cromm 17.05.02, 13:01 na stronce Sargona - www.kolejorz.pyry.net..........wysiliłem się więc proszę zacząć je mieszać z błotem......he,he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivacee ten pierwszy to chyba dla #irc lech... bt. IP: *.cgs.poznan.pl 17.05.02, 13:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: ten pierwszy to chyba dla #irc lech... bt. 17.05.02, 13:25 i Pluta....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee mojego bt. sie naumiali... :) bt. IP: *.cgs.poznan.pl 17.05.02, 13:26 . Odpowiedz Link Zgłoś
sojazz Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 13:30 Zdecydowanie 5 w poprzednich za duzo zoltego.... ale generalnie wszystkie fajne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:07 nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 16:57 tak pierwszy ok!! jeszcze powinien byc kebab :)) (radost-wiesz o co chodzi ) ale ogólnie sa dobre,tylko motywem przewodnim sa jakies liscie :) oj cromm za duzo trawy,za duzo :) !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 17.05.02, 17:12 Feelgood proponował mi butelkę wódki zamiast liścia, Ty kebab.....ludzie to stowarzyszenie a nie bar, knajpa, czy coffi shop......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.05.02, 11:18 jak juz ma byc to niech bedzie ta 5 ale ta pilka mi tam nie pasuje :( ale to moje zdanie hehe Mi sie podoba 1 ale wiem ze za wielu zwolennikow nie bedzie miala :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaifert Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 13:42 na razie ma najwiecej;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 18:27 Taka uwaga cromm: barwy Lecha póki co się nie zmieniły; przy całym szacunku dla naszych przyjaciół, widziałeś kiedyś kibiców Craxy w koszulkach w biało- niebieskie pasy? Jesteśmy towarzystwem przyjaźni... czy stowarzyszeniem ukltrasowskim konkretnego klubu o konkretnych barwach? Druga sprawa, jak w herbie umieszczasz określony przedmiot to sugeruje to, iż używany on jest na co dzień. Koziołki, zgodzę się, nawiązują do herbu miasta i nawet zostały fajnie wkomponowane. Powiedz mi jednak, jak przekonać do współpracy poważnego sponsora herbem z trawą w tle? A piłka? Widziałeś kiedyś Radosta na boisku? A informuję cię, że jest jedną z kluczowych osób w tym stowarzyszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 18.05.02, 19:25 he,he Radosta na boisku, tzn . płycie widziałem nie raz - jak np. zwijał flagi.......a co do motywu z marysią, to wymyślił to mój grafik i po ostatnich występach co niektórych......stwierdziłem,że zaryzykuję.......he,he poza tym drogi Sergio jak się chce przeforsować jakiś pomysł, to przedstawia się inny - tzw. nie do zaakceptowania....... Ten pierwszy pomysł, który wybrała większość internałtów...nie tylko moim zdaniem przypomina podstawkę do piwa i nie jest to także wiodący pomysł dla poważnej bądz co bądz sprawy......... w końcu, czy też na koniec co niektórzy z nas pewnie chętnie zrobiliby sobie bluzy czy koszulki z tym 1 logo i myślę,że nikomu tego nie można zabronić.....he,he pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 20:03 każdy może umieszczać na swojej prywatnej koszulce co chce, to prawda, ale tu chodzi o wybór logo stowarzyszenia, a to już nie do końca prywatna sprawa kogokolwiek; moja ocena logo, które ostatnio wygrało jest podobna do twojej; trzeba szukać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 18.05.02, 20:57 dobra umieszcze jeszcze jakieś propozycje panie Sergiuszu....... może z kebabem czy wódzią jak chcą co niektórzy......he,he jak macie jakieś propozycje,które nie umielibyście zrealizować graficznie to znacie mojego meila ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: nowe loga Wiary Lecha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 21:24 imponujesz kreatywnością oby była trafiona Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 19.05.02, 13:02 bo ja pracowity jak mrówa jestem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nowe loga Wiary Lecha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.05.02, 19:47 ....i gadatliwy jak sekretarka !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: nowe loga Wiary Lecha 21.05.02, 19:18 he,he lubię ludzi którym brak odwagi podpisać się swoim nickiem.....pobudzają moje szare komórki do Sherlocko-Holmsowania....... A tak apropos nowe loga w drodze..... Odpowiedz Link Zgłoś