Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowe loga Wiary Lecha

17.05.02, 13:01
    na stronce Sargona - www.kolejorz.pyry.net..........wysiliłem się więc proszę
    zacząć je mieszać z błotem......he,he
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee ten pierwszy to chyba dla #irc lech... bt. IP: *.cgs.poznan.pl 17.05.02, 13:17
        .
        • cromm Re: ten pierwszy to chyba dla #irc lech... bt. 17.05.02, 13:25
          i Pluta.......
        • feelgood Odniosłem podobne wrażenie... bt. 17.05.02, 13:25
          • Gość: vivacee mojego bt. sie naumiali... :) bt. IP: *.cgs.poznan.pl 17.05.02, 13:26
            .
            • feelgood Trzeba korzystać z dobrych wzorców :) bt. 17.05.02, 13:31
      • feelgood Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 13:27
        Projekt nr 5 OK
      • sojazz Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 13:30
        Zdecydowanie 5 w poprzednich za duzo zoltego.... ale generalnie wszystkie
        fajne:-)
      • Gość: młynek Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:07
        nr 5
        • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 14:13
          fajna ksywa
          • Gość: pluto Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 16:57
            tak pierwszy ok!! jeszcze powinien byc kebab :)) (radost-wiesz o co chodzi )

ale ogólnie sa dobre,tylko motywem przewodnim sa jakies liscie :)
            oj cromm za duzo trawy,za duzo :) !!!!!!!
            • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 17:12
              Feelgood proponował mi butelkę wódki zamiast liścia, Ty kebab.....ludzie to
              stowarzyszenie a nie bar, knajpa, czy coffi shop.........
              • Gość: apcio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.05.02, 11:18
                jak juz ma byc to niech bedzie ta 5 ale ta pilka mi tam nie pasuje :( ale to
                moje zdanie hehe Mi sie podoba 1 ale wiem ze za wielu zwolennikow nie bedzie
                miala :(
                • Gość: klaifert Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 13:42
                  na razie ma najwiecej;-)
                  pzdr
              • Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 18:27
                Taka uwaga cromm: barwy Lecha póki co się nie zmieniły; przy całym szacunku dla
                naszych przyjaciół, widziałeś kiedyś kibiców Craxy w koszulkach w biało-
                niebieskie pasy? Jesteśmy towarzystwem przyjaźni... czy stowarzyszeniem
                ukltrasowskim konkretnego klubu o konkretnych barwach?
                Druga sprawa, jak w herbie umieszczasz określony przedmiot to sugeruje to, iż
                używany on jest na co dzień. Koziołki, zgodzę się, nawiązują do herbu miasta i
                nawet zostały fajnie wkomponowane. Powiedz mi jednak, jak przekonać do
                współpracy poważnego sponsora herbem z trawą w tle? A piłka? Widziałeś kiedyś
                Radosta na boisku? A informuję cię, że jest jedną z kluczowych osób w tym
                stowarzyszeniu.
      • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 18.05.02, 19:25
        he,he Radosta na boisku, tzn . płycie widziałem nie raz - jak np. zwijał
        flagi.......a co do motywu z marysią, to wymyślił to mój grafik i po ostatnich
        występach co niektórych......stwierdziłem,że zaryzykuję.......he,he
        poza tym drogi Sergio jak się chce przeforsować jakiś pomysł, to przedstawia
        się inny - tzw. nie do zaakceptowania.......
        Ten pierwszy pomysł, który wybrała większość internałtów...nie tylko moim
        zdaniem przypomina podstawkę do piwa i nie jest to także wiodący pomysł dla
        poważnej bądz co bądz sprawy.........
        w końcu, czy też na koniec co niektórzy z nas pewnie chętnie zrobiliby sobie
        bluzy czy koszulki z tym 1 logo i myślę,że nikomu tego nie można
        zabronić.....he,he
        pozdr.
        • Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 20:03
          każdy może umieszczać na swojej prywatnej koszulce co chce, to prawda, ale tu
          chodzi o wybór logo stowarzyszenia, a to już nie do końca prywatna sprawa
          kogokolwiek;
          moja ocena logo, które ostatnio wygrało jest podobna do twojej;
          trzeba szukać dalej
      • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 18.05.02, 20:57
        dobra umieszcze jeszcze jakieś propozycje panie Sergiuszu.......
        może z kebabem czy wódzią jak chcą co niektórzy......he,he
        jak macie jakieś propozycje,które nie umielibyście zrealizować graficznie to
        znacie mojego meila ?
        • Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 21:24
          imponujesz kreatywnością
          oby była trafiona
      • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 19.05.02, 13:02
        bo ja pracowity jak mrówa jestem......
        • Gość: :) Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.05.02, 19:47
          ....i gadatliwy jak sekretarka !!!!!!!!!!
      • cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 21.05.02, 19:18
        he,he lubię ludzi którym brak odwagi podpisać się swoim nickiem.....pobudzają
        moje szare komórki do Sherlocko-Holmsowania.......
        A tak apropos nowe loga w drodze.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka