jajecznicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Do podpisujacych sie "Ja", zwlaszcza poprzedniego IP: *.gazeta.pl 18.02.01, 17:01 Po pierwsze: jesli to nie ty napisales tego, ze mozna sciagnac cracka, to czemu uzywasz tego samego nicka co ten gosc? Najpierw "JA", potem, dla niepoznaki "Ja" ????? Po drugie: jak chcesz grac w stara, darmowa wersje, prosze bardzo - Polacy przeciez zawsze biora jak daja darmo, nie? Promocje i degustacje w supermarketach itd. ... Chodzi o to, ze jak bedzie sie crackowac ta gre, ktora nie pochodzi przeciez od profesjonalnego, komercyjnego wydawcy-zdziercy, to juz nigdy nie powstanie lepsza, fajniejsza wersja - bo po co? No coz panowie, wasze IQ nie dorownuje wynikom osiaganym przez Malysza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Do wszystkich "Ja" IP: *.gazeta.pl 18.02.01, 17:07 A czemu wszystkie "Ja" pisza z Wroclawia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Do buca henia IP: *.cs.bialystok.pl 19.02.01, 12:51 co wogle pierdolisz zaczoles sie interesowac malyszem po jego wynikach a wczesniej jak wielu nie mialo pojecia o nim .a inni ?kruczek ,skupien i reszta wogule wiesz kto to?jestes bucem frajerzyna !jak nie wygra malysz to wogle sie tym nie zmartwisz bucu tak?bo jestes kibicem od 2 miesiecy nie wiesz nic o tym sporcie no moze troche z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Ja Do dupka hENIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 11:20 Czy ty jesteś pierdolnięty, przecież ja tu nie piszę o crackowaniu, tylko o LEGALNEJ PEŁNEJ WERSJi DSJ 2000. A jak nie wiesz co to jest LEGALNa PEŁNa WERSJA to napisz o tym , a ja wtedy cI opowiem co to ytakiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Do fidela IP: *.cs.bialystok.pl 19.02.01, 19:38 pierdol sie kurwo meska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel do skoczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 14:39 Drogi skoczku! Uwazam sie za kulturalnego i inteligentnego czlowieka ale to co napisales o mnie ("pierdol sie meska kurwo") troche mnie wyprowadzilo z rownowagi. Nie wiem za kogo ty sie uwazasz (podobno za prawdziwego, starego kibica) ale wedlug mnie jestes po prostu spolecznym odrzutkiem, ktory probuje zablysnac i zaszokowac na publicznym forum gdyz swoim kumplom - drecholom z twojej syfiastej dzielnicy nie jestes w stanie juz niczym zaimponowac. Uzywajac "kurew" mnie nie zaszokujesz a tylko pokazesz jakim jestes dzieckiem. Idz do szkoly, tam naucza cie mowic a moze i przy okazji wytlumacza co to jest "kradziez intelektualna", "dyskusja", "dobre wychowanie", "wlasne poglady" i do czego jeszcze moze sluzyc komputer. Wtedy zapraszam na forum "Gazety" i kazde inne. Fidel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio SKOCZEK TY DRESIARZU, NIE POKAZUJ SIE TU WIECEJ IP: 192.168.252.* 20.02.01, 00:27 Po pierwsze: zmieniles temat dyskusji, chyba zabraklo ci argumentow, wlasciwie to nigdy ich nie miales Po drugie: powtarzam, z takimi odzywkami przenies sie pod budke z piwem, tam sobie "dyskutuj", tam wydawaj pieniadze ktore zaoszczedzisz nie kupujac DSJ na legalu, a nie udzielaj sie na czyms co sie nazywa "Forum", ty chyba w ogole nie rozumiesz co znaczy to slowo i bredzisz jakbys nie skonczyl podstawowki. I jeszcze jedno ci powiem: z twojego zachowania na tym forum widac, ze jestes podobny do tych zuli i dresiarzy ktorzy pojechali do Harachova i przyniesli nam Polakom wstyd na caly swiat - po tej akcji zwyciestwo Schmitta wydaje sie byc calkiem sprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do buca henia IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 14:19 wal sie na ryj bucu jeden jebnij sie w swa otepiala czaszke palancie i nie odzywj sie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? ????? IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 14:30 Cholera o co wam chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio NO I ZGADLEM, SKOCZEK TO DRESIARZ IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 14:37 stary, czy to umiesz w ogole powiedziec jedno cale zdanie po polsku? Wracaj do szkoly, ktorej nigdy w zyciu nie skonczyles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do buca henia IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 14:45 heniu bucu jeden co ty reprezentujesz soba frajera?chcez to plac dla jakiegos palanta za ta gre co mnie to obchodzi,ale nie mow ze to jest uczciwe z jego strony ze wciska gierke niby nowa wersja ale nie rozniacej sie od starszej wersji ,wlasnie sie dorabia palant taki na tobie podobnych i sie smieje z frajerow co na ciagnal na te gre.a tak to nie jestem zadnym dresiarzem tylko kibicem sportu ,ty zato jestes tylko bucem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Do pseudokibica skoczka IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 15:05 Jak juz powiedzialem, jestes takim "kibicem" jak zule ktorzy pojechali do Harrachova i powtarzam jeszcze raz ze ludzie twojego pokroju i na twoim poziomie nie powinni zabierac glosu na tym forum Piszesz "jestem prawdziwym kibicem" - ale zenada!!!! Ale z ciebie idiota, jak slowo daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Do buca henia IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 15:41 napisalem ze jestem kibicem sportu ,a co do wyjazdu na skoki nie bylo mnie tam a kibicuje inaczej niz "ci"skoki sa dla mnie dyscypoina nawet interesujaca ale nie jestem "fanatykiem jak ty" a co chodzi o ta gre to ci jeszcze raz powtarzam jest nie warta tych pieniedzy!!ą juz nie wierze ze jestes taki swiety ze nie miales w swym kompie zadnego programu czy gry ktora sciagnoles z jakies strony www ja te gre tak wlasnie sciagnolem i nie mow mi ze to bylo nie etyczne czy nie legalne heniu .i nie pisz takich glupot pod moim adresem jak mnie wogle nieznasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio O skoczek jaki nagle grzeczny IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 16:47 Skoczek, nie poznaje, jaki wersal, najpierw rzuca kurwami, potem grzecznie przeprasza... No no no - a moze jednak cos cie to forum nauczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malu Re: do buca henia IP: 192.168.1.220, 195.117.99.* 20.02.01, 15:06 Skoczek, pisales, ze gra nie jest warta 30 PLN i ze "nowa" wersja nie rozni sie od starej. ja mam to samo zdanie np. o markowych spodniach... a jednak nie kradne ze sklepow starych modeli spodni. kopiowanie czyjejs (niekiedy wielomiesiecznej) pracy to kradziez. i nic na to nie poradzisz, nawet jesli wyzywiesz wszystkich od bucow, frajerow itp. swoja droga, gratuluje slownictwa - nadaje sie prosto na publiczne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do malu IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 15:44 co ty gadasz ? jakie spodnie ?jak nazywasz mnie zlodziejem to ty kurwa jestes i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malu do Skoczka IP: 192.168.1.220, 195.117.99.* 20.02.01, 16:02 ja Cie tak nie nazwalem. jedynie napisalem, ze kopiowanie czudzych programow bez zgody autora jest kradzieza wartosci intelektualnej. jestem pewien, ze sie nie dopuszczasz tego przestepstwa. co do spodni, to tylko analogia... nie przejmuj sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: do Skoczka i do malu IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 16:07 Hej Malu, szkoda twojej klawiatury na slowa typu "kradziez wlasnosci intelektualnej" - probowalem to skoczkowi wytlumaczyc x razy w prostszych slowach, ale on nic nie rozumie i juz nigdy nie zrozumie, taki juz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do henia IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 16:12 dziekuje ci heniu za krytyke pod moim adresem odpowiedz mi tylko na me zapytanie we wczesniejszej odpowiedzi do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do malu IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 16:14 to przepraszam ,zle cie zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malu jeszcze slowo do Skoczka IP: 192.168.1.220, 195.117.99.* 20.02.01, 16:12 w zasadzie uzywajac wyzwysk pod moim adresem na forum publicznym, nie tylko wystawiasz sobie kiepska wizytowke, ale rowniez lamiesz prawo. niestety, nie moge Cie pozwac do sadu o obraze, poniewaz nie wiem, kim jestes. takie zycie - albo prawo szanujesz, albo je lamiesz. mam nadzieje, ze szanujesz prawo - nie licze tego drobnego incydentu z Twojej wczesniejszej wiadomosci, o ktorym juz prawie zapomnialem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: jeszcze slowo do malu IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 16:17 jak juz napisalem do ciebie przepraszam jeszcze raz ,nie zrozumialem cie wczeszniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio O skoczek jaki nagle grzeczny IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 16:48 Skoczek, nie poznaje, jaki wersal, najpierw rzuca kurwami, potem grzecznie przeprasza... No no no - a moze jednak cos cie to forum nauczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: do henia IP: *.cs.bialystok.pl 20.02.01, 16:55 heniu wlasnie trafiles w 10 dostajesz note 20,dzieki za nauke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Do skoczka: nauka nie poszla w las IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 17:49 No to skoro skoczek sie juz nauczyl, pozdrawiam skoczka serdecznie i zycze wielu fantastycznych sukcesow w DSJ - w wersji takiej, jaka nakazuje mu sumienie :) Pozdrawiam wszystkich fanow DSJ Odpowiedz Link Zgłoś